Icerige atla
Extraloob

The Prestige

· 20 Yanıt · 3.9K görüntüleme
U
Uprising OP ⭐ 19y

Beğenilen yönetmen Christopher Nolan’dan (“Memento,” “Batman Başlıyor”) illüzyon kumaşından örülmüş bir macera geliyor. Bu beklenmedik dönüşlerle dolu gizemli öyküde, Viktorya Devri’nde iki sahne sihirbazı, giderek şiddetlenen bir savaşa ve birbirlerinin mesleki sırlarını ortaya çıkartmak için doymaz bir susuzluğa dönüşen güçlü bir rekabete girişiyorlar. Bu iki görkemli adamın cüreti tutkuya, şovmenliği bilime ve hırsı dostluğa kırdırmalarının sonuçları tehlikeli, ölümcül ve hileli oluyor.
Her şey yüzyılın başında, hızla değişen Londra’da başlıyor. Sihirbazların ünlü ve en üst mertebede idol olarak kabul edildikleri bir zamanda, iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlarlar. Gösterişli, sofistike Robert Angier (HUGH JACKMAN) tam bir şovmenken, yontulmamış ve gelenekçi Alfred Borden (CHRISTIAN BALE) sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir. Birbirlerini takdir eden arkadaşlar ve ortaklar olarak yola çıkarlar. Ama en büyük numaraları ters gidince, aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar; ikisi de bir diğerini geçme ve altüst etme niyetindedir. Sürdürdükleri aşırı rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla’nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek…

20 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bu film kesinlikle izlemeye değer bir film. Gerçekten süper.
U
Uprising OP ⭐ 19y

%100 katılıyorum dün gece izlerken paylaştım gerçekten hoş bir film 🍿
T
Boşa nickim yapmadım makara:
A

🤝 🤝
H
hmzsnmz ⭐ 19y
10 numero film
[ek #12654]
I
IrfanView ⭐ 15y
herkez çok övdü film'i indiriyorum . IMDb 8.4/10 muhteşem bir şey izliyeceğimi düşünüyorum ☕
K
korc4n ⭐ 16y
herkez çok övdü film'i indiriyorum . IMDb 8.4/10 muhteşem bir şey izliyeceğimi düşünüyorum ☕

kesinlikle muhteşem bişey pişman olmayacaksın 😎
S
shneZee ⭐ 18y

imdb 8.4/10 fazla söze gerek yok filmle ilgili 🍺
Violent Arise

O zaman Inceprion izleyin direk imdb 9.9 ^^
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Inception zaten izlenmeli hatta di caprionun tüm filmleri + onun imdb puanı 9/10
[ek #12654]
S
shneZee ⭐ 18y

Inception u izlemediyseniz boşa film aramayın zaten 2010'un en iyi filmi varmı ötesi 😎
L
Leekage ⭐ 16y
Dün bende izliyodum bunu , yarısında internet gitti . 😆
I
IrfanView ⭐ 15y
Inception filmi hakkında ayrıntılı bilgisi olan varsa pm atabilir mi ? film hakkında bir soru var 🤔 ..
B
Ben de ⭐ 17y
Burdan sor bakalım ne sorucaksın.
I
IrfanView ⭐ 15y
Leonardo DiCaprio'nun totem ( topaç ) tarzı olan şeyin anlamı nedir ?
B
Ben de ⭐ 17y
O topaçın amacı;
Bildiğin gibi rüyalarda geziniyorlar. O topaçı çevirdiğinde eğer topaç durmaz ise rüyada demektir ama durup düşerse rüyada değil demektir.

Anlamında.
I
IrfanView ⭐ 15y
O topaçın amacı;
Bildiğin gibi rüyalarda geziniyorlar. O topaçı çevirdiğinde eğer topaç durmaz ise rüyada demektir ama durup düşerse rüyada değil demektir.

Anlamında.

hmm çok teşekkürler 🤔
* film harika arkadaşlar izlemeyen varsa kaçırmasın ..
E
Extrowe ⭐ 16y
İnception harika cidden öyle bir film daha varsa ben şimdi indirip izleyeceğim varmı bilen ciddi 😜
Ps:Prestige'de iniyor bakalım izlemedim önceden.
U
Uprising OP ⭐ 19y
İzle izle.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: