arkadası kasarken bide baktım urici yanımda ne yapmalıydım sizce? Cool
-Resim Silinmiş.
tesadüf kestim!!!
· 22 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Ohh guzel hybird baba cakmıs uriyeçPasada orda baya direnmis kesmeyin die
Kardeş Nerelisin ?? Yozgatlımısın ?
C
crazy_thief
⭐ 19y
valla bende yozgatlıyım aranızda başka yozgat'lı varsa bi topic açalım yozgatlılar diye hmm
işte ben sana Noob Derim perde kahvekeyfi
tebrikler Very Happy hybrid güzel ama mp az olmuş vuruşta çok eksigin wardır gökhan
adamın grand name 'e dikkat Very Happy
buda benden pure int örneği
-Resim Silinmiş.
adamın grand name 'e dikkat Very Happy
buda benden pure int örneği
-Resim Silinmiş.
rapleX' in chara bak be Crying or Very sad Mr. Green
bnm charı görenlerin %90ı bu char hybrid dio ama xD
arkadaslar bu aralar +6 denemek isteyen warsa denesin
kendi setimin chest legs head'i +6 yaptm. hiç patlamadı denemek isteyen denesin tavsiyee Very Happy
arkadaslar bu aralar +6 denemek isteyen warsa denesin
kendi setimin chest legs head'i +6 yaptm. hiç patlamadı denemek isteyen denesin tavsiyee Very Happy
Tebrıkler
Bu arada raplex charın super Very Happy
Bu arada raplex charın super Very Happy
eet yozgatlıyım arkadaslar...
raplex str olayını yapacaz da paso yanıyor str ler simdide str mtr bulamıyoruz kıtlıktayım anlayacagın ve 11k can yapmıs olman düşündürücü Exclamation headbang2ft9
raplex str olayını yapacaz da paso yanıyor str ler simdide str mtr bulamıyoruz kıtlıktayım anlayacagın ve 11k can yapmıs olman düşündürücü Exclamation headbang2ft9
K
kralsem856
⭐ 19y
bişi dicem madem tesadüf neden pt dekiler yuksek lvl ?
gökhan66 heralde senin heuksal Lv80 deil büyük bi miktar hp ordan kaybediyosun.
11k hp kanalda 25-30tane adamda war 11315hp (fullint) sadece bende war yanlış bilmiyosam.
full sosun+6 armorlu sosun+7 sword sosun+7 shield ___THEONE___'ida biliyoruz
cold60 fire light bicheon 80.
9.2k hp'si oldugunu söylüyor Very Happy
full sosun giyinebildikten sonra heuksalı 80 yapmak bence en mantıklısı Very Happy
yabancı kingler OUT
yerli kingler IN
bişi dicem madem tesadüf neden pt dekiler yuksek lvl ?
ordakiler partiye girmemi istedi ezikler vardı exp gitmesi için ondan dolayı parti o şekilde extraokk
gökhan66 heralde senin heuksal Lv80 deil büyük bi miktar hp ordan kaybediyosun.
11k hp kanalda 25-30tane adamda war 11315hp (fullint) sadece bende war yanlış bilmiyosam.
full sosun+6 armorlu sosun+7 sword sosun+7 shield ___THEONE___'ida biliyoruz
cold60 fire light bicheon 80.
9.2k hp'si oldugunu söylüyor Very Happy
full sosun giyinebildikten sonra heuksalı 80 yapmak bence en mantıklısı Very Happy
yabancı kingler OUT
yerli kingler IN
eet heuksal 70de 80de up layınca kac hp veriyor raplex?
theoneye ne var ki full sosun adam ne gerek var heuksala 😊 ben olsam bende acmam Laughing
str eksigim var bayagı onlarıda tamamlarsam 12k rahat olur 80de kac hp verdigini bilmiyorum...
kastığın kişiye iyi ex gelmiştir Laughing
RAPLEX in sürekli su charıyla özünmesine bitiyorum Mr. Green İyi char yapmışın kardeşte str tabletleri böle bol nerden buldun Wink
RAPLEX in sürekli su charıyla özünmesine bitiyorum Mr. Green İyi char yapmışın kardeşte str tabletleri böle bol nerden buldun Wink
gitmezmi lvl bile atlattım Cool para cok adamlarda bizim gibi poor değil ya Razz
arkadaşının alnından öpp Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Tesadüf ise bu kadar kısa sürede nasıl hepsi partye doldu Neutral
tesadüf mesadüf kesmişsin ya ona bak Very Happy
tesadüf mesadüf kesmişsin ya ona bak Very Happy
extraokk extrabeer
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap