Icerige atla
Extraloob

Toplama PC almayı düşünüyorum yardım

· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
Selamun Aleyküm.
Beyler başlıkta belirttiğim gibi PC toplamayı düşünüyorum. 1.500TL'ye toplanabilecek en iyi PC özelliklerini yazabilir misiniz ? Çok ilgili olanlar vardı sanırım PC hakkında, yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar 🍺
6 Yanıt
Temet Nosce
Ekran dahil mi?

Toplamda 1631 TL. Hafta sonu indirimlerini beklerseniz %30 gibi indirimler oluyor 1500-1600 arası satın alabilirsiniz.

Kasa

CPU

RAM

Ekran Kartı

Anakart

HDD
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
Ekran dahil değildir 😊 Teşekkür ederim 😊

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
J
Judas ⭐ 19y
Bu mesaj Temet Nosce rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ekran dahil mi?

Toplamda 1631 TL. Hafta sonu indirimlerini beklerseniz %30 gibi indirimler oluyor 1500-1600 arası satın alabilirsiniz.

Kasa

CPU

RAM

Ekran Kartı

Anakart

HDD

güzel sistem biggrint1
ps: 192 bit yerine 128 bit alsın eline 100-150 lira kalır. başka bir donanımdan daha kısarsan 200-250 lira olursa bu para ile daha iyi bir işlemci alırsın misal fx 6300 serisin üst modellerinden olan 8 çekirdekli bir işlemci alabilirsin.
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Eğer Vatan bilgisayardan alıcaksan 1 kere düşün vatan indirim adı ile geçirmeyi seven bi firmadır. indirim diyor fakat normal fiyatı adı ile satıyor hafta içi fiyatı yükseltip hafta sonu fiyatı normale çekiyor .
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eğer Vatan bilgisayardan alıcaksan 1 kere düşün vatan indirim adı ile geçirmeyi seven bi firmadır. indirim diyor fakat normal fiyatı adı ile satıyor hafta içi fiyatı yükseltip hafta sonu fiyatı normale çekiyor .

Önerdiğiniz bir yer var mıdır acaba ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: