- Resim Silinmiş.
attack raitinge dikkat 😆
85+9 glavie taze bastım..
· 35 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
35 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
Muhteşem bir glavie, hayırlı olsun.. 😊
Wala cok süper güzelde char biraz hp kassan 30k yakalarsın tam olum makinası olmuş tbrkler....
T
turkodanger
⭐ 19y
h.olsun çok süper 😊
L
LegendTurks
⭐ 18y
attack rating e bak yehuu 😄 O_O
S
Spartan123
⭐ 18y
arkadaş +10 bastı aegede ertesi gün soyuldu.. .Angry0bSecure (secure kısmını yanlış yazmış olabilirim) şuan çarını satıyor satış yerinde zaten
@Spartan123
Bize ne arkadaşının +10undan afedrsiniz de ? Sidikmi yarıştırılıyor burada ?
@LADRE
Glavie tek kelimeyle mükemmel ötesi ağzım açık bakıyorum öyle 😜
Bize ne arkadaşının +10undan afedrsiniz de ? Sidikmi yarıştırılıyor burada ?
@LADRE
Glavie tek kelimeyle mükemmel ötesi ağzım açık bakıyorum öyle 😜
R
RoyalFlush
⭐ 19y
hiç güzel bir glavie değil str si 5 beğenmedim...
şaka yapıyorum tabi sun lar dışında şimdiye kadar gördüğüm en iyi statlara sahip olan glavie.
şaka yapıyorum tabi sun lar dışında şimdiye kadar gördüğüm en iyi statlara sahip olan glavie.
yorum yapanlara teşekkürler ama her an bladeye dönebilirim daha öncede bowdum..d (soh bowun resmini koymuştum yine buraya hehe..)
Blade'e donmeni pek onermem.Bu silahla oyunun tadını her saniyesinde alırsın.Bunla karsında durucak pek blade tanımıyorum.
vay vay vay ertan deLü yapmısın charı bn trian abe ne o öle charın cok güzeL ollmus hayırLı olsun ne diyem 😆
3 kere +6 dan silah patlattım koymayın şu resimleri içim gidiyor yaw 😜
Walla ne yürek var sizde de arkadaşlar :=) Healal olsun güle güle parçala glavie yi 😁
Walla ne yürek var sizde de arkadaşlar :=) Healal olsun güle güle parçala glavie yi 😁
Oehh harikaymış tebrikler.
UFF ! Süper xD hLL olsun ^^
Cok Guzel Parlıyor Be 😆
+9 İçin Tebrıkler.İyi Gunlerde Kullan
+9 İçin Tebrıkler.İyi Gunlerde Kullan
Blade'e donmeni pek onermem.Bu silahla oyunun tadını her saniyesinde alırsın.Bunla karsında durucak pek blade tanımıyorum.
Komiksin 😆
Benim bi abim var 1 glew 1 int e tek basına rahat dayandı 👍
Bide 2 wızard bunu dowdan ravınenın ortasına kadar koşturdular indiremediler bleeadcı ne kadar emek harcasada güçlüdür attackları hariç He koşturduda noldu sonra bi bowcu arkle 2 sınıde kestıler 👍 👍 👍 👍
Tek kelimeyle süper...
ÇOK MÜKEMMEL
Healal olsun güle güle parçala glavie yi 😁
Rondo ilemi parçalasın anlamadım 😈 😈 😈
A
AbSoLuT_ZeRo
⭐ 19y
tam bir ölüm makinası bana göre mükemmel bi silah güle güle kullan [ tebrikler ] 😉 Böle Çara Böle Glavie Yakışır Zaten Ne Diyelim 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap