Icerige atla
Extraloob

!!!Tiger Gir 12. Killed!!!

· 16 Yanıt · 1.4K görüntüleme
S
Stephanos OP ⭐ 19y
hmm Devamı gelcek
Bu Forumda Var mı Benden Başka bu kadar kesen hmm Mr. Green

-Resim Silinmiş.
16 Yanıt
E
EnDZoNe ⭐ 19y
ninatien den giricen c7 veriyor 😊
W
WildKing ⭐ 19y
helal Cool Cool Cool
S
Stephanos OP ⭐ 19y

ninatien den giricen c7 veriyor 😊

burası T-Bot bölümü deil Exclamation
S
Stephanos OP ⭐ 19y

helal Cool Cool Cool

saol
J
J0K3R ⭐ 19y
marsta tg kesen yok herhalşde
S
Stephanos OP ⭐ 19y
var FFM_Fr33z3r bi ben kesiorurm bi o Razz
T
Tweaked ⭐ 19y

hmm Devamı gelcek

Buyuk konusma Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy

Benım ark. var 22 tg 2 uru Very Happy
A
aeq ⭐ 19y
uniqlere gideceğine kassaydın şimdi 60+ lvldin. ama uniq kesmekte tanınmak için iyi oluyor.
G
gEo ⭐ 19y
Nedense anlamadığım birşey var biz unique kesmeyi yabancılara karşı bir üstünlük oalrak görüyoruz. Halbuki 20 lvl unique i 30 lvl yüksek birisini kesmesi hiçbir üstünlük belirtmez bence . Saatlerce unik benklemek yerine charınızı geliştirmeye baksanız fullenip yabancıların karşısına çıksanız ve üstünlüğü o şekilde yamaya çalışsanız daha mantıklı olur bence (tabi hiç unik almayın demiyorum hepsini birer kere tadın)

tabi bunlar bnm fikrim .
R
Ray_jovan ⭐ 19y
güzel ins uride nasip olur
P
Presence ⭐ 19y

Nedense anlamadığım birşey var biz unique kesmeyi yabancılara karşı bir üstünlük oalrak görüyoruz. Halbuki 20 lvl unique i 30 lvl yüksek birisini kesmesi hiçbir üstünlük belirtmez bence . Saatlerce unik benklemek yerine charınızı geliştirmeye baksanız fullenip yabancıların karşısına çıksanız ve üstünlüğü o şekilde yamaya çalışsanız daha mantıklı olur bence (tabi hiç unik almayın demiyorum hepsini birer kere tadın)

tabi bunlar bnm fikrim .

aynı benim ghibi Very Happy 66 lwlde tg kestim ama ben dalga olsun die sölediklerinle alakası yok ben valla fazla unqe beklemem arada sırada beklerim ondada elimden alır benden yüksek biri uyuz olur giderim kasmaya
G
GangsteR ⭐ 19y

hmm Devamı gelcek

-Resim Silinmiş.

Emeğe Saygı ama o levelde ben 40 tane keserdim yani kendine göre uniq kes daha ii böle eziq uniq leri kesme hem böle adamlara gıcık olurum ben bırakta eziqler kessin
G
GangsteR ⭐ 19y

uniqlere gideceğine kassaydın şimdi 60+ lvldin. ama uniq kesmekte tanınmak için iyi oluyor.

Okdr lv ı kim bulmuşta o günde 60 nasıl olcakkki botmu bu adam akscak :?!!! Twisted Evil Twisted Evil
S
Stephanos OP ⭐ 19y
25 günde adamlar 65 oldu yhaf Shocked
_

hmm Devamı gelcek

Buyuk konusma Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy

Benım ark. var 22 tg 2 uru Very Happy

aynen benm ark 25 uru Twisted Evil Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
    Paylaş: