Icerige atla
Extraloob

yardım pc'mde keylogger var galiba

· 16 Yanıt · 2.5K görüntüleme
T
TiM OP ⭐ 19y
Beyler bu nedio eskıden ben bunu kurmuştum ama silmiştim tekrardan ve pc acılınca bunu die pcde başkasının yolladıgı bir keyloggermı var sizce!
-Resim Silinmiş.
16 Yanıt
T
TiM OP ⭐ 19y
Up!
L
LosCules ⭐ 19y
eleman bariz keylogger bu Confused
T
TiM OP ⭐ 19y

eleman bariz keylogger bu Confused

ee nasıl gider ben bi ara Golden Keylogger Kurmuştum ondan kalma degildir dimi santam
L
LosCules ⭐ 19y
koskaca yazmış adam Ardamax Keylogger 2.8 Twisted Evil

nie antivirüs programı kullanmıyorsun hemen indir yükle ve sil bence
Z
Zardock ⭐ 19y
nasıl kurmustum Mr. Green kendı pc ne bılınclı olarakmı koyuyorsun golden ı Mr. Green bu pc benım olsa c d ne varsa komple formatlardım
T
TiM OP ⭐ 19y

nasıl kurmustum Mr. Green kendı pc ne bılınclı olarakmı koyuyorsun golden ı Mr. Green bu pc benım olsa c d ne varsa komple formatlardım

KEYlogger programını kurdu m Very Happy lazım oluyordu bi aralar santam
B
bence format at
Z
Zardock ⭐ 19y
bence proglamlama dili öğren kendın bi şeyler yap baskalarının porgramları ile ava giderken avlanırsın extraokk
T
TiM OP ⭐ 19y

bence proglamlama dili öğren kendın bi şeyler yap baskalarının porgramları ile ava giderken avlanırsın extraokk

Ya orj keylogger kendı pcm dekılerı takıp için kurmuştum neyse ama nod32 bişey bulmuo santam
L
LosCules ⭐ 19y
seni yakalamışken sm den haber var mı Question hmm
P
PartTime ⭐ 19y
C:\ ye D:\ ye format baska cözüm yok sakın carmar falan kaptırmayasın aman ha Surprised
T
TiM OP ⭐ 19y

seni yakalamışken sm den haber var mı Question hmm

ne sm si be kardeş yarın siteden ayrılıom net kesılıo yarın! Crying or Very sad
T
TiM OP ⭐ 19y
Tam acıklayıcı bir cvp verıcek yokmu! santam hmm extrabeer mucX perde headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9
D
Dr.Hemlock ⭐ 19y
Arkadaşım gördüğün pencere sanırım keyloggerin host control uygulaması.Keyloggeriler client ve host olarak çalışır eğer clienti kendi makinanda çalıştırdıysan hosttaki ayarlar ne ise o şekilde log tutar ve bir yere yollar.Genelde mantığı budur.Ama çalıştırmadıysan clienti çok sorun olmaz sanırım.Analadığım kadarıyla sen kendin kurmuşsun programı.Verdiğim adresteki programı bir dene ama denemeden önce antivirüsle tara ben taramadım.

http://pckoo.pc.funpic.de/ardaremoval.exe

Sen her ihtimale karşı antispy ve antikeylogger programlarını kur.Sistemi tarat.İçine yatmazsa format çek pc ye ve ne kadar şifren hesabın varsa değiştir hepsini sağlama lmak adına.Kolay gelsin
T
TiM OP ⭐ 19y

Arkadaşım gördüğün pencere sanırım keyloggerin host control uygulaması.Keyloggeriler client ve host olarak çalışır eğer clienti kendi makinanda çalıştırdıysan hosttaki ayarlar ne ise o şekilde log tutar ve bir yere yollar.Genelde mantığı budur.Ama çalıştırmadıysan clienti çok sorun olmaz sanırım.Analadığım kadarıyla sen kendin kurmuşsun programı.Verdiğim adresteki programı bir dene ama denemeden önce antivirüsle tara ben taramadım.

http://pckoo.pc.funpic.de/ardaremoval.exe

Sen her ihtimale karşı antispy ve antikeylogger programlarını kur.Sistemi tarat.İçine yatmazsa format çek pc ye ve ne kadar şifren hesabın varsa değiştir hepsini sağlama lmak adına.Kolay gelsin

hemen degiştiriom şifre santam

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: