Icerige atla
Extraloob

_TiKiJaN_ hacklenmiştir!!!Gitti +9 glavie :S

· 49 Yanıt · 3.4K görüntüleme
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y
zeus serverinde olanlardan ricam sürekli pm atın ana avrat sövün hacklendim Embarassed
http://www.rev6.com/player.asp?id=193286 işte bakın burdan carımın güzelligine gtti hepsi
49 Yanıt
O
os1 ⭐ 19y
way be +9 gitmiş.Geçmiş olsun
T
The_Crims ⭐ 19y
gecmis olsun msnden falan bisi aldın mı ¿
T
The_Crims ⭐ 19y
bende hacklendim galiba b iri seni hacklicem dedi ve dc yedim denemeye korkuyom simdi denicem ins hacklenmemisimdir
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y
sagol unda bende anlıyamadım ne msnden bişi kabul ettim nede bir dosya indirdim ya adamlar yabancı dc yedim tekrar girerken oyundaydı sonra pw degişti Sad hala daga saskınlıkla bakıorum bu duruma Evil or Very Mad
T
The_Crims ⭐ 19y

sagol unda bende anlıyamadım ne msnden bişi kabul ettim nede bir dosya indirdim ya adamlar yabancı dc yedim tekrar girerken oyundaydı sonra pw degişti Sad hala daga saskınlıkla bakıorum bu duruma Evil or Very Mad

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad banada aynısı oldu ins hacklenmemisimdir
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y
inş hacklenmemişsindir
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Süpermiş Charın...
Special thx to Flexi
T
The_Crims ⭐ 19y
denedim oyunda deil soymaya kalksa okdar surede soyamaz 3 yan char var cunku ustu dolu cık gir yapamas heralde dimi
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y

Süpermiş Charın...

sagol ama artık benim deil Embarassed offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
B
BY_MiCRo ⭐ 19y
Büyük geçmişolsun çok üzüldüm gercekden Sad
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y
sagoll
T
The_Crims ⭐ 19y
o charı calanın ban yemem ins anasını babasını bacısnı devamı gelirde zorlamıyım ban atarlrsa
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y
adamlar yabancı Confused ya hiç bir dosya idnirmedim oyundada birsey kabul etmedim nasıl oldu anlamadım Shocked
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y
carın müşteriside vardı biraz daha takılıp paraya ceviricektim carı gitti emekler
D
dR.NooB ⭐ 19y
Pff.. geçmiş olsun.. Crying or Very sad +9 gitmiş ya çok üzüldüm Crying or Very sad
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y

Pff.. geçmiş olsun.. Crying or Very sad +9 gitmiş ya çok üzüldüm Crying or Very sad

ahhh bide sen bana sorrr
T
The_Crims ⭐ 19y
nası hacklediler ben ona sasıyorum Confused
O
OnLy4Ev3r OP ⭐ 18y

nası hacklediler ben ona sasıyorum Confused

bende anlıyamadım ya nasıl olur bu olay Confused
B
geçmiş olsun o kadar emeğine yazık olmuş

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap