Boyutu farketmez. Ankaradan olursa iyi olur teşekkürler...
Tablet alınır.
· 15 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
tabletle güzel resimler cizersin bizede 1 aydan daha fazla süredir istedigim imzayi yaparsın
insallah tablet bulursun Confused
insallah tablet bulursun Confused
tablet ne yaf anlamadım:D oyundakı su th lılermı:D Laughing
tablet böle bi defter yaprağına benzeyen bişey bi de kalemi var onu pc ne takıosun tableti kalemle çiziosun bilgisayarında çıkıo o Wink
Mr. Green Mr. Green wind 2 alınır
S
suppergazi
⭐ 19y
wind 2 satılır Mr. Green
Arkadaşlar .okunu çıkarmayın isterseniz.
S
SroWaRRioR
⭐ 19y
.oku çıkmış zaten Mr. Green Mr. Green
abi buldun dimi cizdigine göre Mr. Green
T
Tribal Enfexion
⭐ 19y
Ronin bu tabletlerin fiyatları ne kadar oluyor? Bu konuda bir bilgin var mı? Rolling Eyes
300€ dan başlar sonu yoktur Wink
T
Tribal Enfexion
⭐ 19y
300€ dan başlar sonu yoktur Wink
Aslında pahalı şahsen ben vermem ama pek bir ilgim yok çünkü. Very Happy
Trust marka basic tabletler 75-100 ytl arasında.
Fakat benim eskiden kullandığım tablet dünyanın en kaliteli tableti Up-Logic Kerem abinin tabletten yaklaşık 600 avro civarı. Ama ben parasızlıkdan satmıştım Very Happy Ama tekrar alıcam bi UP-Logic.
Fakat benim eskiden kullandığım tablet dünyanın en kaliteli tableti Up-Logic Kerem abinin tabletten yaklaşık 600 avro civarı. Ama ben parasızlıkdan satmıştım Very Happy Ama tekrar alıcam bi UP-Logic.
Trust marka basic tabletler 75-100 ytl arasında.
abi al bitanede o güzel çalısmalarını görelim mucX
a5 boyutundaki en kral tabletler 150$ dan başlar 5000-6000 e kadar gider boyutuna göre.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap