[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/G1S0xbAfeow[/flash]
tekken
· 21 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
ilk başta dandik gelmişti ama biraz izliyince güzel efektler vermişler ve güzel olmuş pylş. için tşk ederim...
extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk
extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk extraokk
İkisi de güzel dövüşüyor ama ben ikisini de aynanda yerim.
Şaka mı 😊 Güzel hareketleri vardı bence ....
Hayır ben de karateciyim. Bu ikisi blackbelt zaten, ben de siyah kuşak olmasamda resmi olarak o seviyenin üstündeyim.
Hayır ben de karateciyim.
İNş sende atarsın bize kendi videolarını, bekliyoruz o Güzel Karete videolarını ... kahvekeyfi
Olabilir bir ara.
ewet bekliyoruz videolarını extraokk
ilk başı hiç güzel deil sıkıcı ama ilerleyen yerleri güzelll extraokk
Gerçekten süprdi ha Mr. Green
allahtan abi diyorum sora döver fln Mr. Green CEM ABİ saygılar abi bişi istermisin abi Mr. Green
allahtan abi diyorum sora döver fln Mr. Green CEM ABİ saygılar abi bişi istermisin abi Mr. Green
Abi deme hacım. Jig falan de. Cem de abi sevmem muhabbeti. Çocuklara saygım vardır. Her şey yaş değil 15 yaşında 20 yaşındaki adamlardan daha kıymetli insanlar tanıdım.
Embarassed tamam Razz elime düştün Mr. Green cem demek garip gelcek ama nese alışcaz bende 1 saat cs oyniyim dedim girdim foruma çıkamıyorum Twisted Evil
güsel paylaşım olmuş emeğe saygı bende eski TEKWANDO dövüşçüsüyüm kırmızı kuşam vardı sıkıldı bıraktım Very Happy
R
R3oN k4d3n4
⭐ 19y
Ben 1. Danım 4 Izmir 1. Ligim 1 Ege Şampiyonlugum Var
Ben 1. Danım 4 Izmir 1. Ligim 1 Ege Şampiyonlugum Var
Benim kendi yarattığım bi dövüş tekniğim var ama. Twisted Evil Shotokan ~ Shaolin Wu Shu hepsini karıştırdım. Street Fighter comboları bile var. İdolüm Bruce Lee.
R
R3oN k4d3n4
⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
tekkendeki herşeye izin verilse bizim burda Very Happy Very Happy Very Happy
tekkendeki herşeye izin verilse bizim burda Very Happy Very Happy Very Happy
zupper jig hacım gorundugu gibi degildir derim sana bende turkiye sampiyonası gureslere katıldım trobzonda 2 tur gectim 3. turda adam beni kaldırıp kaldırıp carptı 3 gun basımın ve vucudumun agrısından geberdim Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
bende güreş şampiyonasına katıldım extraokk
çokk güzel eline saglık:D
sonu güzel olmuş extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap