Icerige atla
Extraloob

_TiKiJaN_ hacklenmiştir!!!Gitti +9 glavie :S

· 49 Yanıt · 3.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y

geçmiş olsun o kadar emeğine yazık olmuş

sagol gavurların işi bu adamlar arada bi giriyolar
C
Crumby_ ⭐ 19y
geçmiş olsun
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y

geçmiş olsun

sagoll
M
muratko193 ⭐ 19y
Guzel Kardesim Emek Harcamıssın Paranı Harcamıssın En Onemlisi Zamanını Harcamıssın Bunların Bir Anda Elinden Kaybolup Gitmesi Cok Uzucu Bir Olay Geçmiş Olsun Kardes.
T
Geçmiş olsun
inş. zevkini alabilmişsindir
buna benzer bi olay 1.5 yıl kdr once bizim ark başınada geldi GW yaptık 70 sınırı varken adam full sos +5 set sos +7 weaponlı idi savaşta yaktı yıktı ortalığı sabaha uyandığında 1 lvl charla guildde bize acı haberi vermek için bekliyodu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
E
EnDZoNe ⭐ 19y
kardes aynisi bnmde basima geldi 2 gun once ... bi soru soriyim t bot kullandın mı ? merakimdan soruyorum ...?
B
bannedddd ⭐ 19y
Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ben de cok üzüldüm gecmis olsun. Evil or Very Mad
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok geçmiş olsun avril de hacklendi sende adamlar kaliteli charları kovalıyorlar Rolling Eyes
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y

çok geçmiş olsun avril de hacklendi sende adamlar kaliteli charları kovalıyorlar Rolling Eyes

rev6 dan süpheleniorum ben cünkü bi extraloob a bide rev6 giriyorum yani bide adamlar ilk aldıdında pw degiştirdim onlar oyundayken çıktılar pw degişmiş Confused
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y
tbot felanda kullanmıorum sm de kullanmadım
S
SimplyOne ⭐ 19y
Vay Be Çok Büyük Geçmiş Olsun Allah Başkalarının Başına Böyle Olaylar Vermez İnşallah...Eğer Dosya Falan Almadım vs. vs. Diosan Adamının Şifresini Bilen Veya Evine Gelipte Bilgisayarınla Uğraşan Arkadaşların Varsa Onlarıda Araştır Çünkü Benim Başıma Geldi Böle Bi Durum... Sad Sad
E
EnDZoNe ⭐ 19y
sanırım rev6 olayı bende indirmiştim ... ama guvenli gozukuyodu fakat degilmiş sanırım dw kapısında Grant name inde Yasasın APo yazılı bi sirpla didisince sabahinda molped kanatlandırrı misali kus gibi donsuz biraktilar beni son anda kurtarabildim sanirim ... neyse arastiriliyor su anda .. arkadas nedeni solicek 1 2 gune ... çok geçmiş olsun kardeş sanada banada ve tum emegi çalınanlara...
M
Max_WiLD ⭐ 18y
Arkadaş ilk öncelikle geçmiş olsun. belki Trojen yemiş olabilirsin. Bilmedin sitelere girip yemiş olabilirsin. Daha çook var yaww
X
Xanthos ⭐ 19y
Bütün üyelerden ricam !

Mail adreslerini olur olmadık yerlerde forum sitelerinde ulu orta yazmayın.Char alışverişlerinde mail ya da msn adreslerinizi özel mesajla iletin.
Eğer ki anlaşamazsanız, adamı engelleyin,hatta silin. "ben sana döncem,engelleme gibilerinden laflara kanmayın."
Ulaşmak isteyen siteden mesaj yazsın !
I
iCe_diVe ⭐ 19y
geçmiş oLsun Embarassed
J
büyük geçmiş olsun . allah sabır versin Confused
_
_AClD ⭐ 19y
Yazık olmus gercektende guzel bi charmıs. Hemen hemen butun sro oynayanların basına geliyor. Ne kadar korunursan korun mutlaka yapıyorlar.Ybancılar bu konuda çok hızlılar. En iyi çözüm sroyu bırakmak bence...
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y
sagol un
B
bannedddd ⭐ 19y

En iyi çözüm sroyu bırakmak bence...

Şap diye de bırakılmıyor işte... Confused
T

En iyi çözüm sroyu bırakmak bence...

Şap diye de bırakılmıyor işte... Confused

Rolling Eyes Rolling Eyes Set cvp vermişin be Can adamın sucu ne fikrini soylemiş işte
ayriyetten sen char istiyosan gel Greecede vereyim lvl 56 nuker benim kaçıncı char bnde bilmiyom boşta durmamış olur Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: