- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
yorum sizin konuşmalara dikkat :=))
Taxiyi beleşe getirmek için bu kadarda olmaz:=))
· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
😆 Hacım Bunlar Taxi'yi Beleşe Getirmek İçin Elinden Gelen Herşeyi Yaparlar 😊
Kassaydın bari 😜
Tahminimce okuma yazmayı yeni öğrenmiş
Güven olmaz. Ama ön yargılı davranmak da yakışmaz.
Takdir senin gibi görünüyo 😊
Takdir senin gibi görünüyo 😊
|
|_YakOx33_|
⭐ 18y
hehe 😆
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Normal ya taxiye girinlerin çogu böyle 😄 5 dakka fazla kasıverecem dedim mi havalara uçuyolar ^^
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Ağzı ne kadar laf yapıyormuş arkadaş, bu GM'lerden biriyle muhabbete girse sun set alır da gider valla 😜
S
SkyFallOnline
⭐ 18y
Ağzı ne kadar laf yapıyormuş arkadaş, bu GM'lerden biriyle muhabbete girse sun set alır da gider valla :P
😁
C
chipshajen
⭐ 17y
Normal ya taxiye girinlerin çogu böyle 😄 5 dakka fazla kasıverecem dedim mi havalara uçuyolar ^^
çoğu değil -14 yaş grubu altı de bende akademi charlarını taxiye sokuyorum 1 saat fazla kassa sevinmiyorum çünkü parasını alıyor 3-5 dk fazla kasmış onun sorunu 😊
yaşını söledi zaten 13 yaşındaymış ne diyim ben bunlara yha bu yaşta sro okula gidin dersinize calışın sro mu kurtarcak sizi^^
Bi kerede isrodayım şimdi , Bayram ozaman da kurban bayramı adam geldi diyorki arkadaşı ile birlikte abi bayram hatrına kas lütfen lütfen koptum gülmekten ya (:
Bi kerede isrodayım şimdi , Bayram ozaman da kurban bayramı adam geldi diyorki arkadaşı ile birlikte abi bayram hatrına kas lütfen lütfen koptum gülmekten ya (:
valla insanın taxi ile para kasası gelmiyor böylesi olunca xD
Çok dil dökmüş kassaydın bari harbiden 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap