Icerige atla
Extraloob

Tel Hk Vol 2222

· 16 Yanıt · 1.1K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar arkadaşım telefon almayı düşünüyor. 3 teelfon arasında kaldı lg g2, s4, xperia z .. Hangisi daha mantıklı seçim olur sebepleri ile yazarsanız sevinirim. 😊
16 Yanıt
S
seskes ⭐ 19y
sen git arkadaşın gelsin kanki, telefonu alınca sen mi şarz etçen xd
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Kanki adam yanimda zaten sıkıntı yok 😄

[tag]kemalist[/tag] reyiz sen ne dusunuyorsun?
S
seskes ⭐ 19y
kisisel fikrim htc one diğerleri useless, xpearia z inşaatta falan çalışmıyosa gerek yok küt bi görünümü var, s4 alan hiç bi arkadasımı memnun görmedim, son olarak LG NEY PİL Mİ ALİYON
bluesman
bluesman ⭐ 17y
xperia z ve z1 favorim.
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaslar o degilde lg nin akilli telefon piyasasin da kusuru nedir?

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
R
RoqA ⭐ 17y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Arkadaslar o degilde lg nin akilli telefon piyasasin da kusuru nedir?

Güncelleme konusunda yetersizdi kullanıcılar bundan yakınıyordu genel olarak yeni telefonlarıyla daha iyi olcaz falan diyolardı ama ne durumda son olarak bilmiyorum takip etmiyorum bi süredir lgyi, öneri olaraksa nexus4 veya5
F
frityus ⭐ 17y
gitsin hepsini denesin abi bunuda bizmi söyleyelim 😄
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
gitsin hepsini denesin abi bunuda bizmi söyleyelim :D

🍺
Temet Nosce
Xperia Z1

IOS tercih ederim ben olsam onun icin. Ip 5 veya 5S

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Collapse
Collapse ⭐ 16y
İphone 5 alsın.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
H
Şarj ederim sıkıntı olmaz diyorsa nexus4 ü öneririm güncelleme gibi bi problemi olmaz 1 yıl boyunca yada beklesin nexus5 i alsın googlenin amiral gemisi olucaktır bu nexus5
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Note 3
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y
LG G2 öneririm. Yakın çevremde S4, Z1 ve LG G2 kullananlar var. S4 ısınma yapıyor ve aşırı ısınma yaptıktan sonra telefon donup kilitleniyor. 1 saat aynı ekranda donuk kaldığını gözümle gördüm 😁 Z1 hk. kötü bir yorum duymadım daha fakat yeni aldığından dolayı sorun görünmüyor olabilir kısa bir süre sonra varsa zaten kusuru çıkar ortaya diye düşünüyorum ☕ LG G2 piyasaya düştükten iki gün sonra alındı gayet hızlı ve sağlam bir telefon. Özellikle ekranı açısından... şöyle örnek vereyim ; elimize bıçak, çivi vs. bir kaç alet alıp deneme yaptık ekranın çizilme olayının doğruluğuna ve gerçekten bir kusur göremedik burada. hatta ben illaki olur ekran bu nasıl çizilmeye o kadar dayanabilir vs. diyorum ama şahit olunca işler değişiyor. Jelatin takmayı bile düşünmüyordu kullanıcı ama zar zor ısrar ile taktırttık ne olur ne olmaz diye " cihazın işlevi iyi ve gayet hoş bir görünüme sahip 😘 👍
"Alınacak olan her ne olursa olsun şimdiden kullanıcıya hayırlı olsun diyorum cool2: "
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Tesekkurler arkadaslar lg g2 almaya karar verildi (:

C
Crusade ⭐ 18y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tesekkurler arkadaslar lg g2 almaya karar verildi (:

geçen sene ingilizce hazirliktan bi arkadaşim aldı 2 bin liraydı sanırım dedim o kadar para verceğine iphone5 alsaydın ya olum dedi bunun özellikler daha iyi bende iyi dedim öyle yani

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: