Arkadaslar Böle Bi Program Varmıs Olan Varsa Koyabilir mi? Bütün REpleri Vereceğim verebildiğim KAdar Bütün Gün Boyunca Very Happy HEr gün:D Laughing Very Happy headbang2ft9
Tek Tık
· 24 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Sen ne yapmak istiyorsun arkadaşım ya.Sitedeki daha ilk mesajın tek tık die bişi istiyorsun.Ayrıca bu sitede Rap olayı yok.
tek tık knaygt mı ne oyun için olan bişi sro da yok öle bişi diğer oyunda öğrendiklerini unut bu oyuna öyle başla Mr. Green Mr. Green Mr. Green
C
cekikgozlu
⭐ 19y
TekTık programını biliyorum ben....
Ama ücretsiz degil... detective ismi PREMIUM headbang2ft9 extraokk Laughing
M
minotauros
⭐ 19y
+1
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil istediin kadar tıkla her zmn giriyo Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
L
lindabulgur
⭐ 18y
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil istediin kadar tıkla her zmn giriyo Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sen sabaha kadar Rep basmaya devam et
İns Basarsın :):):):):):):)
İns Basarsın :):):):):):):)
Kimse anlamadı dahala bizde başkalarını gibi +rep,+ışın kılıcı Mr. Green türü şeyler yok olmasınada gerek yok
Kimse anlamadı dahala bizde başkalarını gibi +rep,+ışın kılıcı Mr. Green türü şeyler yok olmasınada gerek yok
+rep +ışın kılıcı bozar bizi ... ibzde olsa olsa +7 polearm olur Very Happy
muahah +ışın kılıcı koptm yha Very Happy Very Happy Very Happy Mr. Green Zuhaha gt Premium al yada oynama Twisted Evil
G
grkm_fatal1ty
⭐ 19y
burası knight deil kardes bende daha yeni knight yı bıraktım keske bu oyunda da olsa
B
BlackTheSea
⭐ 19y
aga bana rap versene heheeh taktik vercem sana Mr. Green Mr. Green
B
Brotherhood
⭐ 19y
Forumu Nodc client var!Onu al Silkroadın içine kopyala..Sonra dirmek için denemeye Basla artık ne zaman girerse oyuna Kader!!Veya dahada ii si Bi premium aL urasmana gerek Kalmaz:)
arkadaşım bu sitede rap olayı yok sen heralde başka bir siteyede giriyordun ordan biliryorsun
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
rap pls rap pls Twisted Evil
senden rap almak için anlatıyorum; biraz zahmetli , 60 lvl e kadar full str fire blader bi char kasıyorsun. 60 lv olduğun zaman sana otomatikman bi gorev gelio kesme gorevi ,ama sen onu goremiyosun gidip botları (tarim basinde çok var) kesiyosun keserkende sayıyosun 30 tane kestikten sonra oyuna istediğin zaman tekte giriyosun tabi girmek istersen Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Arada bi C9 verme olasılıgıda var ama oda %5 lık bı oran Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
olasılık işte Very Happy
Tamam sana öğretiyorum programsız hemde... Oyunu açıp ID ve şifreyi yazdıktan sonra gelen image code'da bi duruyosun.. Şöyle bi bakıyosun, uygun açıyı aldıgında ( yani gözlerin monitörün tam ortasına baksın) konsantre oluyosun başlıyosun dua etmeye.. 3 kulvallah 1 elham okuduktan sonra monitörü avuç içi üst tarafa gelecek şekilde okşuyosun... Hadi canım , hadi bitanem üzme dayını diyosun ve confirm' e basıyosun.. Bi dene girmezse küfret paso SRO ya onalrın ayıbı çünkü santam
Banada +rep mep verme ben Rockçıyım extrabeer Rock ver rockk muha hmm
Banada +rep mep verme ben Rockçıyım extrabeer Rock ver rockk muha hmm
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap