Icerige atla
Extraloob

Stres ölçer ( cok güzel birsey ) kesin bakın

· 32 Yanıt · 2.6K görüntüleme
G
GooD_D3wiL OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

alıntıdır
32 Yanıt
G
GooD_D3wiL OP ⭐ 19y
herhalde en sitresliniz benim herhalde cünkü resim fırıldak gibi dönüyor Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
B
baris1992 ⭐ 19y
bende fazla stres yokmus fazla dönmüo
B
Beijo ⭐ 19y
bende baya bi dönüyorlar =/
B
BlackLighT ⭐ 19y
bence alakası yok bu bilgisayar ilizyon seyi extraokk
D
dR.NooB ⭐ 19y
bunlar nie rüzgar gülü gibi dönüyor Twisted Evil

kaldırın şu resmi deli olcam ya Evil or Very Mad pff acaip bi şey resimleri durdurmak gelıyor ıcımden Confused
J
Jigsaw ⭐ 19y
Sadece birine odaklanın hiç göz kırpmayın ve gözünüzü hareket ettirmeyin bakalım dönüyor mu.. Bu bir ilüzyon stres olayı değil bence.
F
Fallasta ⭐ 19y
Evet bir bakın dosyanın türü .gif Laughing Razz Very Happy hmm
D
djkaos ⭐ 19y
süper bişi ya bu
J
Jigsaw ⭐ 19y

Evet bir bakın dosyanın türü .gif Laughing Razz Very Happy hmm

Hareketli gif değil bu beee. Paintte açın bmp olarak kaydedin yine aynı şey olur. Her gif hareketli mi olcak illa.
4

Sadece birine odaklanın hiç göz kırpmayın ve gözünüzü hareket ettirmeyin bakalım dönüyor mu.. Bu bir ilüzyon stres olayı değil bence.

O zaman bi anlamı kalmıyo Very Happy
T
Tengrİ ⭐ 19y

ooo AnTicHix nerelerdeydin yaw kaç aydır yoksun gözümüz yollarda kaldı Mr. Green Mr. Green eski üyeler dönüyor popcorn
L
bunları izlerken beni daha çok sitres bastı ya.. Mr. Green Mr. Green
S
sparoww ⭐ 19y
beyler dikaatınizi cektimibilmem ama sadece birtanesine odaklanınca o resim duruo digerleri dönüo 😊
J
J0K3R ⭐ 19y

beyler dikaatınizi cektimibilmem ama sadece birtanesine odaklanınca o resim duruo digerleri dönüo 😊

tbrk ıyı yakalamısın Twisted Evil
R
Ronin ⭐ 19y
Tek bi noktaya bakıcan dönmüyo zaten gözünü hareket ettirince dönüyor.
J
Jigsaw ⭐ 19y

Tek bi noktaya bakıcan dönmüyo zaten gözünü hareket ettirince dönüyor.

Eski avatarı koy tırtım.net
T
Torquel ⭐ 19y
donmuyo ama ben cok stresliyim su an kızın bırınden ayrılmak istiom ne diycem die dusunuom
B
BeachBoy ⭐ 19y

+1905
S
SonSAHNE ⭐ 19y

donmuyo ama ben cok stresliyim su an kızın bırınden ayrılmak istiom ne diycem die dusunuom

biz yapamıyz fln de Very Happy ben hiç aramıom genelde sonra arayıp ayrılalım en iisi fln diolar Very Happy ilgilenme en iisi Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: