Icerige atla
Extraloob

Tek Seferde Nova 'ya +9 Basmak

· 41 Replies · 4.9K views · Page 2 / 3
Replies
N
Bende tekte +9 bastım nova 2H ye ama, hiç degilse ben lucky stone harcadım bea 😄
L
Lance ⭐ 16y
oh sılah tekde +10 oldu +11 de patladı suan yıne tekde +9 Salih abi ve o silah gercekten cok sanslı:=)
B
BrKTrM ⭐ 17y
Bug zamanından kalma bir resim olmasın daral:
L
Lrd ⭐ 17y
şaşırdım ..
M
mesut196 ⭐ 16y
cok super
V
Viski ⭐ 18y
Gaia salih =)

Doğru Dedin 👍
C
şans....
L
L0neLy ⭐ 17y
Helal 👍 +11 e kadar yolu var 😁
I
Intensify ⭐ 18y
Helal 👍 +11 e kadar yolu var 😁

adama illaki silahı patlattıracaksın 😜
gerçekten zor iş tebrikler.
K
kralyoh ⭐ 17y
Phy bak öl 😄
SubDue
SubDue ⭐ 17y
Koordinatları aldınız mı ? 🎭
W
WikiLeaks ⭐ 17y
İyi şans,iyi kabiliyet

++ iyi cesaret valla ben 7 yi gördümmü adv basmaya başlıyom ^^
L
L0neLy ⭐ 17y
helal olsun 8O

Tbrkler 👍
A
Addicted ⭐ 19y
Tek seferde nasıl olmus ben onu anlamadım yukarda +4 de yanmıs +1 de yanmıs 2 kere diye gösteriyo :/
Toxicated
Toxicated OP ⭐ 18y
Tek seferde nasıl olmus ben onu anlamadım yukarda +4 de yanmıs +1 de yanmıs 2 kere diye gösteriyo :/

Sonradan açılan bir silahmış demek ki, burdan çıkan sonuç +2 'ye denerken patlayan silahı sonrasında tek seferde +9 deneyeceğiz nese:
EXL | SRO | İŞKOLİK
A
ALpique ⭐ 17y
Biz ölelim o zaman ?_? 😁

Sonradan açılan bir silahmış demek ki, burdan çıkan sonuç +2 'ye denerken patlayan silahı sonrasında tek seferde +9 deneyeceğiz nese:

yarın ss ekliyeceğim bro yemin ediyorum 30 tane elxr weapon dan pre + lucky dress +3 geçmedi.. ciddiyim en fazla 2 kere +3 geçti.. 30 taneden . Joymax iyice sapıttı fakat yinede basan basıyor.
E
exotic ⭐ 18y
Sırf bu inat uğruna bırakılır bu oyun geçenlerde +1 de patlamıstı lucky powder ile 😞 daral:
E
EnochiaN ⭐ 17y
=D Hey Gidi Salih Bu Blade Ne Cefalar Çekti 😄 1 Kere +10 Yaptı +11 Denerken Yandı 😊 Şimdi Tekrar +10 Durumda :)
M
Mateso ⭐ 18y
Gaia salih =)

bizim bekçi mi ?
T
TheRinG ⭐ 16y
valla zor

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: