Petra serverinde ''Emma & Bulce'' nickli vatandaş takas işlemi sırasında id,pw,gs veriyor herşeyini değiştiriyorsun mail koruma yok Ardından sen id,pw,gs veriyorsn adam 1 saat sonra almış olduğun charı tekrar geri alıyor bunu anlatabilecek bir mod varmı nasl oluyor nedir bu arkadaşlar??!!
Takastada güven kalmadı arkadaşlar herkes okusun!!
· 20 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Bu tarz bir takas işine girdiğin zaman bu risk i göze almış oluyosun oyunda defalarca bu tarz olaylar yaşanmış olmasına rağmen hala internet üzerinden takas işlemine giriyorsunuz !!!
ben değil bir arkadaşım girmiş ben şaşkınlık içerisindeyim böyle birşey nasll oluyor adam id,gs ile karakterini hackliyor mantıklı olrsan nasl oluck bu??
id,pw,gs yetmez emailide değişmesi lazım değiştim deme burda bir hata yapmışsınız ya değişmediniz yada değiştim sandınız daha bugun 2 tane 110 lvl charı birbiriyle takas ettim sorunsuz🤝
e-mail de değiştirilmeli
id,pw,gs yetmez emailide değişmesi lazım değiştim deme burda bir hata yapmışsınız ya değişmediniz yada değiştim sandınız daha bugun 2 tane 110 lvl charı birbiriyle takas ettim sorunsuz
değiştirdi ilk maili değiştirdik hatta. bizde bu oyunu 4 senedir oynuyoruz ama böyle birşey ilk defa duydum hala şaşkınım diyorum..
Ah kıyamam ya 😞
Geçmiş olsun,düşündüm biraz fakat bende ilk defa böyle birşey duydum :!!&%&!
geçmiş olsun fakat nasıl olabilir böyle birşey. herşeyi degiştirdiğiniz taktirde geri almasi mümkün değil
Geçmiş olsun.
Ps: Böyle şey mümkün..
Ps: Böyle şey mümkün..
Geçmiş olsun ilk defa duydum 🙄
Charın sslerini alırken daha dikkatli ol 😉
R
RoyalFlash
⭐ 17y
İmposibble....
Bu tarz bir takas işine girdiğin zaman bu risk i göze almış oluyosun oyunda defalarca bu tarz olaylar yaşanmış olmasına rağmen hala internet üzerinden takas işlemine giriyorsunuz !!!
katılıyorum hacım. böyle işlere girmeyin arkadaşlar o kadar emeklerinize yazık.
Emin degilim ama bir ara charı açarken kullanılan isim ile alınıyordu galiba o hala geçiyorsa onunla almıştır
L
LethaLKiss
⭐ 16y
id,pw,gs yetmez emailide değişmesi lazım değiştim deme burda bir hata yapmışsınız ya değişmediniz yada değiştim sandınız daha bugun 2 tane 110 lvl charı birbiriyle takas ettim sorunsuz
değiştirdi ilk maili değiştirdik hatta. bizde bu oyunu 4 senedir oynuyoruz ama böyle birşey ilk defa duydum hala şaşkınım diyorum..
3-4 gün önce bu forumda bi konuda şöle diordu:
char alırken sadece asıl e-maili değiştirmek yetmez o e-mail oluştrurken yedek e-mail konuluor(önceden açılmış e-mail) bu şekilde önce o e-mail sonra char geri alınabiliyor diyordu... tam hatırlamıorm ama bu tarz birşeydi şmidi bkcam bulrsm vericem o konunn linkini... yetkili bi abiye sölein o biliordur belki .. makara:
bu arada geçmiş oLsn gerçekten üzücü bi olay
Geçmiş olsun ilk defa duydum 🙄
S
SickBoyzDream
⭐ 16y
wohahah ^_^
Demekki Aklıma Gelen Bug Sayesinde Değiştirilmeye Başlanmış...Hemen İş Başına Geçeyim ^^
Demekki Aklıma Gelen Bug Sayesinde Değiştirilmeye Başlanmış...Hemen İş Başına Geçeyim ^^
L
LethaLKiss
⭐ 16y
wohahah ^_^
daral:
wohahah ^_^
extraloob üyesiyim diye geçinmemeni öneririm insan bu yorumu yazma utanır!!!
Charın sslerini alırken daha dikkatli ol ;)
👋
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap