X xXx_Kroniq OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Yukardan Bir Işın İndi Önüme Bi Baktım Taş emın olun orda tek taş oydu Onu kestım ve Bir Giant Cıktı Giant Kestım Ve SERVER kapandı... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #2 Olamazzzzzzzzzzz server kapandı yok böyle bir olay tam medusaya gidiyorduk offfffffffff :? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prophecy ⭐ 17y 17 yil once #3 vıyy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuperStarDeejay ⭐ 19y 17 yil once #4 İlginç 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #5 İnteresting. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bygym ⭐ 18y 17 yil once #6 bund ailginc olan bisey yok hocam ben o seylerden 4tane kestim D:D: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JbS ⭐ 17y 17 yil once #7 ilginc TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xXx_Kroniq OP ⭐ 18y 17 yil once #8 Ölünce bazen elite Hatta 85 uniq Cıkardığını Biliomuyduunuz Peki? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 17 yil once #9 onlardan kestim, henüz ne olduklarını bilmiyorum. ilk kestiğim 5 dk boyunca str/int 15 ekleyen bi buff gibi birşey ekledi.2. kestiğim darkness ve fear status verdi 1 dk boyunca 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil