Icerige atla
Extraloob

Tapparo ile Para Kazanın ( WinAt9 Tarzı )

· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y

Merhaba arkadaşlar ben Hermaphros,bugün sizlere Tapparo ile para kazanmayı anlatacağım.
Programımız WinAt9 tarzı gibidir,Android ve iPhone telefonlar için geçerlidir.
Program da puan sistemi mevcuttur 5000 ORO puanı 5$ dolar paypal hesabınıza aktarılıyor.
Üye olurken emailinizi paypal hesabınızın emaili seçin lütfen.
Parayı 1 günde kazanmak mümkün. isteyen denesin.

Ücretsiz 250 ORO Puanı Kodu : TAPGD12454

(Bu kodu girerseniz ücretsiz olarak 250 Oro Puanı kazanmış olursunuz ve benim referansım olmuş olursunuz)

(Logoya tıkla Android Store'ye git)

.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
18 Yanıt
M
Mirage ⭐ 19y
Yalnız hiçbiri winat9 gibi değil ya.Bunda ne olduğu belirsiz programlar yüklettiriyor.Güvenemedim pek.Videoları desen 10 dakika.Sonuna geçip alayım puanı diyorsun yemiyor 😄
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
Yalnız hiçbiri winat9 gibi değil ya.Bunda ne olduğu belirsiz programlar yüklettiriyor.Güvenemedim pek.Videoları desen 10 dakika.Sonuna geçip alayım puanı diyorsun yemiyor :D

Oyunları kurmak en kârlı iş çünkü 40-90 arası puan veren oyunlar var zaten oyunu kururken para geliyor hesabına sonra kaldırırsın oyunu 🍿
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
konu gayet güzel hazırlanmış eline sağlık hacım 🍺
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
konu gayet güzel hazırlanmış eline sağlık hacım 🍺

Eyvallah hocam 😘 şuan 500 yakın puan yaptım biraz araştırayım.

Not: Puan kazanmak istiyorsanız video izlemeyin,oyun yükleyip kaldırın.
Temet Nosce
Oyun kurmak sorun değil de bi süre sonra telefonun hafızasını bir sürü gereksiz dosya kaplıyor. Videoları 4 dakika oluyor.

1000 puan verenlerde saçma sapan işler yaptırıyor, gene en iyisi winat9.

PS : konu güzel ellerine sağlık redface
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Fotoğraflara exl logomuzu koyarsan çalınmalara karşı emeğini koruyabiliriz hacım.

Teşekkürler konu için, gayet yararlı bir topic olmuş ellerine sağlık 😊
Special thx to Flexi
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
Fotoğraflara exl logomuzu koyarsan çalınmalara karşı emeğini koruyabiliriz hacım.

Teşekkürler konu için, gayet yararlı bir topic olmuş ellerine sağlık :)

Sol altta EXL koydum ama ashamed0003
L
Lordzek ⭐ 16y

Teşekkürler konu için, gayet yararlı bir topic olmuş ellerine sağlık :)

eline sağlık, devamını bekliyoruz böyle güzel paylaşımların [horny21
P
Pikachu ⭐ 15y
Şu zamana kadar referans sistemi olupta iş yapıp para veren bi uygulama görmedim 🙄

Ps; Açıklama için teşekkürler denenebilir 🎅
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
Şu zamana kadar referans sistemi olupta iş yapıp para veren bi uygulama görmedim 🙄

Ps; Açıklama için teşekkürler denenebilir 🎅

Bu uygulama çok iyi kullan derim,kod ile 250P kazanıyorsun ve arkadaşlarına dağıtarak sende kazanıyorsun.
T
TanerUNER ⭐ 19y
Winat9 a basladigimda emulatorde denemistim calismiyor diye ugrasmadim bol kazanclar
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
Beyler araştırdım baya parasını alan kişide mevcut denerim derim.
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
Valla ben bütün oyunları indirdim dedigin gibi ama sil indir sil indir olmuyor bi kere indirince bidaha gelmiyor oraya silsemde . Çok saçma siteler mevcut içinde video desen 2 3 tane cıkıyor 5' er oro pff. Anket yap dedi yaptım anketi 25 dk sonra en sonda bitti anket dedi bazı bişeyler dogru olmadı üzgünüz 😄 boşuna 25 dk ugraştım. Şuana kadar 1050 oro topladım ama saçma kaç gündür ne oyun geliyor nede video geliyor diger teklifleri yapamıyorum Örnegin:supersonicads kısmından hiç birisini yapamadım.sponsorpay kısmında 1 2 oyun dışında digerlerini yapamadım. üye ol diyor oluyorum birde aktif et diyor hotmailden ediyorum ama genede gelmiyor. Neyse biraz karışık ve saçma geldi.Bol kazançlar sizlere 😄 😄
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Kalkandelen
deniyorum şuan bakalım merak ettim doğrusu nasıl bişeymiş 😊 teşekkkürler
R
Rangonline ⭐ 13y
bu tür kazanc kapılarını yıllardır araştırıyorum bundan kazanc sağlayan tek taraf para kazanmaya çalıştığınız firma oluyor adamlar size 5 dolar verıyor ama siz o 5 doları yapmak için izlediğiniz yaptığınız ugulamalardan binlerce dolar kazanıyorlar ya siz 👴 😄 hep hüsran zaman kaybı.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Apple Store'da da olduğundan emin miyiz? Ben bulamadım da. 🙄
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
Logoya tıkla seni yönlendiriyor bro.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: