105 templede girince area point kaznıosunuz ama bu puan ne işe yarıyor nerede kullanılıyor neler veriyor niçin gliyr biri şu dalgayı açıklasın lütfen
Temple Area Point(AP)Nedir?
· 12 Yanıt · 52K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
onları belli bi seviyeye kadr topluyosun daha sonra npc de onları nova itemlerle değişebiliyosun. diye biliyorum

onları belli bi seviyeye kadr topluyosun daha sonra npc de onları nova itemlerle değişebiliyosun. diye biliyorum
Senin bahsettiklerin silver yada gold coins arkadaşın sorusu sağ tarafta cıkan simgeye basınca cıkan tablodaki Apden bahsediiyo..
Ps: bende bilmiyorum AP ne işe yarıyor ..
aynen ap den bahsdiyorum snirlerimi bozmaya başladı artık:D
düzceliyi konuya davet ediyoruz zamınında görmüştüm ^^
sanırım bi arkdan duyduma gore ne kadar dogru bilmiom temple içindeki gorevlerin hızlanmasına yardımcı oluomus bazı arklar knıght oynayanlar bunu armor point olarak adlandırıp defans vercegine inanıolar:D
sanırım çözdüm bu bi üst seviye uniqlere gitçek için gerekio yoksa uniqlere giremion sanırsam
K
KratosConnection
⭐ 16y
105 templede girince area point kaznıosunuz ama bu puan ne işe yarıyor nerede kullanılıyor neler veriyor niçin gliyr biri şu dalgayı açıklasın lütfen
Selam
AP ilgili sana bildiklerimi anlaticam YESIL renk = trader - hunter puanlari TURUNCU = thief puanlari
ilk ba$ta bu AP (temple) job suit lere ait, yani sirf trader - hunter - thief girebilir vede 105 olman lzm
2cisi bu temple de AP durumu oluyo, daha kolayca anlatiyim puan durumu oluyo
ne kdr icerde quest yaparsan o kadar meslegin puanlari artar
icerde sonsuz questler var , her 1 quest 100 200 AP verir
bu AP ne icin yarar? nie puan kazaniyoz ?
Medusa gibi icerde bir kaç unique spawn oluyo
Neith Sekmet Haroedis her neyse, istediyin zmn gidemezsin cunku kapilari kapali
medusa gibi saatleri var ozel
mesela neith spawn oldu kapisana kdr ilerledin iceri girmek istiyosun ama eger AP puanlarin meslegine gore az'ise giremezsin
i$in acikcasi ne kdr mesleginin AP leri yuksekse o kdr Unique odasina girebilirsin
Evet bende içerdeyken 2500 Ap m vardı Selket göründü ve yanına girdim ap puanım düştü. Ap puanı içerdeki görevleri tamamladıkça artıyor.
T
the senator
⭐ 16y
AP hunterlerla thieflerin kestiği mob canvarlarına kıyasla alınan bir puıan job iteminizi giyip huntersanız hunter magarasına ,thief iseniz thief magarasına gidip mob avlıyorsunuz ve kestiğiniz moblarla o puan artıyor(tüm hunter ve thiefler için ortak)kişisel değil yani.Sonucunda job uniqueleri var kim daha cok puan topladıysa uniqlere o jobtakiler gidiyor.. =)
Selam
AP ilgili sana bildiklerimi anlaticam YESIL renk = trader - hunter puanlari TURUNCU = thief puanlari
ilk ba$ta bu AP (temple) job suit lere ait, yani sirf trader - hunter - thief girebilir vede 105 olman lzm
mesela neith spawn oldu kapisana kdr ilerledin iceri girmek istiyosun ama eger AP puanlarin meslegine gore az'ise giremezsin
i$in acikcasi ne kdr mesleginin AP leri yuksekse o kdr Unique odasina girebilirsin
Bu nasıl bir türkçe ya eekd1 eekd1 iyi birşey yapmaya calısmısın ama türkçen yetmemiş ☕ auf 😱
Selam
Bu nasıl bir türkçe ya eekd1 eekd1 iyi birşey yapmaya calısmısın ama türkçen yetmemiş ☕ auf 8O
Ağustos'tan kalma konuyu upluyorsun hacım sende 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Temple Area Point(AP)Nedir? SRGame / 100 Cap / Chine / Battle Arena / CTF / FGW / Holy Temple / Job Point / 17.02.2017 Mc Nedir ?Dj Nedir ?B-Boy Nedir ? Silkroad Online Yeni 140 Haritaya Nereden Girilir? Ice Temple & Fire Temple Peran Online |120 Cap | 14 Dg| Job Temple | Holy Temple| Free Silk | 29.11.2019