Icerige atla
Extraloob

TOPLAMA OYUN BILGISAYARI (6 AY GARANTILI)

· 32 Yanıt · 23K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
@Collapse satsam da laptop alacağım o yüzden teklifi eden arkadaşla bir görüşeyim cihazını görmedim çünkü kendim 😊 Gerçi o da memlekete gitmiş bayramdan sonra anca görüşeceğiz 😊 Hayırlısı olsun diyorum hacım 🫡 Kesin alıcıysan tutarım zaten pcyi sorun değil 😁
Collapse
Collapse ⭐ 16y
@RedQueen Ben Temet'in pcye talibim 😄
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
@RedQueen Ben Temet'in pcye talibim :D

ahahahah 😄 hatlar fena karıştı kusura bakma ya:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Temet'in pcyi de merak ettim var mıydı ilanı sitede ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@RedQueen Ben Temet'in pcye talibim :D

🤣
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
Konuyu silebilir miyiz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Temet Nosce
ahahahah 😄 hatlar fena karıştı kusura bakma ya:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Temet'in pcyi de merak ettim var mıydı ilanı sitede ?

Yok siteye koymadım.
RedQueen
RedQueen OP ⭐ 17y
@Temet Nosce valla sistemlerimiz arasında bayağı bir fark var ve sen 3kya satmaya çalıştığını söylüyorsun ben boşuna 2400 yazmışım oraya cidden seninkine kıyasla pahalı yazmışım bayağı 😊 Umarım satarsın hacım hayırlı satışlar 😊
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Yok siteye koymadım.

3k ya bedava değilmi , ihtiyacım olsa kesin alırdım , veya parça parça satarsan yine alabilirim 🤙
Yaralı style
Temet Nosce
3k ya bedava değilmi , ihtiyacım olsa kesin alırdım , veya parça parça satarsan yine alabilirim 🤙

3500 e toplamıştım zaten, 500 lira zararla satıyorum 😊
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Eren'in sistem baya güzel aslında şuan böyle bir sistem yapmaya kalksan 4 milyarın üzerine çıkar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: