Max kaç saat online kalabildi bot ? Benim Rekorum aşağıda sizin rekorlarınızı görelim kanıtlar ss olarak ve ps edit olmadan lütfen extraokk
-Resim Silinmiş.
Tbot ile Rekorunuz Kaç Saat ?
· 25 Yanıt · 5.3K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
45 saat 1dk ohannes çok iyi be pennye sormak lazım bi dönem o deli gibi makinayı bırakıp giderdi bilir o nereye gittiğini neyse canımcım bazen o kapıdan çıkar dc yer bizde yarılırdık gülmekten bakalım pennyde skor kaç hoş ss alan da olmamıştır ki Rolling Eyes
Rekor devam ediyor 45 saat 43 dk şuan için Razz
ittir hacım ittir bi brute force yapmak lazım sana Twisted Evil
% kac kastın ben çıkıyorum evden aarklarla sinemaa 5 saat geldiimde adam potcuda duruo
zuahahaa o sahneleri Bosphorus çok iyi bilir potçuda az mı bekledi hele hotan kapıda kimler ekmek kuyruğunda yakalanmadı ki objektiflerimize, hele gony i kim unutabilir adam pacific cave nizami kapı nöbetçisiydi puahahaha zuahahahaa harbiden kahkaha atıyorum oturduğum yerde heyy yaaa Twisted Evil Mr. Green Laughing
%40 civarı birşey kastı tam olarak bilmiyorum ama belki daha fazla Very Happy Ayrıca potçu ile isrobot zamanında çok muhabbet ettik ondan artık aramız pek iyi değil kendisi ile aramızdaki bağ sadece alış veriş Razz
% kac kastın ben çıkıyorum evden aarklarla sinemaa 5 saat geldiimde adam potcuda duruo
zuahahaa o sahneleri Bosphorus çok iyi bilir potçuda az mı bekledi hele hotan kapıda kimler ekmek kuyruğunda yakalanmadı ki objektiflerimize, hele gony i kim unutabilir adam pacific cave nizami kapı nöbetçisiydi puahahaha zuahahahaa harbiden kahkaha atıyorum oturduğum yerde heyy yaaa Twisted Evil Mr. Green Laughing
zuahhahaha super yakalanmıstı biz gece 3 gibi tırıl tırıl giderken 1fchamber a adam kimin nereye gittigine bakıyordu bir nevi passport controll^^
abi deli gibi beklerdi kapıda yarılırdık yaaa ne bekledi orada gariban sabah gelip de o meşhur sözleri yokmuydu Laughing Twisted Evil
_
___CrAzY___
⭐ 19y
hehe yine ii kasmıssın ama srobot gibisi yokyaa xD
Rekor çalışmam devam ediyor yokmu daha fazla kasan ya Penny neredesin senin daha fazla rekorun varmış extra öyle diyor Razz
50 Saat xx Dk Laughing
-Resim Silinmiş.
50 Saat xx Dk Laughing
-Resim Silinmiş.
benim 10 saat ama sadece 2 saati kasarak diğerleri npclerle muhabbet Mr. Green
bırak bilgisayarı Mr. Green o pc bosulmassa neyim çünkü bu adam daaa 100e kadar gader
Bozulsun yav ne olacak yaparız Razz
Alin size rekor Laughing
-Resim Silinmiş.
ayni zamanda kendimi ele weriyorum Very Happy Very Happy kesinlikle ps diil ama baska bi hile war
tarihi ileri alin Very Happy Very Happy ben 2 gun ileri aldim bole oldu bunu dahada ilerletmekte mumkun Very Happy
-Resim Silinmiş.
ayni zamanda kendimi ele weriyorum Very Happy Very Happy kesinlikle ps diil ama baska bi hile war
tarihi ileri alin Very Happy Very Happy ben 2 gun ileri aldim bole oldu bunu dahada ilerletmekte mumkun Very Happy
Dürüst olalım lütfen Very Happy
pcnin özelliklerini sölermisin Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Dürüst olmuş söylemiş işte nasıl yaptığını. Razz Very Happy
Bir de şu tbot'ta afk olmaya gelmiyor. Hemen dc. Confused
goruldugu gibi bir dunya tarihine daha imza atiyorum Very Happy
-Resim Silinmiş.
gecinde goriyim Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
-Resim Silinmiş.
gecinde goriyim Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
T