Koca İstanbul'u tek kareye sığdırdı. Daha önce İstanbul'un havadan çektiği fotoğraflarını bir kitapta toplayan hava fotoğrafçısı Orhan Durgut, şimdi de 15 milyonluk nüfusu ve Boğaz'ı, Haliç'i, köprüleri, Kız Kulesi ile bütün
İstanbul'u bir fotoğrafta topladı. 330 derecelik bir açıyla çektiği bu fotoğraf dünyada ilk.
- Resim Silinmiş.
Tek Karede İstanbuL
· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
adam işini iyi biliyo demek ki
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
İlk 'lerin ve ilklere teşvik olan bir diğer kentimiz İstanbul ..
PS: Nasıl bi resimdir bu yaw, denizler falan bu kadar temiz midir ki bana mı farklı geliyor bazı şeyler ..?
PS: Nasıl bi resimdir bu yaw, denizler falan bu kadar temiz midir ki bana mı farklı geliyor bazı şeyler ..?
EXL | SRO | İŞKOLİK
Bir İstanbul aşığı olarak söyliyim Denizleri o uzaklıktan öyle gözükür. Gerçi yakındanda temiz ama bazı yerlerini kirletmiyolar değil...Bir kaç efekt kullanılmış tabiki.
P.s: Aydınlatma.karartma vs.
Aaaa bizim ev şu, az arkada kalmış ama gözüküyor 😁 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK
tek karede İstanbul...

tek karede İstanbul...
😁 😁 hatta içinde amerikan yelleri esiyo 😁 😁
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
İstanbul aşığı olarak söyleyim uzakdan böyle güzel gözüküyor ama sadece bazı yerler kirli İstanbul'umun denizide yedi tepesi ve heryeri cok güzel.
Ps:Efektler var tabi ; aydınlatma,karartma vs.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap