Arkadaşlar merhaba foruma yeni üyeyim.
Benim sürekli rr3 basan bir yazılıma ihtiyacım var. Knight Online Oynamayı düsnüyorum. Bir tuşla açıp kapatabileceğim bir yazılım arıyorum.
Teşekkürler şimdiden.
Sürekli rr3 Basan bir Yazılıma ihtiyacım var
· 16 Replies · 2.3K views 0 reading
16 Replies
X
xlorxlarge
⭐ 18y
Yazmaya çalışıcam biraz bekle istersen
Çok sevinirim eğer yazabilirsen . buralardaym ben.
X
xlorxlarge
⭐ 18y
Download
Ayak üstü bu kadar oldu umarım işini görür 😊
Ayak üstü bu kadar oldu umarım işini görür 😊
Çok teşekkürler. Son bi istek daha bunu 1 tuşla aktif hala getirebileceğim bir hale getirebilenmen mümkümdür acaba ?
X
xlorxlarge
⭐ 18y
Onun için uğraşıyorum şuan yapabilirsem paylaşırım.
Knight Onlineda çalışmadı fakat diğer türlü çalışıyor. Acelem yok tam anlamıyla kullanabileceğim bir şekilde yapabilirsen sevinirim 😊
X
xlorxlarge
⭐ 18y
Bende knight online yüklü değil ama silkroad için yapmıştı çalışıyodu bu şekil
Anladım. Ben onu bir şekilde oyunda çalıştırmayı başarırım. Daha önceki sölemiş olduğum gibi tuşla çalışır hale getirirsen sevirin. TAB tuşu uygun olabilir bunun için. Dediğim gibi acelem yok. Güzel haberlerini bekliyorum 😊
X
xlorxlarge
⭐ 18y
Biraz araştırdım hiç bi yerde knight online'la ilgili keypresser yok sanırım oyun engelliyor onu.
Bir tane yapan var http://forum.exbilgi.com/index.php?showtopic=98287 linki burada . Konuda yazıyor ama linki löü oldugu için indiremiyorum. Sanırım hangi programda yazdıgını falan yazmıs.
X
xlorxlarge
⭐ 18y
O konu 2009 tarihinde açılmış bi arkadaşa sordum önceden izin veriyomuş oyun ama şimdi engellemiş böyle şeyleri.
Peki yinede herşey için çok teşekkürler Yazmış oldugunu bir şekilde oyun içinde çalıştırıcm artık. Vakit ayırdığın için tekrar Saygılar.
X
xlorxlarge
⭐ 18y
Rica ederim herzaman 😊
sevdim sizi gençler 🎅
Malesef artık Knight Online'da Makro vb. 3.parti programlar çalışmıyo 😊
Log in to write a reply.
Log In