D DevilKiss OP ⭐ 17y 15 yil once (düzenlendi) #1 Beyler bir sitede alttaki resmi gördüm bu botun hangi bot olduğunu söyleyebilecek varmıSpoiler- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
sarkolata ⭐ 17y 15 yil once #2 phbot TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #3 baslıkla bn bı alaka kuramadım 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xylene ⭐ 16y 15 yil once #4 baslıkla bn bı alaka kuramadım 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 15 yil once #5 bot sword Of Justice'ı görünce çalışmayı durdurmuş arkadaşta bu şeylerin işe yaradığını ve büyük ölçüde kurtulduğunu vurgulamış. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B baltazar ⭐ 17y 15 yil once #6 Aynı olayı sbotta yapıyor.Sword Of Justice görünce şehre geri ışınlanıyor.Sbotta ''just stop bot when gm is near'' diye bir ayar var onu işaretleyin.Google translette çevirttim sadece zaman gm yakındır bot durdurmak diye tercüme etti. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aesify ⭐ 18y 15 yil once #7 burda kurtulmamışki sword of justice tarafından öldüğü için botu durdurmuş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil