- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
TJ ile kanka olduk:D Silahını bile verdi sagolsun cogu kişi sasırdı sasırılcak bişi yok önemli olmak insan olmak.Ayrıca silahı geri verme bile diyen oldu +9 silaha düsmedik.Önemli olan sözünde sadık ve güvenilir olmak.
TJ nin silahı elimde cok güzel silah :))
· 24 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Çok yakışmış 😆
Ahh Ahh Poseidon günlerimi hatırladım 😢
Special thx to FlexiAhh Ahh Poseidon günlerimi hatırladım 😢
+100000000000
Silah benm olsa 10 gidemde benm degil brom:) Silah TJ'nin 😄
Silah benm olsa 10 gidemde benm degil brom:) Silah TJ'nin :D
Biliyorum -.-"
10 Dg gelmemişken bu adamın 9 dg +9 glavie si vardı ^^
Special thx to FlexiJeJeJE Düşmanımız sana +9 vermiş xD
Nick: Oo_ExiTuS_oo' um xD
Nick: Oo_ExiTuS_oo' um xD
_
_JanissarY_
⭐ 18y
o adam pskopat heralde ^^ immosuz +9 yapmak yürek isteyen bi olay cünkü
sweetCHIEF
⭐ 17y
hayret nasıl güvenmiş vermiş tebrik etmek gerek seni değil onu :))
+Swee
mavii brom bizi serverda bilen bilir diger charım SkullCandy bazıları silahı verme vs. sözler söledi ama +9 icin adımızı cıkaracak birisi degilim adam güvendi taktım geri verdim exitus adam benle dost düsman degil:))
:D:D: Cüneyt Abi Gıcık oluyor TJ ye xD
ahmed .D cok qüveNiir mısıRLı bi araLarda bnm kankamdı x] poseidon bezbufull ^^
T
Torrostade
⭐ 16y
Boyle yazinca ne oluyor anlamiyorum.Adam gibi TURKCE yazsaniz ne olur ? Cok mu zor ?
harbi bu ne ya 🙄 Güzelim türkçenin içine ettiniz 🕵️
T
Torrostade
⭐ 16y
harbi bu ne yha aqaa bOyLe yazInca DaHa CekIcI OlUyoR deqil mi ? Allahim yarabbim su kullarina akil fikir ver
harbi bu ne yha aqaa bOyLe yazInca DaHa CekIcI OlUyoR deqil mi ? Allahim yarabbim su kullarina akil fikir ver
sanane oLm türkce yazıy0rm zaten sadece kısaLtıyorum + bazı harfLeri büyk yazıyorum bunDa ne var?
L
LiveInTexas
⭐ 18y
Bncede senı hıc ılgılendırmez 😱
T
Torrostade
⭐ 16y
sanane oLm türkce yazıy0rm zaten sadece kısaLtıyorum + bazı harfLeri büyk yazıyorum bunDa ne var?
Terbiyeli ol biraz bence ! Yas kac acaba ? 12 yasinda cocuklar gibi sanane banane.Bana o yazi Turkceden baska herturlu dile benziyor .Turk aflabesinde 0 diye harf yok ama sizin ozenti alfabesinde var heralde.Cok sey var Atalarin alfabe yazmislar alfabetik kurallar var ama kimin umrunda degil mi ? Onemli olan ozenti ve dikkat cekmek
Terbiyeli ol biraz bence ! Yas kac acaba ? 12 yasinda cocuklar gibi sanane banane.Bana o yazi Turkceden baska herturlu dile benziyor .Turk aflabesinde 0 diye harf yok ama sizin ozenti alfabesinde var heralde.Cok sey var Atalarin alfabe yazmislar alfabetik kurallar var ama kimin umrunda degil mi ? Onemli olan ozenti ve dikkat cekmek
T
Torrostade
⭐ 16y
Bncede senı hıc ılgılendırmez 8O
En cok da bunlara guluyorum.Ingilizce konsumaya calismaya calisiyorsunuz ama tam komedi oluyor.I Harfi yerine ı kullaniyorsunuz gul gul bir hal oluyorum.Neden normal insanlar gibi normal yazmiyorsunuz.Oyunda yabancilar neden kisaltma kullanmiyor ?Sadece bizim turkler kullaniyor
Y
yalniz.kurt19
⭐ 16y
gz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap