Arkadaşlar yaysatta işe başladım sabah 5-6 gibi gazete dağıtımına cıktığımızda ters yolculuk yaptığımdan aşırı mide bulantısı oluyor daha 1 hafta oldu işe gireli ama bu şekilde çok dewam etmiyecek gbi :S
Ters yapılan yolculuk ve mide bulantısı yardım
· 19 Replies · 1.6K views 0 reading
19 Replies
İlaç falan dene, hep hayret ettim ters gidemeyenlere cidden o kadar etki ediyo mu?
İlaç falan dene, hep hayret ettim ters gidemeyenlere cidden o kadar etki ediyo mu?
Hocam ilaçlar uyku ve halsizlik yapıyor o zaman hiç çalışamıyorum.otobüs olsun uçak olsun saatlerce yolculuk yapabiliyorum ama ters 10-15 dakikadan sonra hayattan kopuyorum resmen .s
N
noncelalreis
⭐ 19y
koltuğa ters otuurr 🍿
koltuğa ters otuurr 🍿
😁
koltuğa ters otuurr 🍿
Helaaaal 😁
Aç karnına git diyeceğim de pek fazla bir şey yediğini zannetmiyorum .Psikolojik bir şey sanırım bu , bir doktora başvur scared1
koltuğa ters otuurr 🍿
Bu eleman ı ayırın dediydi dersiniz bu eleman iş yapar 👍
PS:Eleman dedim diye gerginlik yaratma ☕
koltuğa ters otuurr 🍿
😁 😁
hep ilaçla olmaz ama.zararı olabilir.sonuçta her gün kullanıcaksın ilacı.
C
ChallangeEveryThing
⭐ 17y
işe giderken yemek yeme ve ters oturma ayakta git.. ben öyle yapıyorum. elinde poşetle oturmaktan iidir
koltuğa ters otuurr 🍿
biggrint1 [horny21
koltuğa ters otuurr 🍿
summer5:
Bo konu yılın sorusu olmayabilir ama verilen cevap yılın cevabıdır 😈
celal reis hakkaten yani bravo mrgreen: 😄
Koltuk var sankide oturmuyoruz 😄 kamyonun arkasında gidiyoruz merter'e hattı cok uzun 2:30 saat falan sürüyor.çözümünü söyle buldum
3-4 gün Metpamid kullandım 1 gün ewde unutmuşum haliyle korka korka gitti dağıtım vakti gelince ama hiç bir şey olmadı o günden beride hiç birşey kullanmıyorum yani alışmışım 😄
3-4 gün Metpamid kullandım 1 gün ewde unutmuşum haliyle korka korka gitti dağıtım vakti gelince ama hiç bir şey olmadı o günden beride hiç birşey kullanmıyorum yani alışmışım 😄
Koltuk var sankide oturmuyoruz 😄 kamyonun arkasında gidiyoruz merter'e hattı cok uzun 2:30 saat falan sürüyor.çözümünü söyle buldum
3-4 gün Metpamid kullandım 1 gün ewde unutmuşum haliyle korka korka gitti dağıtım vakti gelince ama hiç bir şey olmadı o günden beride hiç birşey kullanmıyorum yani alışmışım :D
Metpamid müthiş zararlı bir şeydir , bir çok doktor yazmıyor artık onu .Fazla kullanırsan geçici felç geçirirsin.
3-4 gün Metpamid kullandım 1 gün ewde unutmuşum haliyle korka korka gitti dağıtım vakti gelince ama hiç bir şey olmadı o günden beride hiç birşey kullanmıyorum yani alışmışım :D
Metpamid müthiş zararlı bir şeydir , bir çok doktor yazmıyor artık onu .Fazla kullanırsan geçici felç geçirirsin.
Harbimi diyorsun ürkütme beni paşam zaten kullanıyorum daha 😄
koltuğa ters otuurr 🍿
Açılın adam king 😜
Bitirdi bu yorum beni biggrint1 biggrint1 83035633 summer6: cool2:
Harbimi diyorsun ürkütme beni paşam zaten kullanıyorum daha :D
Ciddiyim tabiki hacım, kasılma felç vs çok sık görülür böyle.Hemen akineton - yada öyle bir şey - iğnesi yaptırtman gerekiyor.Yoksa kalıcı olabilir...
Akinetonu ben esrar tedavisi görürken vermişlerdi nikotin zehirlenmesi için 😁
Log in to write a reply.
Log In