Icerige atla
Extraloob

Tigris >>> extraloob

· 22 Yanıt · 2.9K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Server : Tigris
Build : FuLL STR Cold-Fire Bow
Nick : GTI

- Resim Silinmiş.
22 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
Build değişiyor fakat tip hiç değişmiyor 😁
ps:Hayırlı olsun ne diyelim
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ne nicki ne de buildi yakıştıramadım. 😜
İyi eğlencele. ^^
A
Okan abi nick in anlamı nedir ?
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Volkswagen'in Grand Touring İnjecition adı altında çıkardığı motor serisi.
B
B7B ⭐ 16y
Bence çarı ilerde satabilmek için o nicki koydu makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
fantezilerim çok farklı yönde silk almadan bu charı kasacağım ve 3-5 gün sonra sitemizden birisinden 60 TL karşılığında lvl 64+ wiz alacağım bu bağlamda eğlenceme bakıyorum.

GTI özel bir motor serisidir kuzenim otomobil yarışçısı olduğundan hayatım motor dünyasında geçti bu bağlamda Golf GTI ile başlayan aşkım Peugeot GTI ile devam etti ardından Alfa Q4'a kaydı öyle öyle ilerledi işte motor dedin mi GTI olacak bunun türevleri de var GSI 4 silindirin efsane arabası mesela Opel Astra GSI'dır tam 1.6 motor 150 beygir ile tam bir ölüm makinasıdır hoş artık üretilmiyor.
C
Cobalt ⭐ 18y
L
Lrd ⭐ 17y
hayırlı olsun umarım zevk alırsın ^^
Z
zoro77109 ⭐ 17y
yaw bu servere butun mıllet ayrı bı ılgı gosterıyo neden yani bu serverde kasmıomusun :D:D anlamadım gitti 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

wallahi tipi de değiştiriyordum da beğenemedim yaa zorlada güzellik olmaz ki dedim 😁 😈
C
Hayırlı olsun okan abi 😊 warrior açsanda olabilirdi madem farm yapcan 😄

kafanı karıştırmayım tekrar hayırlı olsun 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
:)) hayırlı olsun isim hakkını kaptırmasaydın

ulen bırakırlar mı hacım TARKAN emin ol benim kadar meşhur değildir gir bak her server'a hepsinde extraloob nick alınmış tigris açıldı 1 saat sonra girdim almışlar hemen ahahahaa meşhur olmak şöhret olmak güzel birşey yaa yakında sokakta gezemeyeceğim 😁 😈 😆 🎅 nese: makara: summer6: summer3:
M
Mirage ⭐ 19y

ulen bırakırlar mı hacım TARKAN emin ol benim kadar meşhur değildir gir bak her server'a hepsinde extraloob nick alınmış tigris açıldı 1 saat sonra girdim almışlar hemen ahahahaa meşhur olmak şöhret olmak güzel birşey yaa yakında sokakta gezemeyeceğim 😁 😈 😆 🎅 nese: makara: summer6: summer3:

Sadece extraloob mu?extralo0b extralooob extral00b ........... sürer gider bu 😆
C
Crisis ⭐ 19y
Crisis in tigris too.For fun ❤️ summer3:
S
vw golf gti 😄
H
Mustang GTI de deli bi otomobil okan abi 😊
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

Aramızda max 3 sokak var abi.Bir türlü yakalayamadım seni sokakta 🎭
L
L0neLy ⭐ 17y
H.o 😉
X
Xanthos ⭐ 19y

siteden Kriptex e sor hacım extraloob nickini kim aldı bu server da diye 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: