Icerige atla
Extraloob

Tg kesen nicke bak..

· 24 Yanıt · 2.9K görüntüleme
E
EnDZoNe OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
24 Yanıt
O
os1 ⭐ 19y
hahaha 😁
S
Kime Niyet Kime Kısmet Kim Bilir Kaç Kişi Onu Arıyordur 😁
I
Inception ⭐ 18y
vallaha komedi bi de ezik die itemde çıkmıştır.gold botlarının unique lere daldığını bilmiodum 😱
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel nick yapmış 😜
L
lastturk_ ⭐ 19y
Bende sw1ssle thief iken kesmiştim 😜
Bütün server globalle kim bu tam1pich yazıyodu 😈 😈
T
Tarantella ⭐ 19y
goldbotlar efsaneydi ya..kötü oldu banlanmaları.. 😞
ama bu sayede presiz arkadaşlara gün dogdu.
D
drotalion ⭐ 19y
ya kardeş ne kötüsü?
bence sırf gold bot ları için server yapılsın ya bu ben böyle. oyuna girilmiyor onların yüzünden...
E
EnDZoNe OP ⭐ 19y
golt botlara sahibi login olamaz die bişiy yokki ... bnmde 100 tane gold botum olur kafama esene girerim launcherdan .. nick e bakın dedik bildigimiz gold bot bu 😁 adam gitmiş tg kesmiş işte o botuyla ..ben pvp yapan gold botta gordum bildigimiz clientsiz gold bot akşama dw onunde peçeyle akjhrkejhn gibi salak nick iyle som setiyle pvp yapiyodu 😈
D
gold bot tam olarak ne? bilmemek deil öğrenememek ayıp 😁
E
EnDZoNe OP ⭐ 19y
ewhfkjw ewkfhkwje kewfhkjqw asfgre ltkjrh gibi nickleri olan, client kullanmayan , sahibinni belli bi firmaya aylık belli para karsiliginda satin aldigi sokabildigini kadar adami oyuna sokabildigi bot gibi calisan ama client i olmayan genelde düşük lwllerde kasip daha çok item gold düşürme amacındaki çarlardır. ?!!!!!!! 😈
L
Leet1 ⭐ 19y
Bu adam Gold bot Degil bir Türk, Pm atıp sorun İstiyorsanız 😉
E
EnDZoNe OP ⭐ 19y
adama sormak lazım hangi mantıkla nick i boyle yaptin die .. ama clientisz kastigini gordum gibi hatirliyorum ben .. cari satin almiş olabilir yada ilk actiginda bu isimde acmiş olabilir ama hangi mantikla onuda anlamak guc 😁 😁
C
cLeF ⭐ 19y
LoL ^^
S
StormHero ⭐ 19y
hey cLeF imzandaki böceği görünce mönitörde var sandım elimle siliyim yine gitmiyo bi baktım sanalsinekmiş 😄
A
Azula ⭐ 18y
Heryerde saçma nickli 1Yaratıga 20 Charın daLdıgı yerlerde gördügün yapay zekası sadece vur pot al geri gel e işleyen botlar.
X
XianHun ⭐ 18y
o adamın grant namesi STRONG_TURK Türk GoldBotteri galiba ^^
T
TitusPullo ⭐ 19y
--- Net kasıyor 2 kere gönderdi mesajı =) ---
T
TitusPullo ⭐ 19y
Gold satan şirketlerin charları. Sadece Para kasarlar. Ve çıkan itemleri doğrudan NPC e satar. Anlıycan bir şirketin yüzlerce botu olur. Bunlarda oyunun için...

ps: Evet bu adam gold bot değil. Pvp'de gördüm kanımca bir kaç kere. tabii yanlış hatırlamıyorsam.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: