Ufck OP ⭐ 16y 12 yil once (düzenlendi) #1 Süper olmuş 🍿 [F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Advance ⭐ 18y 12 yil once #2 Sülalecek bekliyoruz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 12 yil once #3 İlk filmden 2 kat daha bomba olacak. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zippy ⭐ 15y 12 yil once #4 Ejder biraz yapmacıkmı olmuş yoksa banamı öyle geldi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Ufck OP ⭐ 16y 12 yil once #5 Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiSülalecek bekliyoruz :D 😁 Gerçekten çok iyi olucak . sabırsızlıkla bekliyorum 🤤 [F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #6 elflerlemi kapışacaklar ya ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 12 yil once #7 Umarım ben 40 - 50 yaşlara geldiğimde seri halen devam ediyor olur, yoksa o yaşlarda bir şeyi beklemenin heyecanını nasıl tadacağım bilemiyorum 🤔Sabırsızlıkla bekliyorum 🤤@OğulcanBen de öyle anladım hacım, sanırım öyle olacak 😈 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #8 @Gökhan40-50 ne yaptın ya 😄 bundan sonra bir film daha olur biter herhaldeelflerle niye dalaşıyorlar bilmiyorum ama legolas gelmiş filme o iyi oldu 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 12 yil once #9 Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildielflerlemi kapışacaklar ya ?Kitabını okudum beyler.İsteyene sonunu söyleyebilirim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 12 yil once #10 Söyle TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 12 yil once #11 Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiSöyleSonunda ejderha ölüyor, herkes mutlu mesut yaşıyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon ⭐ 15y 12 yil once #12 P.J olmasa işimiz iş yani merakla bekliyorum birde nedense "virane" ismine takıldım absürd bir çeviri olmuş sanki 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 12 yil once #13 Smaug Reyizin Fakirhanesi 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil