Server : Petra
Mobs : 140 LvL Bot Öldüren Yaratık Sword Of Justice
gidip bir bakayım dedim harbiden ilginç şekildeler renkleri hoşuma gitti ama 8 gün uğraşsalar kesemezler 140 lvl çünki millet yardırıyor 10-15 vuruyorlar 😜
- Resim Silinmiş.
Bot Öldüren Yaratık Sword Of Justice
· 31 Yanıt · 7.6K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
nerden bulmuşlarki bu scrolları?
bir iki resim de benden
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
M
MiNaStRaCoLiS
⭐ 19y
Süper görünüyor 😜
nerden alınıyor bunlar??
nerden bulmuşlarki bu scrolları?
muhtemelen bir event'dan düşürmüşlerdir 🕵️
benim bildiğim bunlar goldbotların geçişini engellemek için kullanılan moblar gm koyuyor. ksro da bi aralar vardı sanırım kahverengi olanlardan 🤔
benim bildiğim bunlar goldbotların geçişini engellemek için kullanılan moblar gm koyuyor. ksro da bi aralar vardı sanırım kahverengi olanlardan 🤔
ilk defa duyuyorum ve çok mantıklı neden dersen koyuldukları nokta tam botların hareket ettikleri yer lakin her geçen yatıyor mu ki ?
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Silkroad çağ mı atladı yahu , yıl 2100 falan mı 😜. Tamamen mekanik yaratıklara benziyorlar ^^
ilk defa duyuyorum ve çok mantıklı neden dersen koyuldukları nokta tam botların hareket ettikleri yer lakin her geçen yatıyor mu ki ?
Ama biraz saçmalık olmuyor mu diğer oyuncular nasıl geçiyorlar? Onlara da atack yapmıyor mu
o makineye benzer şeyler hakkında bir şey diyemem ama kahve rengi adama benzer heykeller yakınlaştığınız anda attack yapsanızda yapmasanızda size dalıyolar 100k civarı vuruyo 😆 birde bilerek onları iki tane yan yana koyuyolar ki biri atı biride charı yatırsın diye
NoMoreLove
⭐ 18y
Bunlarda ki mantık ise yatırmak değil herhalde, goldbotun buna saldırması ve kesene kadar devam etmesi.
140 level olduğu içinde hayli uzun zaman alıyordur goldbotların bunları kesmesi. 😊
140 level olduğu içinde hayli uzun zaman alıyordur goldbotların bunları kesmesi. 😊
Bunlarda ki mantık ise yatırmak değil herhalde, goldbotun buna saldırması ve kesene kadar devam etmesi.
140 level olduğu içinde hayli uzun zaman alıyordur goldbotların bunları kesmesi. :)
Ozaman bunların mapi dolanması lazım çünkü botlar town girişinde kasmıyorlar.
140 level olduğu içinde hayli uzun zaman alıyordur goldbotların bunları kesmesi. :)
renkli olanlardaki amaç o olabilir çünkü onlar attack yapmıyo diye biliyorum fakat öbür 140lvl olanlar 100k gibi bir demage vuruyo yakınlaştığınız anda 😆
F
ForEverTurk
⭐ 17y
HD ve tam ekran izlerseniz 128k attığını görürsünüz.
PS: OMG 8O
T
TheCunninG
⭐ 19y
Way be xD
👍 +1994
👍
GM Zaten Not Olarak Geçti. Kendisi Çıkartıyor. Gold Botlara Savas Açılmıştır Diye Açıklama Yapıldı Kimse Çıkartmadı Yani resimleri Yüklerim bende cektim 😊
Konu basligi degissin lutfeeen 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap