Başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar bu kitaplar Tokienin Yüzzüklerin efendisindeki hikayeyi anlatıyor sauronun yaratılışı onun efendisini , elflerin yaratılışı ben biraz okudum güzel gibi ama dayanamayım size soruyum dedim bu seriler sarıyormu iki kule kralın dönüşü gibi yoksa sıkıcı bir ingiliz edebiyatımı.İstek olursa kitabın linklerini veririm
The Lord Of the rings ''Silmarillion Hobbit Reuel Tolkien
· 22 Yanıt · 9.2K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Abdullah beni şaşırttın 😄
Şu imzayı da silsen senden adam olur 😊
Şu imzayı da silsen senden adam olur 😊
Linkleri ver hacım, kitap okumadım hayatımda ama LOTR denince akan sular durur. sakinolsampiyon:
Special thx to Flexi M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Güldüm lo. Orta Dünya serisi dünyadaki en güzel serilerden biridir, kesinlikle hepsini oku benim gibi.
sweetCHIEF
⭐ 17y
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
ya ahaha 😄
bende okumayi dusunuyorum siddetle yorumlara gore
Şu imzayı da silsen senden adam olur :)
ya ahaha 😄
bende okumayi dusunuyorum siddetle yorumlara gore
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
😄 haklısın birbirnden çok farklı zevfklerim var.
Şu imzayı da silsen senden adam olur :)
😄 haklısın birbirnden çok farklı zevfklerim var.
http://www.thewhitetree.org/forum/downl ... hp?id=3261 Buyrun Linkleri Arkadaşlar tüm herşey bu kitaplarda var. Nasıl yaratılmış olduğu orgların doğuşu sauvron nedir yüzzük nasıl yapıldı vs falan filmde olmayan herşey.
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Bu mesaj abdullah338 rumuzlu uyeden alinti yapildi
O verdiğin forum dünyadaki en iyi forum, 1 senedir oradayım ve istediğin her bilgiyi oradan alabilirsin. İstersen oradan bana pm de atabilirsin : Limanerg.
http://www.thewhitetree.org/forum/download/file.php?id=3261 Buyrun Linkleri Arkadaşlar tüm herşey bu kitaplarda var. Nasıl yaratılmış olduğu orgların doğuşu sauvron nedir yüzzük nasıl yapıldı vs falan filmde olmayan herşey.
O verdiğin forum dünyadaki en iyi forum, 1 senedir oradayım ve istediğin her bilgiyi oradan alabilirsin. İstersen oradan bana pm de atabilirsin : Limanerg.
Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
😄 Evet kardeş Bliyorum dünyanın bir numaralı formu değil ama Cidden güzel üyeyim
Bu mesaj abdullah338 rumuzlu uyeden alinti yapildihttp://www.thewhitetree.org/forum/download/file.php?id=3261 Buyrun Linkleri Arkadaşlar tüm herşey bu kitaplarda var. Nasıl yaratılmış olduğu orgların doğuşu sauvron nedir yüzzük nasıl yapıldı vs falan filmde olmayan herşey.
O verdiğin forum dünyadaki en iyi forum, 1 senedir oradayım ve istediğin her bilgiyi oradan alabilirsin. İstersen oradan bana pm de atabilirsin : *******.
😄 Evet kardeş Bliyorum dünyanın bir numaralı formu değil ama Cidden güzel üyeyim
Edit
Gençler bende size sorayım bir şeyler.Şimdi linç eder misiniz bilmiyorum ama LoTR serisini izlemedim.Tuttum şu ana kadar kendimi.Şey gibi bu hani dizinin sezon finalini izlemek istemezsin ya öyle işte.Ama izleyeyim diyorum artık.Veya okumayı.Sizce hangisini yapayım.İlk okuyayım mı yoksa izleyeyim mi?
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu konu bütün kitaplar için geçerli izlediğin bir filmin kitabını okuduğun zaman hep olayları biliyorsun heyecanı kalmıyor. Önce kitap sonra film.
Gençler bende size sorayım bir şeyler.Şimdi linç eder misiniz bilmiyorum ama LoTR serisini izlemedim.Tuttum şu ana kadar kendimi.Şey gibi bu hani dizinin sezon finalini izlemek istemezsin ya öyle işte.Ama izleyeyim diyorum artık.Veya okumayı.Sizce hangisini yapayım.İlk okuyayım mı yoksa izleyeyim mi?
Bu konu bütün kitaplar için geçerli izlediğin bir filmin kitabını okuduğun zaman hep olayları biliyorsun heyecanı kalmıyor. Önce kitap sonra film.
Hacı ilkönce kitap okursan olayı daha iyi anlarsın.Kitapta olanların %60 gibi bir bölümü filmlere yansıtılmış.Kitapa baktığın zaman zaten filmde olmayan bölümleride bilirsin filmi izledikten sorna kafanda soru işareti kalmaz. ☕
Hacı ilkönce kitap okursan olayı daha iyi anlarsın.Kitapta olanların %60 gibi bir bölümü filmlere yansıtılmış.Kitapa baktığın zaman zaten filmde olmayan bölümleride bilirsin filmi izledikten sorna kafanda soru işareti kalmaz. ☕
Oldu o zaman kitaptan devam edeyim ufaktan başlamıştım zaten 🤝
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Bence hata yaparsın Miray. Kitap ve film, ikisi de süper. Ama kitapta olan olayların çoğu filmde yok ve dünyanın en iyi serilerinden biri gözüne berbat bir filmden başka bir şey gözükmez. İlk önce filmi izle bence.
Karar verin la.Fena ikilemde kaldım :rofl:
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Bence ilk oku kitabları okudukdan sonra filmde sarıyor zaten türkçe dublaj yaklaşık oalrak 2,3 saatı kesilmiş orjinal film 5.5 saat. zaten orjinali bulmakta izlemekte zor 3 seri yaklaşık 20 saat eder hiç aralıksız izlersen önce kitapları bitir sonra seri yi izle.Önce film izlersen kitab hiç sarmıyor kendimden biliyorum.Kitapların okumak sardı ama pekde heyecean vermedi herşeyin sonunu bildiğim için
Bence ilk oku kitabları okudukdan sonra filmde sarıyor zaten türkçe dublaj yaklaşık oalrak 2,3 saatı kesilmiş orjinal film 5.5 saat. zaten orjinali bulmakta izlemekte zor 3 seri yaklaşık 20 saat eder hiç aralıksız izlersen önce kitapları bitir sonra seri yi izle.Önce film izlersen kitab hiç sarmıyor kendimden biliyorum.Kitapların okumak sardı ama pekde heyecean vermedi herşeyin sonunu bildiğim için
Kitaplarda olanların çoğu yaklaşık %90 filme yansıtılmış bize tv de falan gösterilenlerin çocuğu kesmişler 4 saat faalan tv ye koymazlar youtubende falan yabancıların uploand ettikleri videolara bakarasn fark edersin izlediklermzden farklı şeyler oluyor.ama önce kitap
Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu linkten ağır spoiler yiyecek miyim acaba 😁
Al sana öldürücü darbe.
http://www.theonering.com/complete-list-of-film-changes
Bu linkten ağır spoiler yiyecek miyim acaba 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap