Icerige atla
Extraloob

Terminal koltuklarında uyumaya son!

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Terminal koltuklarında uyumaya son!

Endüstri Ürünleri Tasarımı - Entas diye geçer hele ki MSÜ Entas okuyorsanız ki kazanmanız imkansıza yakındır tapılacak kişi sizsinizdir benim gözümde, buyurun bir çalışma örneği.

12 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
türkiyeye 2752 senesinde gelirse güzel 😆
B
Ben de ⭐ 17y
Bunun için en bi 50 sene bekleriz 😜
B
Belarj ⭐ 17y
Türkiyeye gelsin boş bulamazsın 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
A
Wo0w adamlar yapiyor abi yaptikca da gelisiyor
HeLaL oLsN
F
frityus ⭐ 17y
Hoş ama zor .
N
Birebir sergisinde,yerinde yöresinde görmüş biri olarak diyorum ki,mükemmel. Bir de bunun ''hepsi bir arada'' olan çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,setüstü ocak,fırın,kurutma makinesi olanı vardı ki,arçeliktir sponsoru,akıllara zarar.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Türkiyede olsa içeri karı atarlar.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Sade ve şık tasarım havalimanlarına yapılsa hakikaten güzel olur uçak roter yaptı muhabbeti oluyo sonra sandalyelere hucum. 🎭
S
Sacrifices ⭐ 16y
bu türkiyeye gelirse evden kaçarım biggrint1 biggrint1
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

😁

bu Türkiye'ye gelsin direk içerisinde milf fifilemezsem tospayım kuzum ahahahaa lakin bunları gördüm direk aklıma şu geldi ulen camlar çok açık yürürken yandan geçenler direk içeriyi görürler ne yapmak lazım yere 0 yatmak lazım ve üzerine battaniye veya çarşaf örteceksin zuahahaha hoş benim örtünmeye karşı alerjim var bu bağlamda dert değil gelsin bunu da milli yaparız biz 😁 😈 😆
D
Defearius ⭐ 16y

😁

bu Türkiye'ye gelsin direk içerisinde milf fifilemezsem tospayım kuzum ahahahaa lakin bunları gördüm direk aklıma şu geldi ulen camlar çok açık yürürken yandan geçenler direk içeriyi görürler ne yapmak lazım yere 0 yatmak lazım ve üzerine battaniye veya çarşaf örteceksin zuahahaha hoş benim örtünmeye karşı alerjim var bu bağlamda dert değil gelsin bunu da milli yaparız biz 😁 😈 😆

Camlara örtecek birşey buluruz. 😜

Her gece gider orada yatar,kalkarım zevk olsun diye 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: