Bir gun Temel Bir apartmana girere ve 1inci katta bi kiz afet Temel kovalar kovarlar yakalar ve kizi tecevuz eder.Sonra 2. katta bi kiz daha bundan 2 kat daha guzel onuda yakalar tecavuz eder.3. katta bi kiz hepsinden daha guzel bi kiz onuda tecavuz eder ve sonra arap gelir
-ben kerim adami s*kerim temel bu araptan kacar kacar ve sonra iri yari bi arap kerimi tutar ve atar Temel
-kardes saolasin demis.arap
-benim adim fenas*kerim kerim yakalar ben s*kerim!
Temel Ve 2 Arap! +18
· 21 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Fıkaralarda küfür komik olmuyor sanki.
Wala ne bişey anladım nede güldüm :?
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
:?
M
mert123546
⭐ 17y
İlginç
hiçbişşi çakmadım arap marap ne bu ya arap saçına dnmüş
:S
Bir gun Temel Bir apartmana girere ve 1inci katta bi kiz afet Temel kovalar kovarlar yakalar ve kizi tecevuz eder.Sonra 2. katta bi kiz daha bundan 2 kat daha guzel onuda yakalar tecavuz eder.3. katta bi kiz hepsinden daha guzel bi kiz onuda tecavuz eder ve sonra arap gelir
-ben kerim adami s*kerim temel bu araptan kacar kacar ve sonra iri yari bi arap kerimi tutar ve atar Temel
Bu arada bu fikra bana cok koydu :? 😐
Adim Kerim.
D
DangerWalker
⭐ 19y
küfürlede olsa mizah mizahtır 👍
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Wala ne bişey anladım nede güldüm :?
+1907
Zaten sanki google translate le çevirmiş gibi kelimelerin yeri değişmiş ve mizaha kufr karıştırmayı hiç sevmem
Ps: kufr suz mizah yapanlar daha çok iş yapıyor daha çok seviliyor kufrle birbirini herkes guldurur ustalık ta kufr olmadandır.
Ps: kufr suz mizah yapanlar daha çok iş yapıyor daha çok seviliyor kufrle birbirini herkes guldurur ustalık ta kufr olmadandır.
Birşey anladıyam :?
hiçbişşi çakmadım arap marap ne bu ya arap saçına dnmüş
😁 😜
Kesinlikle katılıyorum
L
LadySunBurN_
⭐ 18y
karismis biraz
K
KissOfLife
⭐ 18y
😊 eh
Hiç gülmedim ama genede ellerine sağlık
saol
I
IronyOfFate
⭐ 17y
Bu arada bu fikra bana cok koydu :? 😐
Adim Kerim.
Bende bu yoruma çok güldüm 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap