Icerige atla
Extraloob

Dislere tel taktirmak hk.

· 9 Yanıt · 2.5K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Dislerine tel taktiran var mi araniza? Varsa telin hayatiniz uzerindeki - ve + larini soyleyebilir mi? Ben de tel taktiracagim onumuzdeki ay ve suphelerim var.

Rahat yemek yiyebilir miyim?
Dislerimi fircalayabilir miyim?
Sicak soguk icecekler konusunda kisitlamalara maruz kalabilir miyim?
Cevremdeki insanlar tarafindan ne gibi degisimlere maruz kalirim?

Tecrubesi olanlar rica etsem yardimci olurlar mi 😊
Special thx to Flexi
9 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Rahat yemek yiyemezsin çünkü dişlerin geriliyor.Börek vs yiyemiyorsun mesala.Sert olan hiç bir şeyi ısıramıyorsun.Dişlerin güçsüzleşiyor ön dişlerinle bir şey koparamıyorsun.
Dişlerini haliyle fırçalayabiliyorsun yavaş yavaş tabii.
Sıcak soğuk hakkında bir kural yok ama asitli içecek içemiyorsun.Cola vs hepsi yasak.

Benim kız arkadaşımda diş teli var , herhangi bir tiksintim vs yok.Seni gerçekten seven yine seviyor ve sorun etmiyor yani.
L
Lordzek ⭐ 16y
öpüşürken keser, can yakar +sı zaten yok kanımca 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Colanın yasak olması bile çok kötü bi durum fear1
R
RoqA ⭐ 17y
Colanın yasak olması bile çok kötü bi durum fear1

alkol var günah günah 😜
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
öpüşürken keser, can yakar +sı zaten yok kanımca :D

Kese kese tel yalama oluyor merak etme [horny21
Sağlık için herşeyi göze almak gerek böyle şeylere takılma bence Gökhan.
R
RoyalFlash ⭐ 17y
- leri
ilk 1hafta çok zorlanırsın
konuşman 2 hafta düzelmez
ağız hareketlerin kısıtlanır
dişlerin kısa sürede fırçalamassan çürür
yanında 2-3 mal varsa dalga geçer

+ları
diş sağlığını geri kazanırsın
küçükken yaptımadım diye pişman olmazsın

İzlenimler:İlk bir hafta ve özellikle ilk 2 gün çok ağrır en azından bende öyle oldu alt üst taktım 1hafta sonra yavaş yavaş normale dönersin 1 ay sonra hiç dişindeymiş gibi gelmez.Asitli içecek hakkında dişlerine iyi bakarsan ve kolayı abartmassan hertürlü içtim bişi olmadı
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Beyler ben cok gulen/gulduren bı ınsanım. Kahkahalarla cok ıclı dıslıyım yanı bu konuda kendımı frenlemem gerekebılır. Kola cok severdım ama saglıgım ıcın kesebılırım elbette. Neyse yapıcaz bıseyler. Taktırıcam ama kararlıyım.
Special thx to Flexi
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Beyler ben cok gulen/gulduren bı ınsanım. Kahkahalarla cok ıclı dıslıyım yanı bu konuda kendımı frenlemem gerekebılır. Kola cok severdım ama saglıgım ıcın kesebılırım elbette. Neyse yapıcaz bıseyler. Taktırıcam ama kararlıyım.

Sağlık tabi herşeyden önce gelir sonsuza kada kalmıcak tel sonra yine sevdiklerine kavuşursun 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: