Icerige atla
Extraloob

Sweet_Girl Jangan FW rank

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
18 Yanıt
R
RuffLes* ⭐ 18y
aldınızmı bari ?
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
aldınızmı bari ?

cevap bekleniyor ❓
B
BurdurLee ⭐ 18y
bende o savştaydım H0DR1_M3YD4N guildi aldı kaleyi Se7eN_Sins den daha sonra 30dk kala tekrar Fallen_Angel unionundan Die_Waecther aldı....
S
ne saçma sapan işya hodiriindii diewatchere werdi:@
M
Minotoche ⭐ 17y
Baronet neden olmadın ^^
T
Tengrİ OP ⭐ 19y
Baronet neden olmadın ^^

kısaca sana HÖ diye cevap versem 😄
I
Baronet neden olmadın ^^

CHN'ler baronet olamaz 😁
General olabilir.
T
Tengrİ OP ⭐ 19y
aldınızmı bari ?

savasta kale 2 defa el değişti Hordi meydan aldı 7 dk da kaybetti xD sonrada Almanlara kaldı 🤔
M
Minotoche ⭐ 17y
Baronet neden olmadın ^^

kısaca sana HÖ diye cevap versem :D

hee tm 😄
P
PquLex'B ⭐ 18y
hım güzel xD
C
cLonny ⭐ 18y
aldınızmı bari ?

savasta kale 2 defa el değişti Hordi meydan aldı 7 dk da kaybetti xD sonrada Almanlara kaldı 🤔

😆 😆
T
Helal bro saglam savaştık.
Katliam yaptık katliam.. 🤘 Hele bolderus varya zerkle tek atamadı 100 wizard..o atamadı ben ona attım.. 😆 agzı açık kalmıştır heralde 😁
Bunlarda benden...en son 217 idi galiba ama onun resmini çekmemişim bi anda jangana atınca ^^

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
E
e-con ⭐ 17y
kaleyi kim aldı ??
E
exotic ⭐ 18y
bende o savştaydım H0DR1_M3YD4N guildi aldı kaleyi Se7eN_Sins den daha sonra 30dk kala tekrar Fallen_Angel unionundan Die_Waecther aldı....

bende ordaydım ESHQIYA guildinde 😄 malesef unionumuz alamadı ama bidaki FW ye alıcaz 🍺
C
Cryolite ⭐ 19y
Helal bro saglam savaştık.
Katliam yaptık katliam.. 🤘 Hele bolderus varya zerkle tek atamadı 100 wizard..o atamadı ben ona attım.. 😆 agzı açık kalmıştır heralde 😁
Bunlarda benden...en son 217 idi galiba ama onun resmini çekmemişim bi anda jangana atınca ^^

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

o kadar adam kesince nasıl bi buff aldıysan hp 51k 😁
M
MMe_Nobles ⭐ 17y
Die_Weatcher <3 Elbette türklerin Almasını isterdim ama bu Türklerin içinde hodri meydan olmasın !
S
Güzel rank 😉 .Umarım bidahaki war'a kaleyi sizin guild alır 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: