Sevgilim tarafından terk edildim artık seni sevmiyorum dedi ve gitti çok kötüyüm ya dostlarım ! Off ilk kez aşık olmuştum çok kötü oldum cidden !
Terk edildim
· 63 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
63 Yanıt
Sevgilim tarafından terk edildim artık seni sevmiyorum dedi ve gitti çok kötüyüm ya dostlarım ! Off ilk kez aşık olmuştum çok kötü oldum cidden !
tekrar bir konuş, sebebi neymiş öğren hemen bırakma kendini :?
artık beni sevmediğini anlamış çok kötüyüm ya
tekrar bir konuş, sebebi neymiş öğren hemen bırakma kendini :?
Gelen Ne Getirdi Ki Giden Ne Götürsün ? Ben Hayatımdan Memnunum Beni Sevmeyen Ölsün .. [ Bnm Felsefem )
ama onu çok sevmiştim yaaaa hala daha kokusu ciğerlerimde ! fotoğrafına baktıkça ağlamak geliyor içimden
Senin Adına Üzüldüm 😐
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
ama onu çok sevmiştim yaaaa hala daha kokusu ciğerlerimde ! fotoğrafına baktıkça ağlamak geliyor içimden
6 yıldan sonra bende yaşadım aynısını. Bence hiç kasma salya sümük ağlamaya bak. Çünkü geçmesi bişeyi değiştirmiyo. Zamanla kendiliğinden geçio. Geçene kadarda rahat rahat beklersin. Ağlayınca içinde bişey kalmıyo neyse falan diyosun. Kendini zorlama yani bas gözyaşını.
Geçmiş olsun demeyeceğim çünkü konuyu buraya taşıdığına göre haketmeyen sen değilmişsin. Daha başlardayız hepimiz önümüzde çok yol var. Bu klişe lafları çok duydum çok bunaldım ama işin aslı bu.
artık beni sevmediğini anlamış çok kötüyüm ya
hemen taktik vereyim uygula uygulama senin problemin ama yapabilirsen çok mutlu olursun
-ilk olarak hiçbişey olmamış gibi devam et..
-eskiden nasılsa aynı, sen ona selam verince "git başımdan"dicek hali yok ya normal arkadaşlarınla takılıyormuş gibi takıl..
-aynen devam et, kızlar duygusaldır, o da öyle tabi seni anlıcaktır onsuz yapamadığını..
-sana karşı yumuşadığını anladığın anda elden ayakdan kesil, hiç gözükme onun gözüne..
-sabırlı ol, senin yokluğunu fark edicektir elbet,
-seni sorucaktır eminim arkadaş olarak takılıyodunuz birden neden gelmiyor acaba diyip sebebini öğrenmeye koyulcaktır.
-senin yanına gelicek ve ne oldu bi problemmi vardı diecektir yada farklı bişey
-sende " seni görünce dayanamıyorum, acı çekiyorum" diyip sarılıcaksın kıza.
ve mutlu son 😄
says: virtuez 😎
çok sağolun ailemsiniz ya dostlarımsınız?
Geçmiş olsun. Ben de 2 yıl önce kanserden kaybetmiştim :?
[F New]Solo Gitarist
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Geçmiş olsun. Ben de 2 yıl önce kanserden kaybetmiştim :?
😢
wahhhh o çok kötü ya
wahhhh o çok kötü ya
Severken ayrılmak. O da seni seviyor. Ellerinin arasından kayıyor ama sen hiç bir şey yapamıyorsun. Felaket bir gündü. O günü kisenin yaşamasını istemem.
[F New]Solo Gitarist
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
wahhhh o çok kötü ya
Severken ayrılmak. O da seni seviyor. Ellerinin arasından kayıyor ama sen hiç bir şey yapamıyorsun. Felaket bir gündü. O günü kisenin yaşamasını istemem.
Sevdiklerini kaybetmekten acısı yok...
geçmiş olsun hacım hiç bişi ona derman olamaz ya
Teşekkür ederim. Neyse kapatalım bu konuyu. Aklıma geldikçe kötü oluyorum.
[F New]Solo Gitarist
Terk edildim bende ya sizlerle paylaşmak istedim ya
en güzelini yapmışsın.
bizimle paylaş herşeyini ve rahatla.
Biz bir aileiyiz unutma 😘
bizimle paylaş herşeyini ve rahatla.
Biz bir aileiyiz unutma 😘
T
TitusPullo
⭐ 19y
Aile budur işte alın size somut örnek... 😎
unutmam tabi unutamam ama çok kötü bi durum terk edilmek ayrılmadan 1 gün önce seni özledim die msj atmıştı ! Offf ya oofffff çok kötü bişi yaaaaaaaaaa
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap