- Resim Silinmiş.
Hemen hemen herkesin hayalidir.Okulların biran önce kapanıp kendini kumsala atmak vs. vs.Bu planlarınızdan biraz bahsedebilirsiniz 😊..Ee malum burası ailevi bir ortam 😉
Ben şu kurtarma sınavlarını verebilirsm.Gitar kursu .Yeniden sro.Birazda dövmeye vurasım geldi kendimi :)
<<<Tatil planlarınız>>>
· 19 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Haftaya bugün altınoluk ve akçay sahillerindeyim. Tatilim için son 5 gün. Akıcam alemlere. Can yakmak şart oldu. Bütün kış yattık, hamlaştık iyice 🍿 😎
Altınoluk Akçayda suan keyfimi yasıyorum her nekadar ortam cok dolu olmasada idare ediyorum 2hafta felan istanbulda Bogaz içinde Calısacagım sonra bir Marmaris yaparım öyle gecer gider.
Benim tatil hayalim hepinizinkinden mükenmel ve enteresan !!
Ben Tatilimi Askerde Gecirmeyi planlıyorum Öyle sıcagında ot yolmak gibisi varmıdır ki hiç dimi ama 😞
Ben Tatilimi Askerde Gecirmeyi planlıyorum Öyle sıcagında ot yolmak gibisi varmıdır ki hiç dimi ama 😞
Sadece kötü yönleri görmek bu hayata yapılan bir haksızlık değilmidir...
Askerliğinde iyi yönleri yokmudur.Yenii bir ortam arkadaşlıklar dostukluklar o sıck hoş muhabbetler 😊
Nöbet anıları felan filan 😄 .Yani öyle söylüyorlar.Bilemiyoruz tabi daha 5 6 senemiz var 😊
Askerliğinde iyi yönleri yokmudur.Yenii bir ortam arkadaşlıklar dostukluklar o sıck hoş muhabbetler 😊
Nöbet anıları felan filan 😄 .Yani öyle söylüyorlar.Bilemiyoruz tabi daha 5 6 senemiz var 😊
Benim tatil hayalim hepinizinkinden mükenmel ve enteresan !!
Ben Tatilimi Askerde Gecirmeyi planlıyorum Öyle sıcagında ot yolmak gibisi varmıdır ki hiç dimi ama :(
+postal 😄
deniz + otel + sınırsız alkol + sınırsız sex + dövme (ilk olacak belki kalıcı yaptırmam) + yeni piercing
bu yaz için aklımda sadece bunlar var akabinde son hız siteye girişeceğim 7/24 ^^
bu yaz için aklımda sadece bunlar var akabinde son hız siteye girişeceğim 7/24 ^^
deniz + otel + sınırsız alkol + sınırsız sex + dövme (ilk olacak belki kalıcı yaptırmam) + yeni piercing
valla ben yerimden memnunum 😎
Erdek (Açılımı ) 😄 = Deniz + Kumsal + Kızlar + Yeahh İçki + Teknem ^^ 😜 😎
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Hiçbir planım yok.
benim fazla bi planım yok şuan arklarla gezip sro oynamaktan başka bişey yapmıyorum ama temmuzun ortalarına doru memleketim İzmire gideceğim deniz,kumsal fln dah eğlenceli olacak.
Her zamanki gibi akcay sahillerinde fink atmak 😊
T
TitusPullo
⭐ 19y
Her zamanki gibi akcay sahillerinde fink atmak :)
Sende akçaydansın ^^ Güzel güzel.
Haftaya Cuma İnş Sakarya-Cebeciye Gidicez.Hem Deniz Hem Tatil.Sonra Belkı Memleket.Sonra Eve Gelıcez.Sonra Yine Cebeci 🤘
Sabahtan akşama kadar evde olucam . Cod4 online . her pazar akbüğe giderim . öyle öyle geçer 😄
n'olursa olsun tatil hıc gecmesın 😉
5 paramız olmadığı için tatil yapamıyoruz 😢 :evil:
Up 😈
N
NiGHTMaRe_
⭐ 19y
Arkadaşlarımla birlikte temmuzun 20 sinde marmaris e gidiyoruz 🕵️ sınırsız eğlence ve .....
oooo herkes altınoluk akçay bnm doğum balıkesir ananem war akçayda qelebilirsem exl üyeleri olarak bi buluşma düzenleriz...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap