Icerige atla
Extraloob

85+9 glavie taze bastım..

· 35 Yanıt · 2.7K görüntüleme
L
LADRE OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
attack raitinge dikkat 😆
35 Yanıt
J
Muhteşem bir glavie, hayırlı olsun.. 😊
Q
Quattro ⭐ 19y
Wala cok süper güzelde char biraz hp kassan 30k yakalarsın tam olum makinası olmuş tbrkler....
T
h.olsun çok süper 😊
L
attack rating e bak yehuu 😄 O_O
S
Spartan123 ⭐ 18y
arkadaş +10 bastı aegede ertesi gün soyuldu.. .Angry0bSecure (secure kısmını yanlış yazmış olabilirim) şuan çarını satıyor satış yerinde zaten
E
Espio ⭐ 19y
@Spartan123
Bize ne arkadaşının +10undan afedrsiniz de ? Sidikmi yarıştırılıyor burada ?
@LADRE
Glavie tek kelimeyle mükemmel ötesi ağzım açık bakıyorum öyle 😜
R
RoyalFlush ⭐ 19y
hiç güzel bir glavie değil str si 5 beğenmedim...

şaka yapıyorum tabi sun lar dışında şimdiye kadar gördüğüm en iyi statlara sahip olan glavie.
L
LADRE OP ⭐ 19y
yorum yapanlara teşekkürler ama her an bladeye dönebilirim daha öncede bowdum..d (soh bowun resmini koymuştum yine buraya hehe..)
T
Torquel ⭐ 19y
Blade'e donmeni pek onermem.Bu silahla oyunun tadını her saniyesinde alırsın.Bunla karsında durucak pek blade tanımıyorum.
M
Mr_J.s ⭐ 18y
vay vay vay ertan deLü yapmısın charı bn trian abe ne o öle charın cok güzeL ollmus hayırLı olsun ne diyem 😆
S
Sniker ⭐ 19y
3 kere +6 dan silah patlattım koymayın şu resimleri içim gidiyor yaw 😜
Walla ne yürek var sizde de arkadaşlar :=) Healal olsun güle güle parçala glavie yi 😁
B
bannedddd ⭐ 19y
Oehh harikaymış tebrikler.
D
dR.NooB ⭐ 19y
UFF ! Süper xD hLL olsun ^^
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Cok Guzel Parlıyor Be 😆

+9 İçin Tebrıkler.İyi Gunlerde Kullan
T
TheCombo ⭐ 19y
Blade'e donmeni pek onermem.Bu silahla oyunun tadını her saniyesinde alırsın.Bunla karsında durucak pek blade tanımıyorum.

Komiksin 😆
Benim bi abim var 1 glew 1 int e tek basına rahat dayandı 👍
Bide 2 wızard bunu dowdan ravınenın ortasına kadar koşturdular indiremediler bleeadcı ne kadar emek harcasada güçlüdür attackları hariç He koşturduda noldu sonra bi bowcu arkle 2 sınıde kestıler 👍 👍 👍 👍
R
Redefine ⭐ 19y
Tek kelimeyle süper...
Y
ycyycy ⭐ 19y
ÇOK MÜKEMMEL
Q
Quattro ⭐ 19y
Healal olsun güle güle parçala glavie yi 😁

Rondo ilemi parçalasın anlamadım 😈 😈 😈
A
tam bir ölüm makinası bana göre mükemmel bi silah güle güle kullan [ tebrikler ] 😉 Böle Çara Böle Glavie Yakışır Zaten Ne Diyelim 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: