Icerige atla
Extraloob

Bu kadarda olmaz ki bakınız ...

· 20 Yanıt · 1.4K görüntüleme
M
Morwena OP ⭐ 19y
endorphin 'in avatarı ;
- Resim Silinmiş.

Hırsızmışım . Bir kere ilk önce o avatarı ben koydum sonra hemen sende koymuşsun diyorsun ki Hırsızsın.
İlk önce edepli olup avatarlarımız ,aynı olmasın değiştirirsin gibi hitabı kullanmak yerine ;
SatanicSpell avatarımı çaldı Hırsızdır diye hitabı kullanman çok yanlış .
Burda kimin ne olduğu belli bu hatanı çok ayıplıyorum ...
20 Yanıt
L
lastturk_ ⭐ 19y
Boşver Morwim sen mucX
M
Morwena OP ⭐ 19y

Boşver Morwim sen mucX

ya tamam boşvercem de adam beni hırsızlıkla suçluyor töbe töbe o suçlu bir de kendi kötü duruma düşmemesi için bana iftira atıyor Shocked
C
Caprice ⭐ 19y
Boş Konuşmak sevilir... kahvekeyfi
boşver.. Razz
X
X-Hacker ⭐ 18y
Bu küçük düşürme msj ını yazınca senınde başın göğemi deydi kendi aranda hallet [bence]!!!
M
MoonLife ⭐ 19y
avatar harbiden güzel ama hee Mr. Green Mr. Green
L
Lagroad ⭐ 19y

avatar harbiden güzel ama hee Mr. Green Mr. Green

+1 bencede
B
ben şahidim ilk önce endorpin koydu Twisted Evil Mr. Green Mr. Green

Morvi bırakya avatarımı çaldın desin reklamını yapıyo biz biliyoruz kimin ilk koyduğunu mucX
D
dR.NooB ⭐ 19y
Ya sorun şimdi bi avatarmı Confused bi avatar yüzünden hırsız denmesi yanlıs .. bence endorphin için avatarın bi önemi vardır ondan dellenmıştır böle Wink
P
Pennywise ⭐ 19y
üfff çocukmusun ali yaw he de geç nie uğraşıosunki Very Happy
M
Morwena OP ⭐ 19y

üfff çocukmusun ali yaw he de geç nie uğraşıosunki Very Happy

ya abi ondan değil ne avatarı ya ehehe avatar için bir insanın kalbini kırcak kişi değilim ancak neden hırsızlıkla suçluyor hiç yakıştıramadım yane suçlu o olduğu halde tuhaff kendine göre meğinlenmiş heralde Razz Twisted Evil
T
valla oyurm yok varsa kayıtlarda avatar ne zmn değiştirdiğinin tarihi bakın olay açığa çıksın boyle o sana sen ona bişi demekle nereye kdr
M
Morwena OP ⭐ 19y
yaw o sorun değil be kardeşim ben x33 ten buldum hoşuma gitti koydum sonra o yazıyı yazması tuhafıma gitti yakıştıramadım
güzelce söyleseydi herkes insan oğlu bende anlardım tmm tabiki değiştiriyorum derdim Wink
J
jofilp ⭐ 19y
ınsanlar artık avatarını bıle paylasmaz olmuş yazık
L
lastturk_ ⭐ 19y

yaw o sorun değil be kardeşim ben x33 ten buldum hoşuma gitti koydum sonra o yazıyı yazması tuhafıma gitti yakıştıramadım
güzelce söyleseydi herkes insan oğlu bende anlardım tmm tabiki değiştiriyorum derdim Wink

İsmini neden değiştirdin sen?
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
çingenlik yapmaın olm paylasın iste
R
Rix!> ⭐ 18y

Aaa Tekrar Morwena'ya Dönmüşün Hayırlı Olsun..
Satanic ßilmemneden Çok Daha Hoş Duruyo Bu..
L
Liu ⭐ 19y
ya bırak lütfen ya sana gene avartar çalma suçlaması gelmiş bana char çalma suçlaması geldi herkes kimin nasıl olduğunu biliyordur ve senin de nasıl biri olduğunu böyle birşey yapmayacağını Wink ama yalan çıktı tabiki Razz Twisted Evil
M
Morwena OP ⭐ 19y
ya avatarında değilim ne yapayım avatarı neden hırsızlıkla suçluyor onu anlamadım kendisi suçlu olduğu halde gerçekten çok ayıp .
L
Liu ⭐ 19y
e benide suçladılar hemde sor JasoN a Sor BaD_BoY a adam 10 tane acc açmış başladı beni suçlamaya biri banlanıyor diğeri ile giriş yapıyor o yüzden takma kafana Wink beleş reklamını yapıyor
reklamın iyisi kötüsü olmaz Alıntı by extraloob

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: