- Resim Silinmiş.
Tg kesen nicke bak..
· 24 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
hahaha 😁
S
StarkDrache
⭐ 19y
Kime Niyet Kime Kısmet Kim Bilir Kaç Kişi Onu Arıyordur 😁
vallaha komedi bi de ezik die itemde çıkmıştır.gold botlarının unique lere daldığını bilmiodum 😱
güzel nick yapmış 😜
Bende sw1ssle thief iken kesmiştim 😜
Bütün server globalle kim bu tam1pich yazıyodu 😈 😈
Bütün server globalle kim bu tam1pich yazıyodu 😈 😈
T
Tarantella
⭐ 19y
goldbotlar efsaneydi ya..kötü oldu banlanmaları.. 😞
ama bu sayede presiz arkadaşlara gün dogdu.
ama bu sayede presiz arkadaşlara gün dogdu.
ya kardeş ne kötüsü?
bence sırf gold bot ları için server yapılsın ya bu ben böyle. oyuna girilmiyor onların yüzünden...
bence sırf gold bot ları için server yapılsın ya bu ben böyle. oyuna girilmiyor onların yüzünden...
golt botlara sahibi login olamaz die bişiy yokki ... bnmde 100 tane gold botum olur kafama esene girerim launcherdan .. nick e bakın dedik bildigimiz gold bot bu 😁 adam gitmiş tg kesmiş işte o botuyla ..ben pvp yapan gold botta gordum bildigimiz clientsiz gold bot akşama dw onunde peçeyle akjhrkejhn gibi salak nick iyle som setiyle pvp yapiyodu 😈
D
DemonOfHeII
⭐ 19y
gold bot tam olarak ne? bilmemek deil öğrenememek ayıp 😁
ewhfkjw ewkfhkwje kewfhkjqw asfgre ltkjrh gibi nickleri olan, client kullanmayan , sahibinni belli bi firmaya aylık belli para karsiliginda satin aldigi sokabildigini kadar adami oyuna sokabildigi bot gibi calisan ama client i olmayan genelde düşük lwllerde kasip daha çok item gold düşürme amacındaki çarlardır. ?!!!!!!! 😈
Bu adam Gold bot Degil bir Türk, Pm atıp sorun İstiyorsanız 😉
adama sormak lazım hangi mantıkla nick i boyle yaptin die .. ama clientisz kastigini gordum gibi hatirliyorum ben .. cari satin almiş olabilir yada ilk actiginda bu isimde acmiş olabilir ama hangi mantikla onuda anlamak guc 😁 😁
LoL ^^
hey cLeF imzandaki böceği görünce mönitörde var sandım elimle siliyim yine gitmiyo bi baktım sanalsinekmiş 😄
Heryerde saçma nickli 1Yaratıga 20 Charın daLdıgı yerlerde gördügün yapay zekası sadece vur pot al geri gel e işleyen botlar.
o adamın grant namesi STRONG_TURK Türk GoldBotteri galiba ^^
T
TitusPullo
⭐ 19y
--- Net kasıyor 2 kere gönderdi mesajı =) ---
T
TitusPullo
⭐ 19y
Gold satan şirketlerin charları. Sadece Para kasarlar. Ve çıkan itemleri doğrudan NPC e satar. Anlıycan bir şirketin yüzlerce botu olur. Bunlarda oyunun için...
ps: Evet bu adam gold bot değil. Pvp'de gördüm kanımca bir kaç kere. tabii yanlış hatırlamıyorsam.
ps: Evet bu adam gold bot değil. Pvp'de gördüm kanımca bir kaç kere. tabii yanlış hatırlamıyorsam.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap