Icerige atla
Extraloob

Ters yapılan yolculuk ve mide bulantısı yardım

· 19 Replies · 1.6K views
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
Arkadaşlar yaysatta işe başladım sabah 5-6 gibi gazete dağıtımına cıktığımızda ters yolculuk yaptığımdan aşırı mide bulantısı oluyor daha 1 hafta oldu işe gireli ama bu şekilde çok dewam etmiyecek gbi :S
19 Replies
Collapse
Collapse ⭐ 16y
İlaç falan dene, hep hayret ettim ters gidemeyenlere cidden o kadar etki ediyo mu?
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
İlaç falan dene, hep hayret ettim ters gidemeyenlere cidden o kadar etki ediyo mu?

Hocam ilaçlar uyku ve halsizlik yapıyor o zaman hiç çalışamıyorum.otobüs olsun uçak olsun saatlerce yolculuk yapabiliyorum ama ters 10-15 dakikadan sonra hayattan kopuyorum resmen .s
N
koltuğa ters otuurr 🍿
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
koltuğa ters otuurr 🍿

😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
koltuğa ters otuurr 🍿

Helaaaal 😁

Aç karnına git diyeceğim de pek fazla bir şey yediğini zannetmiyorum .Psikolojik bir şey sanırım bu , bir doktora başvur scared1
H
hanry006 ⭐ 16y
koltuğa ters otuurr 🍿

Bu eleman ı ayırın dediydi dersiniz bu eleman iş yapar 👍

PS:Eleman dedim diye gerginlik yaratma ☕
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
koltuğa ters otuurr 🍿

😁 😁

hep ilaçla olmaz ama.zararı olabilir.sonuçta her gün kullanıcaksın ilacı.
C
işe giderken yemek yeme ve ters oturma ayakta git.. ben öyle yapıyorum. elinde poşetle oturmaktan iidir
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
koltuğa ters otuurr 🍿

biggrint1 [horny21
J
jöker ⭐ 18y
koltuğa ters otuurr 🍿

summer5:
H
hanry006 ⭐ 16y
Bo konu yılın sorusu olmayabilir ama verilen cevap yılın cevabıdır 😈
R
Rapp3R ⭐ 18y
celal reis hakkaten yani bravo mrgreen: 😄
S
sasoyasin OP ⭐ 18y
Koltuk var sankide oturmuyoruz 😄 kamyonun arkasında gidiyoruz merter'e hattı cok uzun 2:30 saat falan sürüyor.çözümünü söyle buldum

3-4 gün Metpamid kullandım 1 gün ewde unutmuşum haliyle korka korka gitti dağıtım vakti gelince ama hiç bir şey olmadı o günden beride hiç birşey kullanmıyorum yani alışmışım 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Koltuk var sankide oturmuyoruz 😄 kamyonun arkasında gidiyoruz merter'e hattı cok uzun 2:30 saat falan sürüyor.çözümünü söyle buldum

3-4 gün Metpamid kullandım 1 gün ewde unutmuşum haliyle korka korka gitti dağıtım vakti gelince ama hiç bir şey olmadı o günden beride hiç birşey kullanmıyorum yani alışmışım :D

Metpamid müthiş zararlı bir şeydir , bir çok doktor yazmıyor artık onu .Fazla kullanırsan geçici felç geçirirsin.
S
sasoyasin OP ⭐ 18y

3-4 gün Metpamid kullandım 1 gün ewde unutmuşum haliyle korka korka gitti dağıtım vakti gelince ama hiç bir şey olmadı o günden beride hiç birşey kullanmıyorum yani alışmışım :D

Metpamid müthiş zararlı bir şeydir , bir çok doktor yazmıyor artık onu .Fazla kullanırsan geçici felç geçirirsin.

Harbimi diyorsun ürkütme beni paşam zaten kullanıyorum daha 😄
J
Judas ⭐ 19y
koltuğa ters otuurr 🍿

Açılın adam king 😜
Bitirdi bu yorum beni biggrint1 biggrint1 83035633 summer6: cool2:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Harbimi diyorsun ürkütme beni paşam zaten kullanıyorum daha :D

Ciddiyim tabiki hacım, kasılma felç vs çok sık görülür böyle.Hemen akineton - yada öyle bir şey - iğnesi yaptırtman gerekiyor.Yoksa kalıcı olabilir...
J
Jaysean ⭐ 18y
Akinetonu ben esrar tedavisi görürken vermişlerdi nikotin zehirlenmesi için 😁

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: