Icerige atla
Extraloob

thieflik ??

· 16 Yanıt · 2.4K görüntüleme
K
Kobe OP ⭐ 19y
ya ben daha giremedim oyunu indiriyomda anlayamadım şimdi 2 sorunum var
1. ben 1 yıldızdaki traderlere kendi thefilerimle dokunamıcammı yani bana hutner mı çıkçak ?
2.kastığım exler gitçekmi thef union hakkında bişiler okudumda anlayamadım
16 Yanıt
D
dj_volki ⭐ 19y
sen eğer trade olursan kend thiefini kesiyorsun.eğer thief olursan gene kesiyorsun.fakat meslek yapmadan başkasının thiefine karışamıyorsun.
Y
Y4LaKa ⭐ 19y
1)sana hunter cıkcak
2)Bilmiyorum Very Happy
3)Galiba 1 yıldıza sen direk dalabilceksin Mr. Green(Umarım ole degildir)
3
3nToX ⭐ 19y
yaw birisi 1*ken bile trade yıklıyo dedi ama ben yıkamıyom Very Happy
_

Very Happy
3
3nToX ⭐ 19y

Very Happy

ne gülüon kim dedi bilion mu sen
yokssa sen mi dedin Mr. Green
_
ben demedım
yaaaaa
D
ya geçen tek yıldız mal götürüodum oyuncu bi thief geldi koduğu gibi yatırdı atı da beni de bööle mi olacak artık oyun yani thiefler her istediğine saldırabilecek mi?e biz o zaman nasıl trade yapacağız ?
S
sw1ss ⭐ 19y
+40 adamlar 1 * alsa bile thief ler vurabilior
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y

dııııııııııııt yalnış cvp Twisted Evil eğer sn 40+ isen 1* malda special bilmemne 30 min. dio o arada 80lv adam saan bi koyuyo yatıosun :)o 30 dkk qeçtikden sonra normal kurallar qeçerli
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y

dııııııııııııt yalnış cvp Twisted Evil eğer sn 40+ isen 1* malda special bilmemne 30 min. dio o arada 80lv adam saan bi koyuyo yatıosun :)o 30 dkk qeçtikden sonra normal kurallar qeçerli

trink doru cvp Very Happy
B
boo ⭐ 19y

trink doru cvp Very Happy

yoo ....
J
Jigsaw ⭐ 19y
O 30dk yazısı ne işe yarıyor bilmiyosunuz galiba niye beklesinler ki. O süre içinde satarlarsa 2 katına yakın daha çok para alınıyor.
F
Thieflik hakkında bilinmesi gerekenler
1-Öncelikle her oyuncu sadece bir meslek seçebilir. Bunun için o mesleğin npcsine 100 k ödeyip kayıt yaptırmanız gerekir.
2-Seçtiğiniz mesleği yine npc den iptal edebilirsiniz fakat 1 hafta ceza alırsınız. 1 hafta hiçbir mesleği yapamazsınız.
3-Theflik mesleğini seçtiğinizde daha önce yaptığınız diğer meslek puanları silinir. Sadece tief puannız kalır.
4-Thieflik için npc den yeni bir nick belirlemeniz gerekir. Tief kıyafetini sadece şehirlerde giyip çıkarabilirsiniz.
5-Kervanlara npc tiefler, Thieflerede npc hunterlar çıkmakta. Başka oyuncular bu npc lere dalamamkta. Npc hunterlarda kervanlara dalamamakta.
6-Lvl 40 ın altındaki tek yıldız bir kervana hiçbir şekilde dalınamamakta ve yatırılamamkta. (Tabi moblar tarafından yatmazlarsa Mr. Green )
7-Lvl 40 ın üzerindeki kervanlara tek yıldız bile olsa player tiefler dalabilmekte.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: