Icerige atla
Extraloob

Titanic 2 (Jack is back)

· 15 Yanıt · 2.3K görüntüleme
15 Yanıt
W
Zeki Müren'de bizi görecek mi?- Resim Silinmiş.
Tam anlamıyla palavra.Leonardo'nun filmlerinden parçalar kesip koymuşlar.Hiç değilse sıkıysa yakala filminden 5 tane sahne gördüm bu videoda.Tamamen fake'dir.Toplamışlar sahneleri video yapmşlar.
K
Kobe ⭐ 19y
Tam anlamıyla palavra.Leonardo'nun filmlerinden parçalar kesip koymuşlar.Hiç değilse sıkıysa yakala filminden 5 tane sahne gördüm bu videoda.Tamamen fake'dir.Toplamışlar sahneleri video yapmşlar.

+1905
M
Misproject ⭐ 19y
P
Saçmalık 😆
Windy
Windy ⭐ 19y
abi titanic in şarkısını her duyduğumda kalbim daha hızlı çarpmaya başlıyor, nedendir bende bilmiyorum :?
S
SnowFlake ⭐ 18y
1-2 aydır görüyorum bunu XD
abi titanic in şarkısını her duyduğumda kalbim daha hızlı çarpmaya başlıyor, nedendir bende bilmiyorum :?

Aşk çarpmış seni ağmedim 😜
P
Prada ⭐ 19y
O günkü leonardo ile şimdikinin arasında dağlar kadar fark var. O toy bebek yüzlü herifin yerinde yeller esiyor şimdi 😜
S
Polgara"]Saçmalık 😆
P
Presence ⭐ 19y
O günkü leonardo ile şimdikinin arasında dağlar kadar fark var. O toy bebek yüzlü herifin yerinde yeller esiyor şimdi :P

Fark etmez bir makyajla 50 yıl gençleştiriyolar. Benjamin Button da Brad Pitt i 15 yaşındaki çocuk yapıorlardı
A
Achilles ⭐ 18y
Böyle bişey olsaydı gemi batmazdı.
O
gelecek bence fragman gerçekten çok gerçekci
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
daha öncede alternatiflerini gördük, balon haber, asla gelmeyecek.
S
Streetwise ⭐ 19y
daha öncede alternatiflerini gördük, balon haber, asla gelmeyecek.
S
SnowFlake ⭐ 18y
Issız Adam'ın 2. filmi olsa nasıl olurdu acaba 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: