Günde 5 den fazla netiniz kesilmediğinde uykunu gelmiyorsa sizde katılın bu kampanyaya Telekoma kafam girsin 😜
- Resim Silinmiş.
Kafa yetmez onlarada neyse xP
Telekom Kafam Girsin
· 24 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
girsiiin 😄
Deutsche Telekom AG 😊
Benn googledan buldum sahiplenmeyelim hemen 😜
Orası farklı bir olay ben hep hayal etmiştim böyle bir şey 😎 .Hayallerimi gerçekleştiriyolar ama olmazkine
Konuyu saptırmayalım.Nerde kalmıştık ?!!!!!!. ?!!!!!!. Telekommmmmmmmmmmm kafam..........
sen netin kesildinde oel bekliosan suc sende ara telekomu 444 0 375 hallediolar kisa bi sure icinde sorunu haa halletsin etmesinler yiende kafa girsin ona lafim yok ama bi aramayi dene sorunu hallolur buyuk ihtimal
Kolum Girsin. 😄 😄 😄 😈 😈 😈
Tmm haklısınız hizmeti çok iyi değil verilen paraya rağmen ama madem beğenmiyorsunu ne diye kullanıyorsunuz o zaman? Sanki başka abonelikler yok gidin onlara müracat edin. o_O
R
RollsRoyce
⭐ 19y
şeyim girsin kafamla beraber zor olcak ama 😈
S
StarkDrache
⭐ 19y
Telekoma Giren Girmiş Bide Ben Girmeyeyim Kolay qeLsin 😁
A
Alon3Me_TR
⭐ 18y
benimde bilgisayarım girsin xD 😁 😁
S
SagittariuS
⭐ 19y
Zuhahaha başlıgı görünce koptum Kafam girsin :DD
şeyim girsin kafamla beraber zor olcak ama 😈
Hey!..
mouse'm girsin telekoma bu ay 110 ytl fatura gelicek halbuki 6 gb falan indirdim 😁
Ben bırakcam telekomu ama yinede telekoma ben gircem...
Yakında 4ever turksat 😊
Yakında 4ever turksat 😊
İmzaya Koyucam 😈
Telekoma Kafam Girsin.
[ek #12654]
S
StickControl
⭐ 19y
Tmm haklısınız hizmeti çok iyi değil verilen paraya rağmen ama madem beğenmiyorsunu ne diye kullanıyorsunuz o zaman? Sanki başka abonelikler yok gidin onlara müracat edin. o_O
biz nabalım kampanya fln dedi şerefsizler üstüne bakınca anlaşılmıo ki hizmeti ne kadar iyi ne kadar kötü 🙄 😈
eskiden benim imzamda vardı zaten sonradan kaldırdım ama
TT yi beğenmiyorsanız Turksat kablo internet var onu deneyin
TT yi beğenmiyorsanız Turksat kablo internet var onu deneyin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap