Evet Arkadaşlar TeamViewer 2.43 verisoyunu ile uzaktan ayrdım etmede en kolay yardımı etmenize olanak sağlar bu program sayesinde karşınızdaki kişininin pc de ne yaptığını veya ve yardım istiyorsa bu programla yardım edebilrisiniz bu programı YuMi_YuMi bulmuştur ve beraber denemiş ve çok memnun olmuşuzdur ve çok kullanışlı bir programdır ve dosya temizdir isteyenler dosyanın içindeki linkten indirebilir
Program ve Video İçin YuMi_YuMi ye Teşekkür Ederiz
[flash=425,350]http://www.youtube.com/watch/v/M8QD0AUFGnQ[/flash]
Download TeamViewer 2.43
Downlaod TeamViewer
rar şifresi www.extraloob.com
Not: Dosyanın içinde serial i de bulunmaktadır ve mutlaka okuyunuz dosyasını kesinlikle okuyunuz lütfen
Programdan SS'ler
-Resim Silinmiş.
Not: Şifreyi Bilen bir kişi programı kapamadığınız her an sizin pc nize girebilir şifreyi herkese vermeyin veya sık sık değiştirin ve işiniz bitince programı kapalı tutunuz
Tşk Ederiz
YuMi_YuMi
Yardım Eden
DNAA
TeamViewer 2.43 Uzaktan Yardım(Videolu Anlatım)
· 4 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
Evet Arkadaşlar TeamViewer 2.43 verisoyunu ile uzaktan ayrdım etmede en kolay yardımı etmenize olanak sağlar bu program sayesinde karşınızdaki kişininin pc de ne yaptığını veya ve yardım istiyorsa bu programla yardım edebilrisiniz bu programı YuMi_YuMi bulmuştur ve beraber denemiş ve çok memnun olmuşuzdur ve çok kullanışlı bir programdır ve dosya temizdir isteyenler dosyanın içindeki linkten indirebilir
Program ve Video İçin YuMi_YuMi ye Teşekkür Ederiz
[flash=425,350]http://www.youtube.com/watch/v/M8QD0AUFGnQ[/flash]
Download TeamViewer 2.43
Downlaod TeamViewer
Not: Dosyanın içinde serial i de bulunmaktadır ve mutlaka okuyunuz dosyasını kesinlikle okuyunuz lütfen
Programdan SS'ler
-Resim Silinmiş.
Not: Şifreyi Bilen bir kişi programı kapamadığınız her an sizin pc nize girebilir şifreyi herkese vermeyin veya sık sık değiştirin ve işiniz bitince programı kapalı tutunuz
Tşk Ederiz
YuMi_YuMi
Yardım Eden
DNAA
guzel olmus DNAA
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
daha onceden bende acmısdm bu konuyuu ama videolu anlatım guzel olmus extrabeer extrabeer
Ben yaa Very Happy
Tşk ederis Dnaa ve YuMi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap