H HaveKinqGlavie ⭐ 18y 17 yil once #81 watch kral tv 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BangBros ⭐ 18y 17 yil once #82 E x t r a l o o b ' d a y d ı m. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Furina ⭐ 19y 17 yil once #83 Pes 2009 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X ⭐ 19y 17 yil once #84 Elektirkler kesikti uyumaya calışıyordum:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FreeDom ⭐ 18y 17 yil once #85 Derste Uyuyordum ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _HaNNiBaL_ ⭐ 19y 17 yil once #86 Derhanedeydim 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quensis ⭐ 19y 17 yil once #87 Serviste müzik dinliyordum.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 17 yil once #88 Gaia denen server'a girmeye çalışıyordum. :evil: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 17 yil once #89 Beşiktaş'ta kız arkadaşımı evine bırakıyordum =) [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rhea ⭐ 19y 17 yil once #90 çalışıyordum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D darknessturk ⭐ 19y 17 yil once #91 yine bu forumda mesaj okuyordum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dexter ⭐ 19y 17 yil once #92 bilgisayar başındaydım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X ⭐ 19y 17 yil once #93 Antalyadan gelen kuzenımı otogara bırakmıs ewıme donuyordum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rhea ⭐ 19y 17 yil once #94 uyuyordum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #95 uyuyordum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A addIcFb ⭐ 19y 17 yil once #96 uyuyordum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D drotalion ⭐ 19y 17 yil once #97 valla ben uyuyrdum 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rhea ⭐ 19y 17 yil once #98 buradaydı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #99 Futbol oynuyordum -.- TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SwitchBack ⭐ 19y 17 yil once #100 Defter geçiriyordum . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil