@Collapse satsam da laptop alacağım o yüzden teklifi eden arkadaşla bir görüşeyim cihazını görmedim çünkü kendim 😊 Gerçi o da memlekete gitmiş bayramdan sonra anca görüşeceğiz 😊 Hayırlısı olsun diyorum hacım 🫡 Kesin alıcıysan tutarım zaten pcyi sorun değil 😁
TOPLAMA OYUN BILGISAYARI (6 AY GARANTILI)
· 32 Yanıt · 23K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
@RedQueen Ben Temet'in pcye talibim 😄
@RedQueen Ben Temet'in pcye talibim :D
ahahahah 😄 hatlar fena karıştı kusura bakma ya:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Temet'in pcyi de merak ettim var mıydı ilanı sitede ?
@RedQueen Ben Temet'in pcye talibim :D
🤣
Konuyu silebilir miyiz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Temet Nosce
⭐ 17y
ahahahah 😄 hatlar fena karıştı kusura bakma ya:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Temet'in pcyi de merak ettim var mıydı ilanı sitede ?
Yok siteye koymadım.
- Kasa : Corsair 450D (Inventus 23.02.2015) (Fatura,kutu ve içeriği tam.) (Kırmızı led sistem döşelidir.)
- CPU : Intel i7-4790K (Kutu ve kutu içeriği, garanti belgesi tam.) (ArmAdA garantisi altındadır.)
- PSU : EVGA 750W G2 80+ GOLD (Kutu ve içeriği tam.)(Evga sitesine kayıtlıdır. 4 yıl garanti)
- GPU : EVGA GTX970 FTW ACX (Stickerler dahil kutu ve içeriği tam)(Evga sitesine kayıtlıdır 2 yıl garanti)
- CPU Soğutucu : Cooler Master Hyper 212 EVO (Kutu ve içeriği tam.) (Amerika versiyon)
- RAM : Corsair 2x4 Gb 1600Mhz (Kutu ve içeriği tam.)
- RAM 2 : Corsair 2x4 Gb 1600Mhz LP (Kutu ve içeriği tam.)
- Anakart : Gigabyte Z97X-GAMING 7
@Temet Nosce valla sistemlerimiz arasında bayağı bir fark var ve sen 3kya satmaya çalıştığını söylüyorsun ben boşuna 2400 yazmışım oraya cidden seninkine kıyasla pahalı yazmışım bayağı 😊 Umarım satarsın hacım hayırlı satışlar 😊
Yok siteye koymadım.
- Kasa : Corsair 450D (Inventus 23.02.2015) (Fatura,kutu ve içeriği tam.) (Kırmızı led sistem döşelidir.)
- CPU : Intel i7-4790K (Kutu ve kutu içeriği, garanti belgesi tam.) (ArmAdA garantisi altındadır.)
- PSU : EVGA 750W G2 80+ GOLD (Kutu ve içeriği tam.)(Evga sitesine kayıtlıdır. 4 yıl garanti)
- GPU : EVGA GTX970 FTW ACX (Stickerler dahil kutu ve içeriği tam)(Evga sitesine kayıtlıdır 2 yıl garanti)
- CPU Soğutucu : Cooler Master Hyper 212 EVO (Kutu ve içeriği tam.) (Amerika versiyon)
- RAM : Corsair 2x4 Gb 1600Mhz (Kutu ve içeriği tam.)
- RAM 2 : Corsair 2x4 Gb 1600Mhz LP (Kutu ve içeriği tam.)
- Anakart : Gigabyte Z97X-GAMING 7
3k ya bedava değilmi , ihtiyacım olsa kesin alırdım , veya parça parça satarsan yine alabilirim 🤙
Yaralı style Temet Nosce
⭐ 17y
3k ya bedava değilmi , ihtiyacım olsa kesin alırdım , veya parça parça satarsan yine alabilirim 🤙
3500 e toplamıştım zaten, 500 lira zararla satıyorum 😊
Eren'in sistem baya güzel aslında şuan böyle bir sistem yapmaya kalksan 4 milyarın üzerine çıkar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
[ NitroSunucu.Com ] 1299-1453-1534-1926 OYUN SUNUCULARI (Vip paketlerde 2 ay alana +1 ay hediye) 3500 TL'ye Oyun Bilgisayarı (Kasa) Toplama SATILIK LAPTOP TOSHIBA 16 AY GARANTİLİ 1650 TL SON FİYAT 3000 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Gameofis Desteksiz 3 Ay 200 TL | Destekli 1 Ay 250 TL | Taşıma İlk Ay 190 TL