- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Savasın son 45 dk sında hammerlık yaptım bir dahakine bakalım full time ne kadar kasabileceğiz 👍 👍 👍
Sweet_Girl Jangan FW rank
· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
aldınızmı bari ?
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
aldınızmı bari ?
cevap bekleniyor ❓
bende o savştaydım H0DR1_M3YD4N guildi aldı kaleyi Se7eN_Sins den daha sonra 30dk kala tekrar Fallen_Angel unionundan Die_Waecther aldı....
S
ShapeShifter
⭐ 18y
ne saçma sapan işya hodiriindii diewatchere werdi:@
Baronet neden olmadın ^^

Baronet neden olmadın ^^
kısaca sana HÖ diye cevap versem 😄
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Baronet neden olmadın ^^
CHN'ler baronet olamaz 😁
General olabilir.
aldınızmı bari ?
savasta kale 2 defa el değişti Hordi meydan aldı 7 dk da kaybetti xD sonrada Almanlara kaldı 🤔
Baronet neden olmadın ^^
kısaca sana HÖ diye cevap versem :D
hee tm 😄

hım güzel xD
aldınızmı bari ?
savasta kale 2 defa el değişti Hordi meydan aldı 7 dk da kaybetti xD sonrada Almanlara kaldı 🤔
😆 😆
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Helal bro saglam savaştık.
Katliam yaptık katliam.. 🤘 Hele bolderus varya zerkle tek atamadı 100 wizard..o atamadı ben ona attım.. 😆 agzı açık kalmıştır heralde 😁
Bunlarda benden...en son 217 idi galiba ama onun resmini çekmemişim bi anda jangana atınca ^^
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Katliam yaptık katliam.. 🤘 Hele bolderus varya zerkle tek atamadı 100 wizard..o atamadı ben ona attım.. 😆 agzı açık kalmıştır heralde 😁
Bunlarda benden...en son 217 idi galiba ama onun resmini çekmemişim bi anda jangana atınca ^^
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
kaleyi kim aldı ??
bende o savştaydım H0DR1_M3YD4N guildi aldı kaleyi Se7eN_Sins den daha sonra 30dk kala tekrar Fallen_Angel unionundan Die_Waecther aldı....
bende ordaydım ESHQIYA guildinde 😄 malesef unionumuz alamadı ama bidaki FW ye alıcaz 🍺
Helal bro saglam savaştık.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
o kadar adam kesince nasıl bi buff aldıysan hp 51k 😁
M
MMe_Nobles
⭐ 17y
Die_Weatcher <3 Elbette türklerin Almasını isterdim ama bu Türklerin içinde hodri meydan olmasın !
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
Güzel rank 😉 .Umarım bidahaki war'a kaleyi sizin guild alır 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap