Icerige atla
Extraloob

thepowerlevel ya bakın acil cevap lasım hadi yhaa

· 23 Replies · 2.1K views
http://www.thepowerlevel.com bu siteden nasıl gold satın alacağımı we güvenli olup olmadığını söliye bilirmisiniz acil lütfen beylerr bakıp geçmein 2 dakkanızı alır yazmak
sabırsızlıklla bekliorm hmm
23 Replies
hadii lütfen modlar beyler bayanlarr Very Happy çabuk cvp plss hadi yhaa
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
http://www.devoyun.com sitesinden alabilirsin Wink
E
Excrea ⭐ 19y
ewt devoyun da sacma bir pahalilik war nedendir bilinmez... bence gittigidiyordan almak en mantiklisi enazindan %99.9 guvenli ve cok daha ucuz
S
saxfax ⭐ 19y
biLdigin yerden sasma devoyun azcık pahaLLı oLabiLir ama guvenLi powerLeveL ucuz ama ne oLdugu biLemessin benim aLan arkadasLar guvenLi diyor ama biLemicem daha bunun gibi bi dunya site var satan sana en uygunu hangisi geLirse ondan aLmanı tavsiye ederim extraokk
bunun şöyle bi resimli anlatımını yapsanız
E
Espio ⭐ 19y
tpl den account aldıktan sonra istediğin serverdan alacağın gold miktarını seçiosun gerekli bilgileri doldurup paypal üzerinden alışverişi gerçekleştiriyosun bundan sonrası tpldeki güzel bayan resmine tıklayıp bilgilerini veriyosun 20dk seni oyalıyor ve seni stableye çağırıyor ordan goldu küfür ederek alıp bi daha tpl kullanmayacam diosun Gkplayera geçiosun ,Resimli anlatım biraz uzun sürer ama anlamadığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım
Z
Zardock ⭐ 19y
thepowerlevel güvenılır bı sıtedır sorun cıkmaz lıve chat dıye bı bölum vardır az bıraz ıngılızcen varsa hıc zorlanmadan gold satın alırsın ordan konusarak yuklu mıktarda alıcaksan 2 seferde öduyolar sana goldu ama hıc bı sekılde sorun cıkmıyor yanı ben yasamadım Very Happy
R
RollsRoyce ⭐ 19y

thepowerlevel güvenılır bı sıtedır sorun cıkmaz lıve chat dıye bı bölum vardır az bıraz ıngılızcen varsa hıc zorlanmadan gold satın alırsın ordan konusarak yuklu mıktarda alıcaksan 2 seferde öduyolar sana goldu ama hıc bı sekılde sorun cıkmıyor yanı ben yasamadım Very Happy

abi sen bana alırmısın sana para versem

tpl den account aldıktan sonra istediğin serverdan alacağın gold miktarını seçiosun gerekli bilgileri doldurup paypal üzerinden alışverişi gerçekleştiriyosun bundan sonrası tpldeki güzel bayan resmine tıklayıp bilgilerini veriyosun 20dk seni oyalıyor ve seni stableye çağırıyor ordan goldu küfür ederek alıp bi daha tpl kullanmayacam diosun Gkplayera geçiosun ,Resimli anlatım biraz uzun sürer ama anlamadığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım

çok teşekkürler ama nie 20dk bekletiolar we nie adamlara küfür edioz Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
bide şuan goldumuz yok mu ne öle bişiler diomus doğrumu?
Z
Zardock ⭐ 19y
@nasonex kendı harıcımde kımseye sılk bot gold almıyorum kuusra bakma Very Happy

elınde gold yoksa lıve chatten söyluyo zaten sana ben 100 m altında hıc gold almadım her seferınde yeterı kadar goldumuuz yok 2 seferde verıcez dedıler bende ok dedım ama sorun cıkmadı
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bana posedıonda gold lazım bursadan olupta gold satan varsa alabilirim
E
Espio ⭐ 19y
en son haziranda kullanmıştım arayüzü değiştirmişler ama eskiden uyuzluk verici derecede yavaştılar ve bunu söyleyince cevap veriyolardı sinirime gidiyordu Ama gkplayerın satış görevlileri çok daha iyi ve belli bir barajı aştıktan sonra indirime gidebiliyorlar tplyi 3 defa kullandım ve beğenmedim açıkçası ama gkdan 700milyonun üstünde gold aldım hiç bir sorun çıkarmadılar
(Gk dan bunları yazmak için komisyon almıyorum, ama Oyuna ciddi bir şekilde tekrar başlarsam düşünecem Very Happy)
E
Espio ⭐ 19y
-Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">
kardeşim sen olmasasn napardım yhaa çok saol kardeşim

Log in to write a reply.