Beyler bu nedio eskıden ben bunu kurmuştum ama silmiştim tekrardan ve pc acılınca bunu die pcde başkasının yolladıgı bir keyloggermı var sizce!
-Resim Silinmiş.
yardım pc'mde keylogger var galiba
· 16 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Up!
eleman bariz keylogger bu Confused
eleman bariz keylogger bu Confused
ee nasıl gider ben bi ara Golden Keylogger Kurmuştum ondan kalma degildir dimi santam
koskaca yazmış adam Ardamax Keylogger 2.8 Twisted Evil
nie antivirüs programı kullanmıyorsun hemen indir yükle ve sil bence
nie antivirüs programı kullanmıyorsun hemen indir yükle ve sil bence
nasıl kurmustum Mr. Green kendı pc ne bılınclı olarakmı koyuyorsun golden ı Mr. Green bu pc benım olsa c d ne varsa komple formatlardım
nasıl kurmustum Mr. Green kendı pc ne bılınclı olarakmı koyuyorsun golden ı Mr. Green bu pc benım olsa c d ne varsa komple formatlardım
KEYlogger programını kurdu m Very Happy lazım oluyordu bi aralar santam
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
bence format at
bence proglamlama dili öğren kendın bi şeyler yap baskalarının porgramları ile ava giderken avlanırsın extraokk
bence proglamlama dili öğren kendın bi şeyler yap baskalarının porgramları ile ava giderken avlanırsın extraokk
Ya orj keylogger kendı pcm dekılerı takıp için kurmuştum neyse ama nod32 bişey bulmuo santam
seni yakalamışken sm den haber var mı Question hmm
C:\ ye D:\ ye format baska cözüm yok sakın carmar falan kaptırmayasın aman ha Surprised
seni yakalamışken sm den haber var mı Question hmm
ne sm si be kardeş yarın siteden ayrılıom net kesılıo yarın! Crying or Very sad
Tam acıklayıcı bir cvp verıcek yokmu! santam hmm extrabeer mucX perde headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
Arkadaşım gördüğün pencere sanırım keyloggerin host control uygulaması.Keyloggeriler client ve host olarak çalışır eğer clienti kendi makinanda çalıştırdıysan hosttaki ayarlar ne ise o şekilde log tutar ve bir yere yollar.Genelde mantığı budur.Ama çalıştırmadıysan clienti çok sorun olmaz sanırım.Analadığım kadarıyla sen kendin kurmuşsun programı.Verdiğim adresteki programı bir dene ama denemeden önce antivirüsle tara ben taramadım.
http://pckoo.pc.funpic.de/ardaremoval.exe
Sen her ihtimale karşı antispy ve antikeylogger programlarını kur.Sistemi tarat.İçine yatmazsa format çek pc ye ve ne kadar şifren hesabın varsa değiştir hepsini sağlama lmak adına.Kolay gelsin
Sen her ihtimale karşı antispy ve antikeylogger programlarını kur.Sistemi tarat.İçine yatmazsa format çek pc ye ve ne kadar şifren hesabın varsa değiştir hepsini sağlama lmak adına.Kolay gelsin
Arkadaşım gördüğün pencere sanırım keyloggerin host control uygulaması.Keyloggeriler client ve host olarak çalışır eğer clienti kendi makinanda çalıştırdıysan hosttaki ayarlar ne ise o şekilde log tutar ve bir yere yollar.Genelde mantığı budur.Ama çalıştırmadıysan clienti çok sorun olmaz sanırım.Analadığım kadarıyla sen kendin kurmuşsun programı.Verdiğim adresteki programı bir dene ama denemeden önce antivirüsle tara ben taramadım.
hemen degiştiriom şifre santam
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap