Icerige atla
Extraloob

TeamViewer 2.43 Uzaktan Yardım(Videolu Anlatım)

· 4 Yanıt · 2.3K görüntüleme
_
_CaspeR_ OP ⭐ 19y
Evet Arkadaşlar TeamViewer 2.43 verisoyunu ile uzaktan ayrdım etmede en kolay yardımı etmenize olanak sağlar bu program sayesinde karşınızdaki kişininin pc de ne yaptığını veya ve yardım istiyorsa bu programla yardım edebilrisiniz bu programı YuMi_YuMi bulmuştur ve beraber denemiş ve çok memnun olmuşuzdur ve çok kullanışlı bir programdır ve dosya temizdir isteyenler dosyanın içindeki linkten indirebilir

Program ve Video İçin YuMi_YuMi ye Teşekkür Ederiz
[flash=425,350]http://www.youtube.com/watch/v/M8QD0AUFGnQ[/flash]

Download TeamViewer 2.43
Downlaod TeamViewer
rar şifresi www.extraloob.com

Not: Dosyanın içinde serial i de bulunmaktadır ve mutlaka okuyunuz dosyasını kesinlikle okuyunuz lütfen

Programdan SS'ler
-Resim Silinmiş.

Not: Şifreyi Bilen bir kişi programı kapamadığınız her an sizin pc nize girebilir şifreyi herkese vermeyin veya sık sık değiştirin ve işiniz bitince programı kapalı tutunuz

Tşk Ederiz
YuMi_YuMi

Yardım Eden
DNAA
4 Yanıt
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y

Evet Arkadaşlar TeamViewer 2.43 verisoyunu ile uzaktan ayrdım etmede en kolay yardımı etmenize olanak sağlar bu program sayesinde karşınızdaki kişininin pc de ne yaptığını veya ve yardım istiyorsa bu programla yardım edebilrisiniz bu programı YuMi_YuMi bulmuştur ve beraber denemiş ve çok memnun olmuşuzdur ve çok kullanışlı bir programdır ve dosya temizdir isteyenler dosyanın içindeki linkten indirebilir

Program ve Video İçin YuMi_YuMi ye Teşekkür Ederiz
[flash=425,350]http://www.youtube.com/watch/v/M8QD0AUFGnQ[/flash]

Download TeamViewer 2.43
Downlaod TeamViewer

Not: Dosyanın içinde serial i de bulunmaktadır ve mutlaka okuyunuz dosyasını kesinlikle okuyunuz lütfen

Programdan SS'ler
-Resim Silinmiş.

Not: Şifreyi Bilen bir kişi programı kapamadığınız her an sizin pc nize girebilir şifreyi herkese vermeyin veya sık sık değiştirin ve işiniz bitince programı kapalı tutunuz

Tşk Ederiz
YuMi_YuMi

Yardım Eden
DNAA

guzel olmus DNAA
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y

daha onceden bende acmısdm bu konuyuu ama videolu anlatım guzel olmus extrabeer extrabeer

Ben yaa Very Happy
E
EyLuL ⭐ 19y
Tşk ederis Dnaa ve YuMi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: