Icerige atla
Extraloob

Tarkan - Kayıp 2010 Yeni Albüm

· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Tarkan - Kayıp 2010 Yeni Albüm

Tarkan yeni albümü 'Kayıp' ile tüm Dünyayı sallayacak- albümü dinle
Megastar Tarkan albümünde yer verdiği harika ötesi bir çalışmada 'KAYIP' ismini taşıyan Birdaha ömrümde kimseyi sevemem,çünkü bu bedende yüreğim "kayıp" sözleri bulunan,Günay Çoban imzalı Yıldız Tilbe sözlerine yapılmış "TARKAN KAYIP"ile harika bir çalışma.

Tarkan Kayıp şarkı Sözleri

Yolun açık olsun demek isterdim
Boğazım düğümlü sözlerim kayıp
Bir daha ömrümce kimseyi sevmem
Çünkü bu bedende yüreğim kayıp

Yolun açık olsun demek isterdim
Boğazım düğümlü sözlerim kayıp
Bir daha ömrümce kimseyi sevmem
Çünkü bu bedende yüreğim kayıp

13 Yanıt
J
jVardin ⭐ 18y
Güzel albüm olduğunu düşünüyorum. yarın bir bakayım.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Uyuşturucu haberlerinden sonra bozdu kendini Tarkan pek bir popüleritesi kalmadı gibi ?
J
jVardin ⭐ 18y
Evet , baya sessizleşti.
W
Whisk ⭐ 16y
Bu adamı dinleyeceğime boş cd takar kafamı dinlerim 😜 😈
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bir tane megastarınız var saygı gösterin bence summer6:
W
Whisk ⭐ 16y

Bi kere adamın hiç bi şarkısını beğenmiyorum + uyuşturcu filanla işi olan adamdan sanatçı filan olmaz Okan abi. 😈
R
Tarkan harcadı kendini gibi geliyor artık bana :/ Eskisi gibi kaliteli şarkılar çıkmıyor artık :/
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Ünülülerin çoğu zaten uğuşturucu vesaire kullanıyordur.. adamın sesi kafamı dinlendiriyor gayet güzel. =)
J
Journalist ⭐ 19y

+1

saçmalıyorsunuz,TR'de adamın değeri bilinmiyor Rusya,balkan,baltık ülkelerinde ve çoğu avrupa ülkesinde tapılıyor tarkana özelliklede bayan hayranları dehşet,onun yerinde olmak isterdim summer3: summer6:

keşke eurovision'a tarkan katılsa getireceği oylarla %70 birinci olurduk ama ne yazık ki artık katılamaz yaşanan olaylardan sonra.. 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

+1

saçmalıyorsunuz,TR'de adamın değeri bilinmiyor Rusya,balkan,baltık ülkelerinde ve çoğu avrupa ülkesinde tapılıyor tarkana özelliklede bayan hayranları dehşet,onun yerinde olmak isterdim summer3: summer6:

keşke eurovision'a tarkan katılsa getireceği oylarla %70 birinci olurduk ama ne yazık ki artık katılamaz yaşanan olaylardan sonra.. 😜

🙏
G
Guernica ⭐ 18y
tarkanı oldum olası sevmedim sevmemde megastar olcak adam çokda türkiyede işte arkalarında durmuyolar
eskiler bilir
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Bayadır ortalarda yoktu en son sevdanın son vuruşu çıktı falan yine ufak bir ara verdi. Şimdi yine karşımızda ^^

Ps. Şarkı hoşuma gitti 🍺
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: