Çoğu şey oyundan daha önemlidir.Oyundur elbet sonu olucaktır.Bırakma vaktimin geldigini hissettim 0 dan 110 a kastıgım ilk charım ve üzerinde cok şey yaşadıgım serveri dağıttığım kaleler aldıgım charımı yarın satıyorum ve noktayı koyuyorum.
Ayrıca Hercules Serverinde 8b Gold satılıktır 1b Gold 30 tl
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ayrıca Hercules Serverinde 8b Gold satılıktır 1b Gold 30 tl
Tadında Bırakmak Gerekir Herşeyi ;)
· 17 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Bence satma dostum çara çok emek harcamışsın. Eğer ölecekse çar senin elinde ölsün 🍺
T
Tony Montana
⭐ 18y
Bir efsane daha bitiyor 😢
Başlıkta Belirtmiş Herşeyi.
Ps:Ben Olsam Bırakmazdım Stres'e 1'e 1^^
Ps:Ben Olsam Bırakmazdım Stres'e 1'e 1^^
C
CrackCocaine
⭐ 18y
Daha inventory deki itemleri satarsan bi o kadar daha gold gelir gibi. Senin gibi nerde durması gerektiğini bilen adamları hep sevmişimdir. En iyisini yapıyorsun, yolun açık olsun. 🍺
senin için hayırlı olur umarım ^^ forumdan ayrılmamanı tavsiye ederim 😈
forumdan ayrılmak imkansız 😄 bi alışkanlık olmuş artık yer imlerinden extraloob'a tıklayıp gezinmek 😄
bu çarı satıp bi süre oynamazsın ama eminim oyun seni yine kendisine çekicektir 😁 sro böyle bişey işye 😄 neyse h.olsun umarım ilerde iyi bir başlangıç daha yaparsın 👍
bu çarı satıp bi süre oynamazsın ama eminim oyun seni yine kendisine çekicektir 😁 sro böyle bişey işye 😄 neyse h.olsun umarım ilerde iyi bir başlangıç daha yaparsın 👍
öyle olsa bile uzun bi süre dayanırım diye düşünüyorum 😄
öyle olsa bile uzun bi süre dayanırım diye düşünüyorum :D
Hoşgeldin 😉
öyle olsa bile uzun bi süre dayanırım diye düşünüyorum :D
Hoşgeldin ;)
h.b bi ara özelden konusalım
Hayırlı olsun 😊 ayrılma kararı hack olmadan zor iştir başarabilirsen ne mutlu
haklısın ama battle field bad company2 mp takılmayı düşünüyorum 😄 hastası oldugum oyunlardan biri o yüzden sro ya dönmem biraz zor 😄
haklısın ama battle field bad company2 mp takılmayı düşünüyorum 😄 hastası oldugum oyunlardan biri o yüzden sro ya dönmem biraz zor :D
Cevap bekliyorum pm'e.
haklısın ama battle field bad company2 mp takılmayı düşünüyorum 😄 hastası oldugum oyunlardan biri o yüzden sro ya dönmem biraz zor :D
😄 sro harici alternatif olması guzel ^^
hayırlısı
vay be güzel karaktermiş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap