- Bilindiği gibi sitedeki konuların tamamı bir iki mod arkadaş tarafından silinmiştir
- Tam olarak onlarmı yaptı yoksa kullanıcı adları ve şifreleri başkalrının eline mi geçti başkaları mı yaptı onların nickle bilmiyorz
- O yüzden bu kişilere yönelik hakaret içeren mesajlar atmayın zaten onlar yapmışsa bir hal çaresine bakılacak ama şimdilik herkes kafasına göre konuşmasın
- Son bir isteğim bir ricam olacak herkesten lütfen önünüze gelen her konuya bu foruma olanlarla ve o mod arkadaşlarla ilgili postlar yazmayın forumu kirletmeyin
- Önüne gelen her yere saçma sapan boş konular açanların konuları silinip cezalandırılacaktır
- Bu foruma yakışır üyeler olduğunuzu gösterin bana lütfen Teşekkürler herkese...
Uyarı!!! Herkes Okusun!!!
· 15 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Dikkatli oluruz inş.
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ETKİLİ Bİ KONUŞMA OLMUŞ
ayrıca ben o arkadasların öyle seyler yaptığına inanmam cünkü demin siteye gerekli updateler yapılmadığını fark ettim Confused
istenilen kullanıcı adına ait pwd ler alınabiliyor ama biraz uğraşla Confused
ben adminlerimizin bu konulara özen gösterdiğini sanıyordum Crying or Very sad
istenilen kullanıcı adına ait pwd ler alınabiliyor ama biraz uğraşla Confused
ben adminlerimizin bu konulara özen gösterdiğini sanıyordum Crying or Very sad
ulan insanlarda haysiyet kalmamıs adam kendi mod olduğu siteyi hack liyo bunu yapan o..ç farkı yoktur arkadaşalr küfürlü konuştuğum için üzgünüm çok sinirliyim suan bu kadar olmaz ya Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad Mad
ulan insanlarda haysiyet kalmamıs adam kendi mod olduğu siteyi hack liyo bunu yapan o..ç farkı yoktur arkadaşalr küfürlü konuştuğum için üzgünüm çok sinirliyim suan bu kadar olmaz ya Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad Mad
Sen ne diyorsun ya.Biraz forumu gez millete iftira atma Evil or Very Mad !
ETKİLİ Bİ KONUŞMA OLMUŞ
bencede ben evanescen cenın yasını falan cok merak edıyom cok matıklı yazılar yazıyor
en azında 22 Mr. Green
ayrıca biz mantıksızmı yazıyoz alındım simdi Mr. Green XD
ayrıca biz mantıksızmı yazıyoz alındım simdi Mr. Green XD
muhaha ne alaka yav ama bı konuda adını görürsem özellikle girip okuyom evanescencenın
bende Mr. Green
Rolling Eyes
Rolling Eyes
ne oldu abi Question
muhaha ne alaka yav ama bı konuda adını görürsem özellikle girip okuyom evanescencenın
bizimkileri nie okumuon Twisted Evil
yhw bide site ne zmn düzelck
bizimkileri nie okumuon 😈
Naruto'nun çekik gözlerini görmektense Amy Lee'yi görüp içi açılsın istiyordur... 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap