zeus serverinde olanlardan ricam sürekli pm atın ana avrat sövün hacklendim Embarassed
http://www.rev6.com/player.asp?id=193286 işte bakın burdan carımın güzelligine gtti hepsi
_TiKiJaN_ hacklenmiştir!!!Gitti +9 glavie :S
· 49 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
49 Yanıt
way be +9 gitmiş.Geçmiş olsun
gecmis olsun msnden falan bisi aldın mı ¿
bende hacklendim galiba b iri seni hacklicem dedi ve dc yedim denemeye korkuyom simdi denicem ins hacklenmemisimdir
sagol unda bende anlıyamadım ne msnden bişi kabul ettim nede bir dosya indirdim ya adamlar yabancı dc yedim tekrar girerken oyundaydı sonra pw degişti Sad hala daga saskınlıkla bakıorum bu duruma Evil or Very Mad
sagol unda bende anlıyamadım ne msnden bişi kabul ettim nede bir dosya indirdim ya adamlar yabancı dc yedim tekrar girerken oyundaydı sonra pw degişti Sad hala daga saskınlıkla bakıorum bu duruma Evil or Very Mad
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad banada aynısı oldu ins hacklenmemisimdir
inş hacklenmemişsindir
Süpermiş Charın...
Special thx to Flexidenedim oyunda deil soymaya kalksa okdar surede soyamaz 3 yan char var cunku ustu dolu cık gir yapamas heralde dimi
Süpermiş Charın...
sagol ama artık benim deil Embarassed offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Büyük geçmişolsun çok üzüldüm gercekden Sad
sagoll
o charı calanın ban yemem ins anasını babasını bacısnı devamı gelirde zorlamıyım ban atarlrsa
adamlar yabancı Confused ya hiç bir dosya idnirmedim oyundada birsey kabul etmedim nasıl oldu anlamadım Shocked
carın müşteriside vardı biraz daha takılıp paraya ceviricektim carı gitti emekler
Pff.. geçmiş olsun.. Crying or Very sad +9 gitmiş ya çok üzüldüm Crying or Very sad
Pff.. geçmiş olsun.. Crying or Very sad +9 gitmiş ya çok üzüldüm Crying or Very sad
ahhh bide sen bana sorrr
nası hacklediler ben ona sasıyorum Confused
nası hacklediler ben ona sasıyorum Confused
bende anlıyamadım ya nasıl olur bu olay Confused
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
geçmiş olsun o kadar emeğine yazık olmuş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap