B berkayq OP ⭐ 19y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Serj ⭐ 18y 16 yil once #2 Tebrikler ^^ Darısı başıma 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaddyCool ⭐ 17y 16 yil once #3 Gz ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ReLaX_35 ⭐ 17y 16 yil once #4 Tebrıkler keske 98 olsaydı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quater ⭐ 18y 16 yil once #5 Tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 16 yil once #6 Tebrıkler keske 98 olsaydı :P Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 16 yil once #7 Gz. ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaSoryong ⭐ 18y 16 yil once #8 Tebrikler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #9 hayırlı ola 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EliteTurk ⭐ 18y 16 yil once #10 Hayırlı olsun Tebrikler bende Neptune Serverında 4 kere bu olayla karşılaştım bir tanesi +9 oldu fakat nefis in önüne geçilmiyor +10 denerken patladı..Şimdilik +7 le yetiniyoruz..Benim içimde kaldı umarım sen yaparsın +10. 😈 Ps: Aragaz verin beyler 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny ⭐ 18y 16 yil once #11 premiumsuz güzel iş ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seal Of Love ⭐ 17y 16 yil once #12 presiz iyi iş ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xrosower ⭐ 17y 16 yil once #13 Tebrikler. ps:+9lar artık böylemi parlıyor? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LiveInTexas ⭐ 18y 16 yil once #14 bnmde adım rıdvan xD dikatımı cektıde chat de 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Wajuka ⭐ 17y 16 yil once #15 Süpersin 👍 +9 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil