Icerige atla
Extraloob

T2000 extraloob :D

· 15 Yanıt · 1.0K görüntüleme
J
JohnnyBravo OP ⭐ 18y

arkadaşlar sadece 2dk lık aceleye gelmiş bi çaışma oldu extranın haberi doğrultusunda yapıldı gaza gelip biri banlamasın 😜
15 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
😆
[F New]Solo Gitarist
S
The Last Terminator:extraloob 😜
Ps:Acele bir iş için güzel bir şey çıkarmışsın ortaya 🍺
J
JohnnyBravo OP ⭐ 18y
😆

😆 çalışma aceleye geldi biraz malum iş güç ü çıkmadan yakalıyıp yapıyım dedim uğraşsam terminatör afişi gibi yapmıştım onu 😜
T
TwiLighT ⭐ 18y
T3000 modelini merak ediyorum 😜
C
Continuum ⭐ 18y
Süper olmuş seri yapmak lazim bunlardan 😁
J
JohnnyBravo OP ⭐ 18y
T1000 extraloob ➡️ viewtopic.php?f=16&t=131307&hilit= çok değişmişsin hacım... 😆

öm den temizini istedim bi tek bu var dedi yoksa farklı çalışmalar geçiyodu aklımdan 😜 ama bu sefer banlardı 😁
J
JohnnyBravo OP ⭐ 18y
Herkezden bir yorum geldi bir tek extra yapmadı bi yorumda sizden alsak
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

arkadaşlar sadece 2dk lık aceleye gelmiş bi çaışma oldu extranın haberi doğrultusunda yapıldı gaza gelip biri banlamasın :P

wuhuuu gayet güzel olmuş lakin beni çok kaybetmişsin biraz daha ben belirgin olsaydım muhteşem olacaktı 😄
E
El Verano ⭐ 18y
Baba, mutasyona mı uğradın? lol
X
XER0 ⭐ 19y
T3000 şimdiden merak ediyorum 😆
J
JohnnyBravo OP ⭐ 18y

arkadaşlar sadece 2dk lık aceleye gelmiş bi çaışma oldu extranın haberi doğrultusunda yapıldı gaza gelip biri banlamasın :P

wuhuuu gayet güzel olmuş lakin beni çok kaybetmişsin biraz daha ben belirgin olsaydım muhteşem olacaktı :D

abi senden net bi resim istemiştim bu arkadaş'ın yaptığı gibi bişey olucaktı ama şimdi yarı değil tam bi androit olmuşdun 😜
O
😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: