Icerige atla
Extraloob

Bot Öldüren Yaratık Sword Of Justice

· 31 Yanıt · 7.6K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Server : Petra
Mobs : 140 LvL Bot Öldüren Yaratık Sword Of Justice

gidip bir bakayım dedim harbiden ilginç şekildeler renkleri hoşuma gitti ama 8 gün uğraşsalar kesemezler 140 lvl çünki millet yardırıyor 10-15 vuruyorlar 😜

- Resim Silinmiş.
31 Yanıt
J
Jaws3r ⭐ 16y
nerden bulmuşlarki bu scrolları?
G
guno333 ⭐ 16y
bir iki resim de benden

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
M
Süper görünüyor 😜
J
Jaws3r ⭐ 16y
nerden alınıyor bunlar??
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
nerden bulmuşlarki bu scrolları?

muhtemelen bir event'dan düşürmüşlerdir 🕵️
C
Canova ⭐ 17y
benim bildiğim bunlar goldbotların geçişini engellemek için kullanılan moblar gm koyuyor. ksro da bi aralar vardı sanırım kahverengi olanlardan 🤔
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
benim bildiğim bunlar goldbotların geçişini engellemek için kullanılan moblar gm koyuyor. ksro da bi aralar vardı sanırım kahverengi olanlardan 🤔

ilk defa duyuyorum ve çok mantıklı neden dersen koyuldukları nokta tam botların hareket ettikleri yer lakin her geçen yatıyor mu ki ?
C
Silkroad çağ mı atladı yahu , yıl 2100 falan mı 😜. Tamamen mekanik yaratıklara benziyorlar ^^
O
os1 ⭐ 19y

ilk defa duyuyorum ve çok mantıklı neden dersen koyuldukları nokta tam botların hareket ettikleri yer lakin her geçen yatıyor mu ki ?

Ama biraz saçmalık olmuyor mu diğer oyuncular nasıl geçiyorlar? Onlara da atack yapmıyor mu
C
Canova ⭐ 17y

o makineye benzer şeyler hakkında bir şey diyemem ama kahve rengi adama benzer heykeller yakınlaştığınız anda attack yapsanızda yapmasanızda size dalıyolar 100k civarı vuruyo 😆 birde bilerek onları iki tane yan yana koyuyolar ki biri atı biride charı yatırsın diye
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Bunlarda ki mantık ise yatırmak değil herhalde, goldbotun buna saldırması ve kesene kadar devam etmesi.

140 level olduğu içinde hayli uzun zaman alıyordur goldbotların bunları kesmesi. 😊
O
os1 ⭐ 19y
Bunlarda ki mantık ise yatırmak değil herhalde, goldbotun buna saldırması ve kesene kadar devam etmesi.

140 level olduğu içinde hayli uzun zaman alıyordur goldbotların bunları kesmesi. :)

Ozaman bunların mapi dolanması lazım çünkü botlar town girişinde kasmıyorlar.
C
Canova ⭐ 17y

140 level olduğu içinde hayli uzun zaman alıyordur goldbotların bunları kesmesi. :)

renkli olanlardaki amaç o olabilir çünkü onlar attack yapmıyo diye biliyorum fakat öbür 140lvl olanlar 100k gibi bir demage vuruyo yakınlaştığınız anda 😆
T
TheCunninG ⭐ 19y
Way be xD
SubDue
SubDue ⭐ 17y

👍 +1994
W
WaTCHMaN ⭐ 19y

👍
S
Shutetsu ⭐ 16y
GM Zaten Not Olarak Geçti. Kendisi Çıkartıyor. Gold Botlara Savas Açılmıştır Diye Açıklama Yapıldı Kimse Çıkartmadı Yani resimleri Yüklerim bende cektim 😊
S
Soulog ⭐ 16y
Konu basligi degissin lutfeeen 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: