Icerige atla
Extraloob

<<<Tatil planlarınız>>>

· 19 Yanıt · 1.3K görüntüleme
L
LoneLyWaLker OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Hemen hemen herkesin hayalidir.Okulların biran önce kapanıp kendini kumsala atmak vs. vs.Bu planlarınızdan biraz bahsedebilirsiniz 😊..Ee malum burası ailevi bir ortam 😉
Ben şu kurtarma sınavlarını verebilirsm.Gitar kursu .Yeniden sro.Birazda dövmeye vurasım geldi kendimi :)
19 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Haftaya bugün altınoluk ve akçay sahillerindeyim. Tatilim için son 5 gün. Akıcam alemlere. Can yakmak şart oldu. Bütün kış yattık, hamlaştık iyice 🍿 😎
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Altınoluk Akçayda suan keyfimi yasıyorum her nekadar ortam cok dolu olmasada idare ediyorum 2hafta felan istanbulda Bogaz içinde Calısacagım sonra bir Marmaris yaparım öyle gecer gider.
M
McTIGER ⭐ 19y
Benim tatil hayalim hepinizinkinden mükenmel ve enteresan !!
Ben Tatilimi Askerde Gecirmeyi planlıyorum Öyle sıcagında ot yolmak gibisi varmıdır ki hiç dimi ama
😞
L
LoneLyWaLker OP ⭐ 19y
Sadece kötü yönleri görmek bu hayata yapılan bir haksızlık değilmidir...
Askerliğinde iyi yönleri yokmudur.Yenii bir ortam arkadaşlıklar dostukluklar o sıck hoş muhabbetler 😊
Nöbet anıları felan filan 😄 .Yani öyle söylüyorlar.Bilemiyoruz tabi daha 5 6 senemiz var 😊
X
XianHun ⭐ 18y
Benim tatil hayalim hepinizinkinden mükenmel ve enteresan !!
Ben Tatilimi Askerde Gecirmeyi planlıyorum Öyle sıcagında ot yolmak gibisi varmıdır ki hiç dimi ama
:(

+postal 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
deniz + otel + sınırsız alkol + sınırsız sex + dövme (ilk olacak belki kalıcı yaptırmam) + yeni piercing

bu yaz için aklımda sadece bunlar var akabinde son hız siteye girişeceğim 7/24 ^^
M
Morwena ⭐ 19y
deniz + otel + sınırsız alkol + sınırsız sex + dövme (ilk olacak belki kalıcı yaptırmam) + yeni piercing

bu yaz için aklımda sadece bunlar var akabinde son hız siteye girişeceğim 7/24 ^^

valla ben yerimden memnunum 😎
Erdek (Açılımı ) 😄 = Deniz + Kumsal + Kızlar + Yeahh İçki + Teknem ^^ 😜 😎
B
Hiçbir planım yok.
Q
Quincey ⭐ 18y
benim fazla bi planım yok şuan arklarla gezip sro oynamaktan başka bişey yapmıyorum ama temmuzun ortalarına doru memleketim İzmire gideceğim deniz,kumsal fln dah eğlenceli olacak.
D
DaWixed ⭐ 19y
Her zamanki gibi akcay sahillerinde fink atmak 😊
T
TitusPullo ⭐ 19y
Her zamanki gibi akcay sahillerinde fink atmak :)

Sende akçaydansın ^^ Güzel güzel.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Haftaya Cuma İnş Sakarya-Cebeciye Gidicez.Hem Deniz Hem Tatil.Sonra Belkı Memleket.Sonra Eve Gelıcez.Sonra Yine Cebeci 🤘
M
Midbroke ⭐ 18y
Sabahtan akşama kadar evde olucam . Cod4 online . her pazar akbüğe giderim . öyle öyle geçer 😄
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
n'olursa olsun tatil hıc gecmesın 😉
M
mehmet125 ⭐ 19y
5 paramız olmadığı için tatil yapamıyoruz 😢 :evil:
L
LoneLyWaLker OP ⭐ 19y
Up 😈
N
NiGHTMaRe_ ⭐ 19y
Arkadaşlarımla birlikte temmuzun 20 sinde marmaris e gidiyoruz 🕵️ sınırsız eğlence ve .....
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
oooo herkes altınoluk akçay bnm doğum balıkesir ananem war akçayda qelebilirsem exl üyeleri olarak bi buluşma düzenleriz...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: