Icerige atla
Extraloob

Takastada güven kalmadı arkadaşlar herkes okusun!!

· 20 Yanıt · 1.7K görüntüleme
S
suikastciler OP ⭐ 18y
Petra serverinde ''Emma & Bulce'' nickli vatandaş takas işlemi sırasında id,pw,gs veriyor herşeyini değiştiriyorsun mail koruma yok Ardından sen id,pw,gs veriyorsn adam 1 saat sonra almış olduğun charı tekrar geri alıyor bunu anlatabilecek bir mod varmı nasl oluyor nedir bu arkadaşlar??!!
20 Yanıt
S
sovalye ⭐ 19y
Bu tarz bir takas işine girdiğin zaman bu risk i göze almış oluyosun oyunda defalarca bu tarz olaylar yaşanmış olmasına rağmen hala internet üzerinden takas işlemine giriyorsunuz !!!
S
suikastciler OP ⭐ 18y
ben değil bir arkadaşım girmiş ben şaşkınlık içerisindeyim böyle birşey nasll oluyor adam id,gs ile karakterini hackliyor mantıklı olrsan nasl oluck bu??
X
Xanthos ⭐ 19y
id,pw,gs yetmez emailide değişmesi lazım değiştim deme burda bir hata yapmışsınız ya değişmediniz yada değiştim sandınız daha bugun 2 tane 110 lvl charı birbiriyle takas ettim sorunsuz
🤝
e-mail de değiştirilmeli
S
suikastciler OP ⭐ 18y
id,pw,gs yetmez emailide değişmesi lazım değiştim deme burda bir hata yapmışsınız ya değişmediniz yada değiştim sandınız daha bugun 2 tane 110 lvl charı birbiriyle takas ettim sorunsuz

değiştirdi ilk maili değiştirdik hatta. bizde bu oyunu 4 senedir oynuyoruz ama böyle birşey ilk defa duydum hala şaşkınım diyorum..
K
Kitty ⭐ 16y
Ah kıyamam ya 😞
E
Extrowe ⭐ 16y
Geçmiş olsun,düşündüm biraz fakat bende ilk defa böyle birşey duydum :!!&%&!
M
matilda ⭐ 18y
geçmiş olsun fakat nasıl olabilir böyle birşey. herşeyi degiştirdiğiniz taktirde geri almasi mümkün değil
E
Explosive ⭐ 17y
Geçmiş olsun.

Ps: Böyle şey mümkün..
U
Uprising ⭐ 19y
Geçmiş olsun ilk defa duydum 🙄
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Charın sslerini alırken daha dikkatli ol 😉
R
RoyalFlash ⭐ 17y
İmposibble....
E
eagle1016 ⭐ 19y
Bu tarz bir takas işine girdiğin zaman bu risk i göze almış oluyosun oyunda defalarca bu tarz olaylar yaşanmış olmasına rağmen hala internet üzerinden takas işlemine giriyorsunuz !!!

katılıyorum hacım. böyle işlere girmeyin arkadaşlar o kadar emeklerinize yazık.
B
B7B ⭐ 16y
Emin degilim ama bir ara charı açarken kullanılan isim ile alınıyordu galiba o hala geçiyorsa onunla almıştır
L
LethaLKiss ⭐ 16y

değiştirdi ilk maili değiştirdik hatta. bizde bu oyunu 4 senedir oynuyoruz ama böyle birşey ilk defa duydum hala şaşkınım diyorum..

3-4 gün önce bu forumda bi konuda şöle diordu:
char alırken sadece asıl e-maili değiştirmek yetmez o e-mail oluştrurken yedek e-mail konuluor(önceden açılmış e-mail) bu şekilde önce o e-mail sonra char geri alınabiliyor diyordu... tam hatırlamıorm ama bu tarz birşeydi şmidi bkcam bulrsm vericem o konunn linkini... yetkili bi abiye sölein o biliordur belki .. makara:

bu arada geçmiş oLsn gerçekten üzücü bi olay
R
Rochas ⭐ 16y
Geçmiş olsun ilk defa duydum 🙄
S
wohahah ^_^
Demekki Aklıma Gelen Bug Sayesinde Değiştirilmeye Başlanmış...Hemen İş Başına Geçeyim ^^
L
LethaLKiss ⭐ 16y
wohahah ^_^
Demekki Aklıma Gelen Bug Sayesinde Değiştirilmeye Başlanmış...Hemen İş Başına Geçeyim ^^

daral:
S
suikastciler OP ⭐ 18y
wohahah ^_^

extraloob üyesiyim diye geçinmemeni öneririm insan bu yorumu yazma utanır!!!
F
frityus ⭐ 17y
Charın sslerini alırken daha dikkatli ol ;)

👋

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: