Icerige atla
Extraloob

TAXI (büyük yasılması gerekiodu yoksa özlliği kalms kilitlem

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
S
sLaYeR_ OP ⭐ 19y
TAXİCİLİKTEN GSL Bİ GÖRÜNTÜ 5 Lİ BENZERK yorumlarınısı bekliom bu arada saati 300k dan 2 saatta 44 %50 den 45 %50 bence ii
11 Yanıt
_
_TS_CluB_ ⭐ 19y
püffff hahaa koptum attan insen daha hızlı koşarsın 😊 extraokk
D
dR.NooB ⭐ 19y
TAXİCİLİKTEN GSL Bİ GÖRÜNTÜ 5 Lİ """""BENZERK"""""

Benzerk deil Berserker

Ayrıca taxi olayı manyak ya bot gibi bişi Mr. Green
S
sLaYeR_ OP ⭐ 19y
YANLIŞ YASMIŞIM BU KADAR ÜSTÜME GELMEYİN TIMAAMMMI Laughing Laughing BOTTAN DAHA İİ 2 SAAT BOTTA KALIO %20 ZOR KASIO BUNDA POT DERDİ YOK ÖLME DERDİ YOK PENON FİGTHER caps lock açık k bi daha yasamıcam bot alcaama aynı fiyata 10m alırım 50 55 lvl a kadar kasar sonra ben kasarım milleti Mr. Green hatta 90 gelcek bi 60 a kastırırm kendimi ne uğrascam zaten full int garment spear defans yok ölüp duruo vsvs aklıma ne geldiise yasdım kafam gsl Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
G

TAXİCİLİKTEN GSL Bİ GÖRÜNTÜ 5 Lİ """""BENZERK"""""

Benzerk deil Berserker

Ayrıca taxi olayı manyak ya bot gibi bişi Mr. Green

zaten TAXI yi yapan kişi bota bağlıyo dierleri de ona trace atıyo
R
Ray_jovan ⭐ 19y
orada 4 kide zerk var 5 ciyi ben goredim 1 kisi daha var onda zerk yok ama zerklinin arkasına girmis oda Confused
S
sLaYeR_ OP ⭐ 19y
raay_jovan sende girdinmi bu işe bisi kasan 76 lık int zeus
M
mach1 ⭐ 19y
Taxi nasıl oluyor?Ex'e nasıl bir faydsı var? Mr. Green extraokk
_
_alpoza_ ⭐ 19y
kimse kusura bakmasın ama böle yapanlara sinir oluyorum 80 lw adamlar 200 k için gelmiş pennonlara adam kasıolar hem orda kasanlara yasık hem de böle sro nun ilk açıldığından beri elle kasanlara yazık haklı değil miyim??? Rolling Eyes
S
sLaYeR_ OP ⭐ 19y
bottan yasal ve penonlarda botçular kasıo kimse kusura bakmasın bende botçulara gıcık oluyorum (credi bitti Twisted Evil Twisted Evil )
B
BøBa ⭐ 19y
ha ha ha credi bitti Twisted Evil Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: