Icerige atla
Extraloob

Taxiyi beleşe getirmek için bu kadarda olmaz:=))

· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme
_
_ShupaR_ OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

yorum sizin konuşmalara dikkat :=))
14 Yanıt
DeathKinq
DeathKinq ⭐ 17y
😆 Hacım Bunlar Taxi'yi Beleşe Getirmek İçin Elinden Gelen Herşeyi Yaparlar 😊
F
FruitFly ⭐ 18y
Kassaydın bari 😜
_
__enes__ ⭐ 18y
Tahminimce okuma yazmayı yeni öğrenmiş
T
Tinus ⭐ 16y
Güven olmaz. Ama ön yargılı davranmak da yakışmaz.
Takdir senin gibi görünüyo 😊
|
hehe 😆
T
Normal ya taxiye girinlerin çogu böyle 😄 5 dakka fazla kasıverecem dedim mi havalara uçuyolar ^^
C
Ağzı ne kadar laf yapıyormuş arkadaş, bu GM'lerden biriyle muhabbete girse sun set alır da gider valla 😜
S
Ağzı ne kadar laf yapıyormuş arkadaş, bu GM'lerden biriyle muhabbete girse sun set alır da gider valla :P

😁
C
chipshajen ⭐ 17y
Normal ya taxiye girinlerin çogu böyle 😄 5 dakka fazla kasıverecem dedim mi havalara uçuyolar ^^

çoğu değil -14 yaş grubu altı de bende akademi charlarını taxiye sokuyorum 1 saat fazla kassa sevinmiyorum çünkü parasını alıyor 3-5 dk fazla kasmış onun sorunu 😊
_
_ShupaR_ OP ⭐ 17y
yaşını söledi zaten 13 yaşındaymış ne diyim ben bunlara yha bu yaşta sro okula gidin dersinize calışın sro mu kurtarcak sizi^^
X
Xrosower ⭐ 17y
Bi kerede isrodayım şimdi , Bayram ozaman da kurban bayramı adam geldi diyorki arkadaşı ile birlikte abi bayram hatrına kas lütfen lütfen koptum gülmekten ya (:
_
_ShupaR_ OP ⭐ 17y
Bi kerede isrodayım şimdi , Bayram ozaman da kurban bayramı adam geldi diyorki arkadaşı ile birlikte abi bayram hatrına kas lütfen lütfen koptum gülmekten ya (:

valla insanın taxi ile para kasası gelmiyor böylesi olunca xD
T
Tivies ⭐ 18y
Çok dil dökmüş kassaydın bari harbiden 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: